Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 5

Delfi buvo tokia žinia, kad varlių odoje esanti kažkokia medžiaga gydo ....

Manau, kad ne varlių, o rupūžių, ten išverstas tekstas, galėjo sumaišyti, o gal ir varlių tai pat.

Jei kas, ieškosiu rupūžės, tik vieni sako, kad turi būti pamatinė, kiti - raisto, juodoji, užpilta ir laikyta spirite ar degtinėje. Kažkur skaičiau - Kaune galima gauti, bet geriau patikimos bobutės. Gal kas tokią turite?

Monai, kaip tavo baltarusiškas žiniuonis? Neatmesk rupūžės, reikia bandyti viską, absoliučiai viską, kas įmanoma ir kas neprasilenkia su sveiku protu.

Visoms sveikatos.
Atsakyti
labas, merginos 4u.gif
perskaiciau Jusu skyreli;jauku cia ir silta.skaitau ir galvoju , kad daug stipriu moteru cia renkasi.smile.gif daug naudingo suzinojau, dar daugiau klausimu kilo..nu bet apie viska laikui begant..
Jungiuosi ir as i jus buri, jei tik priimsit. Rugsejo men. isoperavo kruti. II stadija. kazkaip esu optimistiskai nusiteikusi, nors buna visko..nes piktas jis pas mane bjaurybe.
o siaip minciu chaosas dabar pas mane galveleje;pradent mitybos klausimais, baigiant gyvenimo prasmes biggrin.gif skaitau visokios literaturos. tik niekaip nerandu atsakymo:ka ne taip darau siame gyvenime, kad tenka tokie isbandymai. nes si liga ne pirmas skaudus smugis musu seimynai.arba matyt esu kaip reikiant prisidibusi praejusiam gyvenime biggrin.gif
tai tie trumpai prisistamosios kalbos smile.gif
nors nepazistu nei as jos nei ji manes, bet siunciu Gabijai stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Tikrai ,reikia tiketis kad GABIJAI visa kas blogiausia praeityje,sveik mieloji wub.gif
Pelkiu Moniuk ir tau sveikateles ir stiprybes prireiks gydantis chemoterapija 4u.gif .

Maste,galejome susipazint ir malonesnemis aplinkybemis,bet toks likimas mus matyt turejo suvesti,junkis ir susilk prie musu vilciu lauzo 4u.gif .As ir Arune cia esame su tokia pat diagnoze kaip Tavo mirksiukas.gif .
Atsakyti
Maste, sveika prisijungusi. Nekvaršink galvos dėl praeities. Nebus iš to naudos. Nes priežasčių tikrai nerasi tame. Susikaupk ką dabar veiki, kaip gyveni, kad gyveni. Džiaukis. Tada bus lengviau. Į ateitį irgi neverta per daug toli žiūrėti (nors man pačiai tas nesigauna dėl vaikų).
Neseniai buvau komisijoje dėl netekto darbingumo, tai man uždavė ten klausimą: na kaip jaučiatės? Atsakiau, kad dabar džiaugiuosi, kad dar gyvenu. Susimėtė gydytoja ir atsakė , kad žinot, čia mes visi džiaugiamės. Patylėjau ir nieko jai daugiau nesakiau, bet mintyse pagalvojau, kad tu nežinai, ką reiškia man džiaugtis, nes pas tave tas džiaugsmas visai kitoks. Vat taip.
Gabijai kuo greičiau atsigauti ir sustiprėti. wub.gif
Atsakyti
Laba,

Džiaugiuosi dėl Gabijos wub.gif Šaunuolė ji mūsų smile.gif

Pelkių mone, tau maišas kantrybės 4u.gif

Maste, ir mano liga tokia pat. Junkis drąsiai 4u.gif Klausk, skaityk, rašyk smile.gif

Edme, tikrai kartais kaip paklausia žmonės doh.gif Taip ir norisi atsakyt negražiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2011 11 18, 16:16)
biggrin.gif skaitau visokios literaturos. tik niekaip nerandu atsakymo:ka ne taip darau siame gyvenime, kad tenka tokie isbandymai. nes si  liga ne pirmas skaudus smugis musu seimynai.


Nemanau kad literatūroj rasit atsakymus- KODĖL..?

Džiugu kad Gabijai sėkmingai praėjo operacija..
Atsakyti
Sveika smile.gif
QUOTE(Mastė @ 2011 11 18, 16:16)
tik niekaip nerandu atsakymo:ka ne taip darau siame gyvenime, kad tenka tokie isbandymai.

nekankink saves klausimais "kodel?" ir "uz ka man?" i juos nera atsakymo...

kadaise planavau gimdyti vaikus kas 2 metus. bet tarp mano antrojo ir treciojo - beveik 4 metu skirtumas. taip yra todel, kad vienas vaikelis neatejo... nestumas nutruko 10 savaite... ir gydytojai negalejo paaiskinti, kodel - ar del genetikos, ar del kokios nors infekcijos. aiskaus atsakymo, kurio tikejaus, tiesiog nebuvo... buvau labai nusivylusi gydytojais, medicina apskritai ir labai pykau. po gimdos abrazijos su narkoze negaledama uzmigti skaiciau. vienoje Amerikos indenu dramoje radau toki dialoga:

JANICE: Why do you say that?

TONTO: There! Boom! You just said the magic word. The whole difference between Native people and white people can be summed up in that one, single, three-letter word. "Why?" White people are so preoccupied with why everything works. Why was the universe created? Why is the sky blue? /.../ Their whole civilization is based on finding out why everything does everything.

JANICE: And Native people are different? What is your answer to "Why?"

TONTO: "Why not?" That's it. That's the answer. Why was the universe created? Why not? Why do leopards have spots? Why not? /.../

JANICE: Why should I listen to you?

TONTO: Why not? Makes sense, huh? /.../ People always want to make things difficult. The world was made a certain way. Accept it. /.../


Drew Hayden Taylor "Only Drunks and Children Tell the Truth"


Atsakymas i klausima "Kodel?" yra "O kodel ne?" Ligos, nelaimes (kaip ir sekme, geri ivykiai) tiesiog "atsitinka". Toks gyvenimas. Belieka tik susitaikyti ir priimti gyvenima toki, koks jis yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 21 lapkričio 2011 - 10:20
Aciu, kad priemet 4u.gif
as susitaikiau. neburnoju, nekeikiu, nieko nekaltinu.as ir neklausiu "kodel man" . as tik klausiu "kodel" .Jei tiket visom filososfinem knygom, tai zu viska esam atsakingi mes patys. tai vat ir norisi zinoti, ka darau netaip smile.gif
bet cia siaip-pamastymai. Dabar prie zemiskeniu klausimu:
net nepaenu kuri , o greiciausia ir ne viena raset:kad saldumynai ir pieno produktai mums tabu. ir vel- kodel? biggrin.gif
skaiciau apie organizmo uzrugstejima. tai cia del to? nusipirkau vandens jonizatoriu, tai dabar sarminuosi po litra i diena biggrin.gif
Pelkiu Monai, ir as siuo metu prie plikiu kompanijos smile.gif Gruodzio 2 d. laukia trecias chemijos kursas. o ateity dar 5.
o del rankos. tai man gana greitaiviskas atsistate. tik aptirpus dar.Stengiuosi nekilnoti sunkai, bet kad kai namie 1.5 metu pyplys praktiskai tai neimanoma. per diena tenka pakelti ji n kartu..
as tik noriu uzauginti vaikus.rodos tiek nedaug
Atsakyti
Ir užauginsi, Maste. Ir aš to paties noriu. Visos čia mes tokios. Ir dauguma su mažais vaikais. Taip ir bus kaip norim. smile.gif
Cukrus, kiek suprantu, išvis blogis, ne tik mums, bet visiems. Čia civilizacijos išmislas.
Kažin kaip Gabija laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edmė: 21 lapkričio 2011 - 21:18
Maste, sveika,
Viskas bus gerai, pamatysi, uzaugs tavo pypliai ir tu juos pamatysi ir dar anukus, o gal ir proanukius mirksiukas.gif Mes turim buti stiprios ir drasios, jei reikia tai galim juk pakeisti viska is esmes smile.gif Mityba tik dalis, to ka galbut darem neteisingai, dar yra mintys, jausmai... bet tik negalima greziotis i praeit, jos nepakeisi, bet ateiti galima mirksiukas.gif Kartais liga mums daugiau duoda, nei atima, nors ir kaip skambetu skaudziai.
Atsakyti
Maste< sutinku su visom, kad visos norim vaikus uzaugint smile.gif

Man atrodo, kad as zinau, pvz., kodel man tai nutiko... Bet visvien zinia trenke kaip zaibas...

ragnez, thanks 4u.gif
Atsakyti
Maste, paskutiniu sakiniu parasei mano svajone, kasdienos uzkalbejima ir tt smile.gif
Ieskau info apie chemo gemcitabinas+carboplatina: kraujo rodiklai labai seda, nuovargis, temperatura. Kas dar? kas ka zinot? Laukiu patarimu 4u.gif

Rasyt neturiu kada, mano abu vaikai serga verysad.gif O Baltarusijoj buvo, manau, aferistas, taigi rasyt ner ka biggrin.gif Bet atrodo g.gif Gardine yra ir gydytojas skiriantis zoles ir dieta. sako padeda. Bet tokiu ir Lietuvoj yra, ner ko trenktis i Gardina. As irgi nusipirkau jonizatoriu, bet dar instrukcijos neperskaiciau blush2.gif

Gabijai linkejimai, ifauru nesk biggrin.gif
Atsakyti