QUOTE(M.A.M.A @ 2011 10 29, 22:45)
Stikliuke, man buvo labai stipri egzema - per visą kūno odą nuo kaklo iki čiurnų. Ypatingai smarkiai buvo pažeistos rankos, kaklas ir nugara, jau buvo pradėjusios vertis žaizdos. Ir tokia būklė tapo per vos dvi paras. Kodėl paskyrė tokį agresyvų vaistą, tikrai nežinau, bet įtariu, kad tiesiog sąžinė parduota farmacininkams.
o kaip dabar situacija? beje, kas iš to, kad aš dirbu toj pačioj sistemoj, ir pati esu tapusi ,,auka" tokių medikų- prieš 2,5 m. mane ištiko anafilaksinis šokas, būtent gydant tokią egzemą ir vos vos išsikapanojau

būčiau čia jau neberašius
O ką darai dabar? aš tai pakolkas reguliuoja mitybą, H2O, tepuosi taukmedžiu ir kenčiu...labai labai retai leidžiu kada sau pasitepti kokiu premandoliu, lorindenu
QUOTE(ada21lt @ 2011 10 30, 19:32)
Cia nemazai straipsniu galima pasiskaityti
http://www.homosanit...ingi_ar_zalingilabai norėčiau pakomentuoti šio autoriaus mintis, bet susilaikysiu dėl labai svarbių priežasčių
Medicina visada yra ginčų sukūryje, o ginčuose gimsta tiesa arba bent kažkas, kas arti to....... Matau daug minusų ir skiepuose ir neskiepijant

labai sunku rasti tą viduriuką, kurį manai esant teisingą. Visgi pakolkas esu tokioje padėtyje, apie kokią ir parašiau

nes aš nesu skiepų mokslo žinovė ir mano studijos tik bendrais bruožais juos paliečia

taip pat nesu kompetetinga kažką įnirtingai ginti ar teisti...
Bet šiaip, man atrodo,nukrypom į šoną

tema ne apie skiepus