Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(merrgicka @ 2012 02 21, 11:06)
As galvoju visgi,kad gal pradzioj reikia man bandyt diena nuimt, o paskui liktu tik naktis, nes viska iskart nuimt ir iseit trim dienom, manau bus ziauriai sunku, nes ir visa diena dar ji mp nori..kaip patartumet? ir dar ar kas bande sakykim tabletes gert,kur pienukas dingsta? maniske tai tik kaip soskiuka nebutu pienuko itariu imtu vistiek  g.gif  neberzinau kaip geriau cia ka daryt.. doh.gif
bet diena neimamp jau?
na jo, nezinau kiek Jusu vaikeliui jau laiko? bet jau jei isvykote reikejo grieztai nebeduot tada  smile.gif  bet as isivaizduoju kaip tai sunku yra... doh.gif  as jei nerasiu budo galvoju pas psichologa kreiptis kaip ka daryti, nes sunku, nezinau nuo ko kaip pradet,ka daryt...gerai kai kai kuriem vaikam uztenka pasakyt,kad isbego pienelis ate ate ir nebeima vaikas  thumbup.gif

mano vaikui 5 metai,tai zinokit vistiek ima, imtu jei duociau. bet nebeduodu. o baigiau maitinti dvieju su puse, bet jis atsimena, ir dar mato kai brolis geria.
Atsakyti
QUOTE(merrgicka @ 2012 02 21, 10:06)
bet diena neimamp jau?

Diena pries pietu miega dar valgo mp. Bet jei kur bunam kelionej, sveciuose, tai nevalgo. Tiesiog ir nepraso tokiose situacijose.
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2012 02 20, 18:12)
Bandžiau aš ir pleistru užklijuot, kai jis buvo mažesnis, ir pipirais tepiau, ir išvykus 2 kartus buvau (3 ir 8 dienas)-niekas nepadėjo. Sako:,,daugiau pipirais netepk". Gal klaidą padariau, kad po 8dienų nebuvimo, daviau vėl MP. Buvo sušokę gumbai, maniau,juos ištrauks ir baigsim. Bet vėl viskas iš pradžių smile.gif Daržely prieš miega graužia nagus, matyt, stresas, kas papulio nėra. Nagai buvo siaubingai nugraužti. Dbr nebepalieku daržely miegot, tai ir nagučiai ataugo, jau nebekramto jų. KAI manęs nėra namie, užmigdo jį ir sesė, ir tėtis. Kartais prieš miegą neduodu, kai yra nusikaltęs ir aš supykus (ilgai laksto basas ir pan.), ir nieko-užmiega ir be MP, BET NAKTĮ nori 3-4 kartus doh.gif

čia didžiausią klaidą ir padarėte, nusprendus nustraukti mp( ypač tokiais drastiškais būdais) jokiu būdu negalima vėl duoti.. Dabar jums bus vis sunkiau mesti, nes vaikas jau žinos, kad 2 kartus jam nusileidot.
Atsakyti
Mums jau už mėnesio 3 metukai. Vakare užmiega tik su MP, naktį taip pat keliasi keletą kartų...Tai aš jau visada vaikštau kaip apkvaitus, nepailsėjus. Dieną žindymą kažkaip nutraukiau..., tai ir nebemiega pietų miego. Neįsivaizduoju, kaip bus daržely, ar užmigs. Nesinori gi tom auklėtojoms sakyt, kad jis dar valgo MP. Pažiūrės kaip į nesveiką psichiškai, išprotėjusią....ten tokios standartiškos auklėtojos....gal kam taip buvo, kaip tada su darželiu darėt...
Atsakyti
QUOTE(Adele @ 2012 02 21, 10:58)
Mums  jau už mėnesio 3 metukai. Vakare užmiega tik su MP, naktį taip pat keliasi keletą kartų...Tai aš jau visada vaikštau kaip apkvaitus, nepailsėjus. Dieną žindymą kažkaip nutraukiau..., tai ir nebemiega pietų miego. Neįsivaizduoju, kaip bus daržely, ar užmigs. Nesinori gi tom auklėtojoms sakyt, kad jis dar valgo MP. Pažiūrės kaip į nesveiką psichiškai, išprotėjusią....ten tokios standartiškos auklėtojos....gal kam taip buvo, kaip tada su darželiu darėt...

Nebutina sakyt. Yra pilna vaiku kurie nevalgo mp ir nemiega pietu miego. Bet kiti vaikiukai darzelyje paskui ipranta miegot pietu.
Nemiegojimas per pietus visiskai nesusijes su mp. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adele @ 2012 02 21, 10:58)
Mums  jau už mėnesio 3 metukai. Vakare užmiega tik su MP, naktį taip pat keliasi keletą kartų...Tai aš jau visada vaikštau kaip apkvaitus, nepailsėjus. Dieną žindymą kažkaip nutraukiau..., tai ir nebemiega pietų miego. Neįsivaizduoju, kaip bus daržely, ar užmigs. Nesinori gi tom auklėtojoms sakyt, kad jis dar valgo MP. Pažiūrės kaip į nesveiką psichiškai, išprotėjusią....ten tokios standartiškos auklėtojos....gal kam taip buvo, kaip tada su darželiu darėt...

tai bent diena pavyko nutraukti 4u.gif tai va as ir mastau jei diena pavyks nutraukt, tai turbut nebemiegos..darzeli buna ipranta ir zindomi miegot, turi anksti keltis, tada pavargsta ir galimybe, kad uzmigs didele..jo o nakti tikrai nelengva..todel jei tik pavyks diena atpratint po neilgo laiko ir nakti nuimsiu..tik nezinau kaip doh.gif
Atsakyti
Aš daržely irgi nesakiau, kad dar valgom MP. bet užmiega kažkaip. Kartą namie diskutavom, kam koks gėrimas skaniausias. Vidurinioji dukra sako, kad jai Cocacola, aš sakau, kad man kava arba naminė mėtų arbata, o mažasis ir sako:,,o man skaniausias mamos piemas" thumbup.gif
Pieną iš parduotuvės vadina PIENU, o mp- piemu smile.gif Čia, matyt, žodžių MAMOS PIENAS trumpinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 02 21, 10:55)
čia didžiausią klaidą ir padarėte, nusprendus nustraukti mp( ypač tokiais drastiškais būdais) jokiu būdu negalima vėl duoti.. Dabar jums bus vis sunkiau mesti, nes vaikas jau žinos, kad 2 kartus jam nusileidot.

tai, zinoma, klaida, bet manau, kad didesne problema cia:

QUOTE(jurda @ 2012 02 20, 18:12)
Kartais prieš miegą neduodu, kai yra nusikaltęs ir aš supykus (ilgai laksto basas ir pan.), ir nieko-užmiega ir be MP, BET NAKTĮ nori 3-4 kartus doh.gif

MP nutraukimas siejamas su bausme. negauti MP=bausme su visomis is to isplaukianciomis pasekmemis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 21 vasario 2012 - 14:34
QUOTE(merrgicka @ 2012 02 21, 11:06)

na jo, nezinau kiek Jusu vaikeliui jau laiko? bet jau jei isvykote reikejo grieztai nebeduot tada  smile.gif  bet as isivaizduoju kaip tai sunku yra... doh.gif  as jei nerasiu budo galvoju pas psichologa kreiptis kaip ka daryti, nes sunku, nezinau nuo ko kaip pradet,ka daryt...gerai kai kai kuriem vaikam uztenka pasakyt,kad isbego pienelis ate ate ir nebeima vaikas  thumbup.gif

gal nereikia smile.gif gausit trauma kad iki siol vaika zindet ir dabar jis bus mazu maziausiai traumuotas visam gyvenimui arba siaip koks iskrypelis. O jei jis ne iskrypelis tai jus tai jau tikrai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2012 02 20, 22:18)
Labas.mes ka tik atsventen 4tortadieny su mp.wink.gif

4u.gif wub.gif

QUOTE(merrgicka @ 2012 02 21, 08:06)
As galvoju visgi,kad gal pradzioj reikia man bandyt diena nuimt, o paskui liktu tik naktis, nes viska iskart nuimt ir iseit trim dienom, manau bus ziauriai sunku, nes ir visa diena dar ji mp nori..kaip patartumet?

Kuo daugiau vaikui veiklos dienos metu mirksiukas.gif

jurda
, nekankinkit vaiko 4u.gif g.gif
Atsakyti
o su kuo tada susijęs pietų miegas namie ir darželyje?
Atsakyti
Dukrą maitinau iki dvėjų. Nuo mzd trijų atsisakė miegoti dieną. Darželyje tiesiog gulėjo...ir taip iki šešių metų nemiegojo..

Sūnų maitinau iki virš keturių. Darželyje miegojo, nesiskundė. Po to tiesiog nustojo miegoti dieną. O mažylė dar žindoma, bet jau seniai dieną nebemiega, tiesiog vakare anksčiau lūžta - apie puse aštuonių - aštuntą.

Turbūt nuo temperamento priklauso ir nuo to, kiek svarbu tai yra tėvams/auklėtojams. Aš nemačiau, kad būtinai turi vaikai miegoti dieną ir neverčiau.
Atsakyti