Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(Natuke @ 2011 10 31, 10:59)
pabandyk palikti wink.gif jeigu vaikas prie tavęs be kruties neužmiega nereiškia, kad neužmigs ir su tėveliu/močiute wink.gif

Dekui tikrai bandysiu dienai palikti ziuresiu kas bus smile.gif 4u.gif galvoju va jei antras, vyresnis, vaikutis butu tai gal paprasciau butu, matytu kaip jis miega ir ji kopijuotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 10 30, 19:42)
Situs ir panasius straipsnius skaiciau pries tai,iki paskaitos.siaip as irgi nesu kompetetinga,kad kazka teigciau biggrin.gif  Bet pasirinkau panasiais straipsniais netiketi.kiekvienas renkasi.

drinks_cheers.gif Mano asmenine nuomone skiepai yra sveikatos žalojimas ir niekas manęs neįtikins kitaip biggrin.gif

QUOTE(ada21lt @ 2011 10 30, 21:23)
O tiketi ar netiketi man jau neisseina, norisi tikrinti ir studijuoti, kuo daugiau gilinuosi i kuno, lasteles sandara, veikla ir t.t. tuo viskas aiskiau darosi...Pvz nezinojau,kad zmogaus lastele pajegi pati pasigaminti labai daug medziagu ir praktiskai is oro. Niekad seniau nesigilinau , o ka deguonis daro musu organizme, o pasirodo -tai vienas is didziausiu gydytoju, jei pakanka deguonies musu organizme jokiu ligu nelieka, dar vandens reiksme ir t.t.. Oi, viskas taip idomu ir taip itraukia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man irgi labai įdomu tokie dalykai,o skiepai tai čia jau išvis mano"favoritine" tema tapo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2011 10 29, 22:45)
Stikliuke, man buvo labai stipri egzema - per visą kūno odą nuo kaklo iki čiurnų. Ypatingai smarkiai buvo pažeistos rankos, kaklas ir nugara, jau buvo pradėjusios vertis žaizdos. Ir tokia būklė tapo per vos dvi paras. Kodėl paskyrė tokį agresyvų vaistą, tikrai nežinau, bet įtariu, kad tiesiog sąžinė parduota farmacininkams.

o kaip dabar situacija? beje, kas iš to, kad aš dirbu toj pačioj sistemoj, ir pati esu tapusi ,,auka" tokių medikų- prieš 2,5 m. mane ištiko anafilaksinis šokas, būtent gydant tokią egzemą ir vos vos išsikapanojau unsure.gif būčiau čia jau neberašius unsure.gif
O ką darai dabar? aš tai pakolkas reguliuoja mitybą, H2O, tepuosi taukmedžiu ir kenčiu...labai labai retai leidžiu kada sau pasitepti kokiu premandoliu, lorindenu unsure.gif
QUOTE(ada21lt @ 2011 10 30, 19:32)
Cia nemazai straipsniu galima pasiskaityti
http://www.homosanit...ingi_ar_zalingi

labai norėčiau pakomentuoti šio autoriaus mintis, bet susilaikysiu dėl labai svarbių priežasčių cool.gif
Medicina visada yra ginčų sukūryje, o ginčuose gimsta tiesa arba bent kažkas, kas arti to....... Matau daug minusų ir skiepuose ir neskiepijant rolleyes.gif labai sunku rasti tą viduriuką, kurį manai esant teisingą. Visgi pakolkas esu tokioje padėtyje, apie kokią ir parašiau cool.gif nes aš nesu skiepų mokslo žinovė ir mano studijos tik bendrais bruožais juos paliečia unsure.gif taip pat nesu kompetetinga kažką įnirtingai ginti ar teisti...

Bet šiaip, man atrodo,nukrypom į šoną rolleyes.gif tema ne apie skiepus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 31 spalio 2011 - 17:01
Sveikos, mamos:)
Kuo toliau tuo vis labiau galvoju apie zindymo nutraukima, manau, kad maziui suteikiau Mp gerio kiek galejau,o dbr jau norisi baigti... Turiu tam priezasciu nes jauciuosi pavargusi, beto noretume planuoti antra vaikeli...matau, kad su sunum graziuoju nesusitarsiu, reikia jam MP ir viskas. Beto lankom darzely, gana daznai sergam, tai MP jam dbr ir nusiraminimas po dienos ispudziu, paguoda sergant...
Is tikruju mastau apie isvaziavima ir pasakyma sunui, kad pienelis isvaziuoja visiems laikams, kito budo nesugalvoju, o ir manau, kad bus neveiksmingi (kazkada galvojau, kad taip niekada nesielgsiu, bet kito kelio nezinau)...
Tikrai norejau naturalaus atjunkimo, bet matau, kad mane tai labai vargina, beje, mane gasdina nezinojimas, kada bus ta riba,sprendziant is sunaus poreikiu tai jis tikriausiai dar ilgai megautusi musu artumu...
Atsakyti
O as jau laukiuosi antro. Taip pat galvoju apie nutraukima, kad butu ir man, ir jai lengviau laukti seimos pagausejimo. Dukryte valgo tik vakare ir nakti. Bet vis delto bandysiu neduoti ir buti salia, kai jai bus liudna. Kaupiuosi siam zingsniui jau ilgai. Manau kai nebus suplanuota jokiu kelioniu, kai zinosiu, kad koki menesi galime ramiai skirti atjunkymui, tada ir uzsiimsim. Nes lygiai taip pat galvojau, kad bus neimanoma atpratint nuo valgymo pries pietu miega. Bet per pora savaiciu ji suprato, kad ir ka bedarytu pienelio negaus ir nusiramino.
O isvaziavimas man atrodo labai skausmingas. Nes nebus nei mamos, kuri gali paguosti, nei pienelio. O be to, grizus, vaikas gali vistiek reikalauti MP. Nes jie puikiai zino, kad kai nera mamos - nera ir MP, o kai yra - tai yra.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 10 31, 17:53)
o kaip dabar situacija? beje, kas iš to, kad aš dirbu toj pačioj sistemoj, ir pati esu tapusi ,,auka" tokių medikų- prieš 2,5 m. mane ištiko anafilaksinis šokas, būtent gydant tokią egzemą ir vos vos išsikapanojau unsure.gif būčiau čia jau neberašius unsure.gif
O ką darai dabar? aš tai pakolkas reguliuoja mitybą, H2O, tepuosi taukmedžiu ir kenčiu...labai labai retai leidžiu kada sau pasitepti kokiu premandoliu, lorindenu unsure.gif

Tiesą sakant, dabar nedarau nieko. Egzema jau praėjo, tik oda kol kas dar šiurkštesnė tose vietose, kurios buvo labiausiai pažeistos. Tepuosi physiogeliu ir tiek. Be abejo, vengiu alergenų.

Man paūmėjimai visada greitai praeina. O alavijo gelį bandei? Man paprastai padeda. Dar geras dalykas yra pušų pumpurų, medetkų nuovirai mirksiukas.gif

QUOTE(medeinadei @ 2011 11 03, 18:01)
O as jau laukiuosi antro.

Sveikinimai thumbup.gif

Lengvo nešiojimo 4u.gif
Atsakyti
mazute2008, 4u.gif
Suprantu, kad sunku, kad jautiesi pavargus ir išsekus.
Nuoširdžiai nesiūlau drąsiško būdo,- ir mamos nebus, ir pieno. Vaikui - tai didelis stresas. Tarkitės: mažinkit maitinimus. Gal pasidarykit kalendorių- ir kas kelios dienos po vieną maitinimą mažinkit- gal per 1-2sav. liks tik vienas žindymas. Tuomet, viena mama, jei neklystu- šiame forume dalinosi patirtimi- surengė pienuko atsisveikinimo šventę,- gal tokia šventė būtų priimtina ir Jums? Ar kokie skanėstai, ar tortas, ar dar ir dovana, ar pramoga. Ėjimas į filmą, ar spektaklį, ar į kavinę- kaip pabrėžimas, kad jau didelis, kad užaugo, ir t.t.
Ar pavažiavimas traukiniu?- tarsi pienuko palydėtuvės. Baliono paleidimas į dangų?- danguj daug žvaigždelių, sako, iš ten atkeliauja vaikai... mirksiukas.gif
Į pieną įdėjus truputį medaus ir išmaišius- panašus skonis išgaunamas mirksiukas.gif
Atjunkymo metu gal kaip tik daugiau dėmesio reikalaus, ir jo reikės skirti su kaupu, kad mažiau patirtų streso.
Kad ir kaip nuspręstum, - sėkmės, kantrybės ir išminties 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
cia jau gal ne is vyresniu vaiku klausimas, bet vistiek. Mano visiem trim vaiakm uzeina toks etapas kai nenori MP. Apie astunta menesi. Dabar va mazoji koses prikerta ir nevalgo (.) Net jei neprikerta nevalgo. Bandau duot pries kose. Patraukia pora kartu ir viskas. Gerai isvalgo tik pries miega naktini, tada jau abu (.) pilnai, na ir dar is lauko grizus kai labai jau nori valgyt o koses dar ner. Pamenu dickiams irgi buvo taip. Lakstydavau is paskos su pilnais (.) doh.gif
Ar buvo jum taip?
Atsakyti
Mums taip nebuvo. O vat mano 2 draugėms-buvo. Bet jų vaikai labai valgūs buvo, viską valgė tokio amžiaus, kitų gėrimų gėrė, tai gal dėl to ir MP nenorėdavo.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 06, 10:35)
Sveikos,
cia jau gal ne is vyresniu vaiku klausimas, bet vistiek. Mano visiem trim vaiakm uzeina toks etapas kai nenori MP. Apie astunta menesi. Dabar va mazoji koses prikerta ir nevalgo (.) Net jei neprikerta nevalgo. Bandau duot pries kose. Patraukia pora kartu ir viskas. Gerai isvalgo tik pries miega naktini, tada jau abu (.) pilnai, na ir dar is lauko grizus kai labai jau nori valgyt o koses dar ner. Pamenu dickiams irgi buvo taip. Lakstydavau is paskos su pilnais (.)  doh.gif
Ar buvo jum taip?

Mums buvo 4u.gif
Atsakyti
2 metukai su pienuku ax.gif Tortas zvakutes, pienukas desertui tongue.gif Niekada negalvojau, kad taip ilgai maitinsiu 4u.gif Dabar tai jau neatrodo ilgai. Seneliai nustebo suzinoje, kad dar maitinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2011 11 08, 08:20)
2 metukai su pienuku ax.gif Tortas zvakutes, pienukas desertui tongue.gif Niekada negalvojau, kad taip ilgai maitinsiu 4u.gif Dabar tai jau neatrodo ilgai. Seneliai nustebo suzinoje, kad dar maitinu smile.gif

Sveikinimai 2 metukų proga 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti