Labai fainuciai rubeliai !
labai fainų rūbėlių prisipirkai
Kas gal zinot kur kaune rubeliu yra naujagimiui devetu rubu parduotuviu?
O gal kas turit pasulyt rubeliu kudikeliui?
rasykit i az
rasykit i az
Na ir as nussipirkau pora sliaustu batukus, pirstinytes ir viskas su etiketemis, tik kad gaila kol kas tik viena viecike zinau reiks kitu dar ieskoti
QUOTE(dovyyliux @ 2008 04 30, 14:24)
rasykit i az
rasykit i az
Daug yra Skelbiu.lt, mamytes parduoda ir naujus, ir jau isaugusiu vaikeliu rubelius. Mes su vyru kiekviena diena ten skaitom skelbimus. Nupirkome is ten labai gera, praktiskai nauja vezimeli, uz palyginti nedidele kaina. Vokeli, nei karto nenaudota, o "is ranku" pigiau negu is parduotuves. Labai grazus. Tiks ir is ligonines parvezti ir krikstinoms bus.
Laiko uzima bet verta pasiskaityti skelbimus, buna geru daiktu ir nebrangiai
QUOTE(dovyyliux @ 2008 04 30, 15:24)
rasykit i az
rasykit i az
kikevienoj devėtų drabužių parduotuvėj yra, tik reikia vaikų skyriuose žiūrėti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 05 13, 14:04)
bet čia jau ne iš devėtų, ania? Kiek mokėjai?
QUOTE(Isila @ 2008 05 13, 13:22)
Ne, cia nauji, tik kad ne is parduotuves, o is turgaus. Pirkau viska vienoje vietoje, tai uz viska sumokejau 73Lt, nuolaida padare
Lena.lt - pasakiški rūbeliai
Kai mano sesuo laukėsi, mūsų mama supirko jos vaikiukui visokius rūbelius iš padėvėtų. Vis pro šalį praeidama neatsispirdavo
Tai tokių grožybių ji ten nugnybus buvo
O po to ir negaila išmest, jei nusiskalbia
Kai mano sesuo laukėsi, mūsų mama supirko jos vaikiukui visokius rūbelius iš padėvėtų. Vis pro šalį praeidama neatsispirdavo
As kai jau su siokia tokia patirtim galiu patarti. Turguje, parduotuvese pirkti lenkiski ir kitokie rubeliai labai greitai susiskalbia, pasidaro tiesiog skudurai
per siules suplysta
man mama parupino rubeliu padevetu, ju kokybe tirkai gersne, nesvarbu kad jie panesioti. Daug rubeliu drauges atveze is uzsienio. Rytoj pabandysiu pafotkint isaugtus rubelius ir ikelti nuotraukyciu.
Na ir gero apsipirkimo busimos mamytes , zinau kad jis labai labai malonus yra
Na ir gero apsipirkimo busimos mamytes , zinau kad jis labai labai malonus yra
As irgi vis progai pasitaikius uzeinu i padevetu rubu parduotuve, einu tik i ta pacia pastoviai, nes jau zinau, kur yra geriausiu, graziausiu, ir pigiausiu.
Jau zinome, kad turesime suneli, tai drasiau pirksiu drabuzelius, nes vis pamatydavau koki berniukiska kostiumeli, ir nori nupirkti ir vis abiejojau, o kas jei mergyte
Turiu drabuzeliu is NEXT, Marks&Spenser ir visi is padevetu, o etiketes naujos, pagal jas iskarto matosi, kiek rubas nesiotas, ar skalbtas. Esu patenkinta, tik reikia atrinkti, nepulti pirkti viska is eiles.
Bet perku ir nauju rubeliu.
Jau zinome, kad turesime suneli, tai drasiau pirksiu drabuzelius, nes vis pamatydavau koki berniukiska kostiumeli, ir nori nupirkti ir vis abiejojau, o kas jei mergyte
Turiu drabuzeliu is NEXT, Marks&Spenser ir visi is padevetu, o etiketes naujos, pagal jas iskarto matosi, kiek rubas nesiotas, ar skalbtas. Esu patenkinta, tik reikia atrinkti, nepulti pirkti viska is eiles.
Bet perku ir nauju rubeliu.
Gal yra mamyčių, kurios norėtų jau naudotų kaldryčių kūdikėliui.
Turiu visą komplekta
Kažkada pati apmezgiau vilnonius pledukus. Padovanočiau sunkiai galą su galu sudurenčiai mamytei.
Su jom užaugo maniškiai...
Dar pridėčiau ir 3 naudotus Avent buteliukus.
Tiesa aš Kaune
Turiu visą komplekta
Kažkada pati apmezgiau vilnonius pledukus. Padovanočiau sunkiai galą su galu sudurenčiai mamytei.
Su jom užaugo maniškiai...
Dar pridėčiau ir 3 naudotus Avent buteliukus.
Tiesa aš Kaune