Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(*Lialia* @ 2012 02 23, 11:08)
as tik karta buvau pas ragana tokia,kuri salia druskininku gyvena.Vat pas ja tai rekomenduociau visa tiesa pasake tiek apie praeiti tiek apie ateiti.ir kaina tokia,kiek duosi tiek tinka, nes kiek zinau,kas turi "galiu" ytai pagal nerasyta taisykle jei padaro bizni galias praranda.
Tai mastau apie zoja dabar g.gif

Pas ragana? Ta prasme, juoda magija uzsiima, ar siaip ta zodi vartojate burejoms apibudinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geocinta: 24 vasario 2012 - 09:16
QUOTE(Geocinta @ 2012 02 24, 10:16)
Pas ragana? Ta prasme, juoda magija uzsiima, ar siaip ta zodi vartojate burejoms apibudinti?

na ja taip vadina.Ka as zinau man ji i bureja panas i 4u.gif
Atsakyti
Labai reikia Virginijos iš perkūnkiemio tel nr. parašykite prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lialia* @ 2012 02 23, 11:08)
as tik karta buvau pas ragana tokia,kuri salia druskininku gyvena.Vat pas ja tai rekomenduociau visa tiesa pasake tiek apie praeiti tiek apie ateiti.ir kaina tokia,kiek duosi tiek tinka, nes kiek zinau,kas turi "galiu" ytai pagal nerasyta taisykle jei padaro bizni galias praranda.
Tai mastau apie zoja dabar g.gif

lotuliukas.gif a litu nbpraradai?
Atsakyti
Sveiki, planuoju ir aš pirmą sykį nueiti pasa būrėją.Norėčiau pas Zoją, kiek supratau jai prisiskambinti nėra labai paprasta, o ar nėra pas ją eilių ilgų? unsure.gif šią savaitę prisiskambinus kada galėčiau tikėtis vizito?Nereiks laukt mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(nepalas1 @ 2011 11 02, 16:14)
paskenduoles veronikos laiku isitikinimai, kad vaikai nesantuokoje--benkartai(beje taip ir pasake, intelektas neleido subtiliau apibrezti), kad vyra laikyti prie kojos prisirisus, nes kitaip pas kita pabegs(jei nores tai laikysi ar ne vis tiek pabegs); isgirsti ne ta ko tikejausi, net ir negalejau, nes is kortu ji nieko nemate, o informacija trauke is kliento, plius medituoti siuncia pas savo vyra uz 1000lt ir jam darbo parupina ir sau ir visiems gerai. Tikrosios burejos niekada nieko neklausineja, pacios viska pasako, praeiti, dabarti ir kas laukia ir beje lieka ne saliskos.

Žinote,jūsų požiūris į būrėjas "viduramžiškas".Tikra būrėja klausinėja,net būdama aiškiaregė. smile.gif
Pati ieškojau tokios neklausinėjančios būrėjos...Radau net dvi.Abi labai didžiavosi,kad nieko neklausinėja,bet abi man nepasakė visiškai NIEKO.Ir taip nieko,kad nėra nė ką pasakyti-du vyrai,kompanija,gal kiek apsipykstam.Na,kompanija,kaip pasiaiškinau gali būti ir vakarėlis gamtoje(nedalyvaiju,nepatinka).Kitas vyras tai senai žinomas draugas geriausiu atveju galėjo būti.Dėl apsipykimo,tai nebūvo tada tokiems dalykams nei laiko nei galimybių.
Atsakyti
QUOTE(Aidin @ 2012 03 13, 17:42)
Sveiki, planuoju ir aš pirmą sykį nueiti pasa būrėją.Norėčiau pas Zoją, kiek supratau jai prisiskambinti nėra labai paprasta, o ar nėra pas ją eilių ilgų?  unsure.gif šią savaitę prisiskambinus kada galėčiau tikėtis vizito?Nereiks laukt mėnesį?

Taip prisiskambinti nera paprasta bet imanoma, uzraso tik sekanciai dienai, taip kad laukt ilgai tikrai nereiks, nebent ilgai uztruks pats prisiskambinimas.
Atsakyti
Sveikutės,
Gal kuri buvote pas Liuba ( iš grigiškių ) ir turite kontaktus.
Buvau prieš keletą metų, tai viskas išsipildė, tik nerandu kontaktų pas save.
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2012 03 14, 10:47)
Sveikutės,
Gal kuri buvote pas Liuba ( iš grigiškių ) ir turite kontaktus.
Buvau prieš keletą metų, tai viskas išsipildė, tik nerandu kontaktų pas save.

apie Liuba nera daug informacijos, bent jau siame forume. Gal galite placiau papasakoti, kaip buria, su kokiom kortom, ar pasako ka is nuotrauku, gal buria is kavos, rankos? Ar tiegios meta kortas ir sako praeiti, dabarti bei ateiti, o gal i konkrecius klausimus atsako? Kokia kalba kalba? Kokiam laikotarpiui buria na ir panasiai... Zodziu, biskuti placiau ax.gif

Na, zinoma, jei kas turi kontaktus, irgi parasykite smile.gif

Beja, ir kiek ima pingeliu ax.gif

ACIUUUUUU 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DA Imperatore @ 2012 03 13, 18:08)
Žinote,jūsų požiūris į būrėjas "viduramžiškas".Tikra būrėja klausinėja,net būdama aiškiaregė. smile.gif
Pati ieškojau tokios neklausinėjančios būrėjos...Radau net dvi.Abi labai didžiavosi,kad nieko neklausinėja,bet abi man nepasakė visiškai NIEKO.Ir taip nieko,kad nėra nė ką pasakyti-du vyrai,kompanija,gal kiek apsipykstam.Na,kompanija,kaip pasiaiškinau gali būti ir vakarėlis gamtoje(nedalyvaiju,nepatinka).Kitas vyras tai senai žinomas draugas geriausiu atveju galėjo būti.Dėl apsipykimo,tai nebūvo tada tokiems dalykams nei laiko nei galimybių.

DA Imperatore, pilnai sutinku su Jumis, kad buna ir tokiu, kurios nei klausia, nei pasako unsure.gif Bet matyt, nepalas1 turejo omenyje tas burejas, kurios is pradziu traukia info, o veliau ta info remiantis ir "pranasauja" smile.gif T.y. remiasi tiek psichologija, tiek isvadas padaro is gautos informacijos.
Bet paklaust Jusu kito norejau... Gal pati galite kokia bureja patarti? Tokia, kuri Jusu manymu yra verta demesio. Niekaip negaliu apsispresti, pas ka nueiti, tai renku informacja, skaitau atsiliepimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geocinta: 14 kovo 2012 - 15:11
Na kiek pamenu, tai Liuba būrė, kelių rųšių kortom, pasakė, bendra vaizdą, ir ateitį, atsakė, į papildomus klausimus.Kalba ji rusiškai.
Man tada buvo pagrindas ar aš apsiginsiu darbą, nes buvau gavus blogą recenziją.
Tai ji pasakė, kad sunkiai bet taip, ir kiek gausiu, tiek ir gavau.
Man patiko, kad ji taip grubia bet aiškiai pasakė, kad mes patys esame savo minčių ir norų valdovai.Jai galvosi teigiamai taip ir bus.Skaitėm, dar maldas.Tai va tiek pamenu, kas buvo prieš 3 metus
Atsakyti
QUOTE(Geocinta @ 2012 03 14, 15:24)
apie Liuba nera daug informacijos, bent jau siame forume. Gal galite placiau papasakoti, kaip buria, su kokiom kortom, ar pasako ka is nuotrauku, gal buria is kavos, rankos? Ar tiegios meta kortas ir sako praeiti, dabarti bei ateiti, o gal i konkrecius klausimus atsako? Kokia kalba kalba? Kokiam laikotarpiui buria na ir panasiai... Zodziu, biskuti placiau  ax.gif

Na, zinoma, jei kas turi kontaktus, irgi parasykite  smile.gif

Beja, ir kiek ima pingeliu  ax.gif

ACIUUUUUU  4u.gif
Papildyta:

DA Imperatore, pilnai sutinku su Jumis, kad buna ir tokiu, kurios nei klausia, nei pasako  unsure.gif Bet matyt, nepalas1 turejo omenyje tas burejas, kurios is pradziu traukia info, o veliau ta info remiantis ir "pranasauja" smile.gif T.y. remiasi tiek psichologija, tiek isvadas padaro is gautos informacijos.
Bet paklaust Jusu kito norejau... Gal pati galite kokia bureja patarti? Tokia, kuri Jusu manymu yra verta demesio. Niekaip negaliu apsispresti, pas ka nueiti, tai renku informacja, skaitau atsiliepimus

Geras klausimas,norėčiau ir aš žinoti atsakymą. smile.gif Prieš kelis metus būvo labai sunkus periodas,ieškojau...Net Vilnių su drauge siekiau,nors man važiuoti per visą Lietuvą.Neradau to ko ieškojau,tik proto įgavau.Kartais mums reikia teisybės,kartais-vilties.Supykau.Ėmiau pati mokytis sau pagelbėti Taro pagalba.Savo nuostabai pamačiau,kad vos tik išdėstyme pasirodo kokia kryžkelė,tuoj krenta Balta korta,tai reiškia -ateities nėra.Ką sukursi,tą ir turėsi.Taigi,sau padėti sunkiausia.
Atsakyti
QUOTE(DalikėŽ @ 2012 02 15, 12:16)
Gyvena Vilniuje. Esu patenkinta gerbiamos žiniuonės Juditos pagalba.

Sveiki,
ar kalbate apie Judita is Dvarcioniu?

As keleta kartu lankiausi pas Svetlana Vilniuje. Teigiami atsiliepimai apie ja is mano ir pazystamu puses 4u.gif

Visoje temoj neradau nei vieno atsiliepimo apie Leopolda.. gal kuri nors buvote? kokia kaina pas ji?

4u.gif
Atsakyti