QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 29, 10:10)
As pasakius kad iki metu neskiepysiu. O jei rimtai tai galvoju, gal verta nuo ko nors paskiepyti? (difterija, stablige, poliomielitas)
Ne apie zindyma cia bus, bet vistiek idomu ka kitos galvojat? Gal neuzpyks labai uz off topic
Siaip kaip supratu, visos tos ligos nuo kuriu skiepijama yra pagydomos, didziausia beda dabar bus, kad nebeliks gydytoju kurie gyvai mate tu ligu simptomus ir zino gydyma, todel jei apsirgs vaikas, gali neatpazinti
GAl klystu, bet manau, nuo stabliges skiepas labai trumpai veikia ir yra papildomai skiepyjama kiekvieno potencialaus pavojaus metu
Bet juk kai skiepyji nuo ligos neapsaugai, sakoma tik ,kad gal but palengvins ligos eiga

O gydytojai daznai neatpazysta ir zinomu ligu, taigi lieka mamyciu atsakomybei viskas

MAn asmeniskai reali skiepu zala didesne(jau vien sudeti kai pasiskaitai is ko jie padaryti

) uz galima kazkokiu ligu zala, galu gale nuo daugelio ligu is vis jokiu skiepu nera. O be to jau mano pasauleziura tokia, kad zmogus pats liga (kaip ir visa kita) sau susikuria, taigi jei jau reiks zmogui sirgti, tai jei ne vienais, tai kitais virusais ar bakterijomis pasinaudos, kad susirgtu. Kazkaip tradicine medicina ir skiepijimas nepadare iki siol zmoniu sveikesniais. Musu miestelyje buvo 2 vaistines kazkada, dabar jau net nezinau, koks 20
Papildyta:
QUOTE(Stikliukė @ 2011 10 29, 11:48)
kaip čia pasakius- pagydomos

iš tikrųjų tai čia daug labai dėstymo. Aš jau savo dėstytojams iki kaklo atsibodau, nes vis pas mane pilna klausimų. O dėstytoją (dirba vaikų klinikose) jau buvau nukankinusi klausimais apie skiepus
Savo panelę gimdymo namuose skiepijau tik TBC skiepu, kitko atsisakiau, tačiau esu žmogus, kuris nesilaiko kvailai įsikibęs, o vis apmąsto viską iš naujo- apgalvojau, pasiskaičiau ir paskiepijau hepatito skiepu (tik vėliau). Dabar abu vaikai gauna tuos pagrindinius skiepus, nes esu už juos. Papildomais jokiais neskiepiju, išskyrus nuo erkinio encefalito (mačiau, kokia tai liga- ir tai yra baisu
Žinau, kad tuoj gali pasipilti visokios kritikos, tačiau iki galo nė viena iš mūsų nežino- gerai ar blogai darom skiepydamos ar neskiepydamos...faktiškai viskas yra 50:50
Jusu kaip medikes paklausiu apie ta erkini encefalita. Vienas vyras dirbo miske ir skeipijosi nuo to encifalito ir uzsikrete , tai jam buvo didelis siurprizas, zmogus galvojo ,kad nesusirgs...Ar jus studijuojat kokius rimtus mokslinius darbus, tyrimus kiek is tiesu, skiepai palengvina liga, jie ja uzsikreciama?
As bent kiek girdziu is netradiciniu medicinu salininku, kad skiepai atvirksciai tik susilpnina zmogaus imuniteta, ypac tokiomis dozemis ir taip anksti gyvenime...
Man dar patinka posakis: vakaru medicina mokosi is lavonu , rytu - is gyvu zmoniu