Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Sveiki
Gal kuriai nors teko lankytis pas Jurga? Turiu omeny ta, kuri pries kazkiek laiko "Laisvalaiky" (jei neklystu) savo horoskopus talpino. Konkreciai domintu ne burimas, o horoskopo sudarymas
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 02 21, 00:11)
Sveikos, mamytės,
prieš 12-13 metų Vilniuje, arklių g. 6 (berods toks namo nr buvo) buvo tokia būrėja. Išmesdavo 12 ar 13 kortų ir viską užrašydavo ant lapo. Jos būrimas būdavo visam gyvenimui. Viskas pildosi iki šiol ir labai norime vėl ją rasti. Ji ne lietuvė, bet lietuviškai mokėjo. Tuo metu jai buvo kažkas apie 40metų. Gal kas nors žino dabar jos kontaktus? Labai norime ją rasti.. Bandėm praėjus porai metų skambinti ten, bet atsiliepė kažkokia įmonė... Nuvažiavus ten, taipogi tokios jau neberadom  verysad.gif padėkit surasti ją  verysad.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, niekas nebandėt eiti pas Azanovą? smile.gif
Atsakyti

Noreciau nueiti pas Jadvyga is Gelezinio Vilko gatves. Zmones sako, kad ji verta demesio. Tai jei kas isreikstu savo nuomone, buciau dekinga. Cia ar i az
[/quote]

teko pas ją lankytis vieną kartą. Praeitį, dabartį, visas problemas ir bėdas nupasakojo labai tiksliai. ateitis irgi beveik iššipilde, tik neatitiko metai. tel. nr. 860479450 (jei nepasikeite)
Atsakyti
ji pati pasako, ar klausineja ir traukia info is atejusio? beja, ar galima nestis nuotraukas, gal ka is nuotrauku gali pasakyti? kaip ji praktikuoja: viena burima bendra, ar papildomus klausimus irgi uzduot galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geocinta: 03 balandžio 2012 - 08:46
Sveikos, na buvau aš pas Liuba iš grigiškių.
Pasirodė, ji man labai pasikeitusi, į gerą pusę, būrė paprastom kortom, komentavo ką mato, kaip man reiktų elgtis, tada su tokiom didelėm kortom, po to skaitėm maldas.
Išėjau pasikrovusi ir nusiraminusi, o man to ir reikėjo.
Atsakyti
Buvau pas Jadvyga Gelezinio vilko gatveje. Na, man siaip patiko jos burimas. Gana neblogai pasake dabarti ir ateiti. Kadangi buvau pries daugiau kaip puse metu, galiu pasakyti, kad nemazai issipilde, nors tuo metu atrode, kad tai neimanoma smile.gif Na, buria ji paprastom kortom. Siaip pasako truputi apie asmeni is nuotraukos. Kazkiek atitiko, bet gal nelabai. Bet kortas jis skaito gana neblogai...bet cia is mano patirties... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2012 04 03, 17:54)
Buvau pas Jadvyga Gelezinio vilko gatveje. Na, man siaip patiko jos burimas. Gana neblogai pasake dabarti ir ateiti. Kadangi buvau pries daugiau kaip puse metu, galiu pasakyti, kad nemazai issipilde, nors tuo metu atrode, kad tai neimanoma smile.gif Na, buria ji paprastom kortom. Siaip pasako truputi apie asmeni is nuotraukos. Kazkiek atitiko, bet gal nelabai. Bet kortas jis skaito gana neblogai...bet cia is mano patirties...  4u.gif

Sveika Lialondra!

O kiek kainuoja apsilankymas pas Jadvyga? 4u.gif Ir ar galima burtis pas ja issamiai, kol kelios problemos bus isaiskintos ir isnagrinetos tiek kiek zmogui reikia? Ar duodamas tik kokretus laikas pvz, valanda burimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Undinele~ @ 2012 04 04, 12:06)
Sveika Lialondra!

O kiek kainuoja apsilankymas pas Jadvyga?  4u.gif  Ir ar galima burtis pas ja issamiai, kol kelios problemos bus isaiskintos ir isnagrinetos tiek kiek zmogui reikia? Ar duodamas tik kokretus laikas pvz, valanda burimui?  g.gif

Siaip kainavo berods 50 LT ar 40 LT, net nepamenu tiksliai, greiciau 50 LT. Na, laiko ji nenustato siaip jau. As buvau pas ja pora sykiu. Viena syki bure apie pusantros valandos, nes turejau daug klausimu ir tai buvo pirmas sykis. Kita syki tik apie pusvalandi. Pas ja einnat geriausia pasiruosti klausimus, tada ji su mielu noru atsako. Man atsake ir apie seimos narius pavyzdziui jei domina smile.gif Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
As irgi esu buvusi pas Jadvyga kelis kartus.

Man patiko ir tiko. Burimo laikas lb skirtingas, prikaluso nuo Jusu klausimu, buria is paprastu kortu. Is pradziu buria ir pasakoja ka mato pati , o veliau jau galima ir savo kalusimus uzduoti jei pries tai neisgirdot atsakymu is jos pasakojimo. Man gan tiksliai praeiti, dabarti ir ateiti nustate. Tik va su ateities prognozem laikas gali skirtis arba kazkiek neatitikti.
Atsakyti
Aciu merginos uz atsiliepimus apie Jadvyga 4u.gif

Kai pribresiu ir istaikysiu laisva dienele, tai manau irgi butinai pas ja nueisiu smile.gif
Kazin, o greitai ji priima, paskambinus? Po keliu dienu, ar reikia kokia savaite po to dar laukti? g.gif Ir beje, idomu, ar tai jauna mergina, ar moteris, ar jau mociute metuose? blush2.gif
Ir gal dar atsakytumet, ar ji buria tik artimiausia ateiti (3-5 m.), ar galima ir tolima ateiti ir perspektyvas siandieniniu veiksmu suzinoti? g.gif Nes as anskciau esu buvus pas bureja, tai ji tik 3 kokiem metam i prieki dedavo, o toliau kaip viskas pasisuks, ir nezinia..

Labai dziaugiuosi, kad jos isburta ateitis jums issipilde bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Undinele~ @ 2012 04 05, 09:47)
Aciu merginos uz atsiliepimus apie Jadvyga  4u.gif

Kai pribresiu ir istaikysiu laisva dienele, tai manau irgi butinai pas ja nueisiu  smile.gif 
Kazin, o greitai ji priima, paskambinus? Po keliu dienu, ar reikia kokia savaite po to dar laukti?  g.gif Ir beje, idomu, ar tai jauna mergina, ar moteris, ar jau mociute metuose?  blush2.gif
Ir gal dar atsakytumet, ar ji buria tik artimiausia ateiti (3-5 m.), ar galima ir tolima ateiti ir perspektyvas siandieniniu veiksmu suzinoti?  g.gif  Nes as anskciau esu buvus pas bureja, tai ji tik 3 kokiem metam i prieki dedavo, o toliau kaip viskas pasisuks, ir nezinia..

Labai dziaugiuosi, kad jos isburta ateitis jums issipilde  bigsmile.gif

As irgi senokai mastau apie apsilankyma pas Jadvyga. Neseniai pas ja buvo mano pazistama, tai jai is dabarties labai tiksliai viska nusake. Ir tai nebuvo bendros frazes, bet konkretus dalykai, kurie kiekvienam tikrai netiktu. Kiek zinau, pateko pas Jadvyga ta pacia diena, kai paskambino.
Undinele, jei pas Jagvyga apsilankysi, pasidalink veliau asmeniniais ispudziais 4u.gif
Atsakyti