Na pirkau ir nauju ir padevetu ir tikrai sutinku,kad padevetu kokybe geresne ir tikrai labai mielu,patogiu rubeliu ten galima rasti.
Visai neblogi rubeliai, gal ka nors ir paimciau, bet man daug nereikia. O kokiam mieste? Butu gerai paziureti.
QUOTE(beibis @ 2008 05 31, 22:13)
As irgil noreciau keliu rubeliu, is kokio miesto esate?
skelbimams turime skelbimų lentą
sveikos
as tai viena gera viecike zinau, ten tookiuuuu rubu vaikui priperku, kad na truksta zodziu - drauges ziuri ir is tiesu pavydu, kai kelnes, bridzus, maikes gali susipirkti po 1lt - 6lt. Varenoje buna padevalkiu turgus (as taip vadinu), ten kalnai ir rubu ir batu ir ko tik norit
o Vilniuje man labaiusiai patinka "pasaulio drabuziai"
as tai viena gera viecike zinau, ten tookiuuuu rubu vaikui priperku, kad na truksta zodziu - drauges ziuri ir is tiesu pavydu, kai kelnes, bridzus, maikes gali susipirkti po 1lt - 6lt. Varenoje buna padevalkiu turgus (as taip vadinu), ten kalnai ir rubu ir batu ir ko tik norit
QUOTE(Lena.lt @ 2008 06 01, 14:00)
As irgil noreciau keliu rubeliu, is kokio miesto esate?
Vilnius, dar papildžiau, rašykit į AŽ
norejau paklausti del drabuzeliu naujagimiams is padevetu... ar parsinese juos skalbiate virinimo programa ar mazesne uztenka, kaip manote?
ir drauge, ir pussesere skundesi, kad lt nera pasirinkimo leliuku rubeliuose, o ir kainos labai dideles parduotuvese . stai brolienei pirkau ir siunciau visus slaiuztinukus, bodzius ir pan, nes uk gali nauju ir brangiau , ir pigiau nusipirkti. as viska perku naujus....
bet jei gyvenciau lt, turbut taip pat uzsukciau i padevetus!
QUOTE(det @ 2008 06 22, 18:22)
norejau paklausti del drabuzeliu naujagimiams is padevetu... ar parsinese juos skalbiate virinimo programa ar mazesne uztenka, kaip manote?
aš su virinimo
O kas gerų parduotuvėlių žino Klaipėdoje???
QUOTE(det @ 2008 06 22, 17:22)
As ir su virinimo programa prasukau visus kuriuos galima pavirint, kitus tiesiog isskalbiau paprasta programa. Bet visada lyginu, o tai ir savo duoda.