QUOTE(jurda @ 2012 02 18, 17:29)
Sveikos, įsijungiu ir aš į jūsų būrį. Maniškiui jau 2m ir 8mėn. Norėjau paklaust, kiek kartų jūsiškis naktį reikalauja krūties? Maniškis 3-4kartus. Kai tik grįžtu iš darbo, vos spėju nusirengt, jis jau prašo, maldauja, reikalauja

:,,prašau duoti piemo", ,,duok piemo". Jau norėčiau užbaigt su maitinimu, bet nežinau kaip...
tai vat as ir nezinau kaip,nes diena visa ir vos speju ka padaryt nori ir nori, galetu visa diena gulet prie mp

nakti panasiai..mes su mb tik toki buda matom,kad man iseit, nes prie kitu ji daug ramesne..kita savaitgali planuoju 3 dienas nesirodyt ir taip viska baigti..

kito budo kiek bandziau nieko neiseina..lb pergyvenu, nerimauju, bet uz keliu savaiciu jau 3 metukai, jau paskutines jegas atiduodu,nes lb pavargau is tikro..ir ziauriai nervuojuosi pries atpratinima, nes su nakvyne nesam niekam dar palike...siandien siulosi mociute ateit nakciai pabandyt pries ilgaji savaitgali, kad bent paziuret kaip ar uzmiega ji be manes...
QUOTE(Mazule @ 2012 02 18, 18:23)
Laba diena,
na kaip mamytės jums sekasi ilgai maitinti?
Rasmut - a tavo kavalierius dar geria pienuką?
Mano panelė priglunda tik dienos pietų miegeliui - keliems lašiukams........ ir jau sutarėm, kad kai sniegas nutirps - neliks ir pienelio - "bus neskanus - prarūgs"

Teks matyt pasiteplioti kažkuom, bet tuo pačiu ir su dienos miegeliu atsisveikinti
kada tai ivyks ir nebereiks mp, manau, kad pietu miego nebebus bent kuri laika tikrai ir as maniske...