QUOTE(mamakubu @ 2012 04 10, 06:39)
Tai ir rasys skirtingai, nes zmones nevienuodi ir ne bus nuomoniu vienuodu

Man asmeniskai nieko tik sunku patekti. Nors mano pazistama sake, kad jau ji dirba komerciskai. O pas ja buvau tris kartus.
gali būti, jog komerciškai, nes prieš manęs viena mergaitė dar atėjus mačiau buvo..
QUOTE(Geocinta @ 2012 04 10, 09:41)
Buvau pas Zoja. Is pradziu vadovaujantis numerologija susako pagal gimimo data bendrus charakterio bruozus, galimas ligas ir pan. Cia pataike gerai apie visus seimos narius. Veliau buria is paprastu kortu pagal konkrecius klausimus. Na, eidama tikejausi kazko kito. Negaliu pasakyti, kad nepasake nieko. Kai ka kas tinka man asmeniskai pasake konkreciai (ne bendromis frazemis a-lia kompanija, problemos ar pan), bet kai ko nepamate is viso. Taciau man rodos, kad tokius dalykus kaip laidotuves tai jau tikrai turejo pamatyti... Veliau buria is kavos. Kas del ateities, nusake labai miglotai. Net nezinau, ar tai jau issipilde, ar dar tik turetu

Bet jau jei kam reikia pozityvo, tai pas ja verta nueiti. Labai gerai praplauna smegenis ir grazina tikejima geriu. Jau ko, bet pozityvo tikrai pas Zoja netruksta.
Taciau kaip minejau, kazko man pritruko isejus. Gal konkretumo. Gal pasakymo apie praeiti ir dabarti. Nes kai nieko negirdi apie tai, kas buvo ir yra, kazkaip maziau priimi ta, kas bus. Na bet cia tik mano nuomone.
Todel dabar galvoju nueiti pas Jadvyga. Visu pirma ne i vius klausimus pas Zoja gavau atsakymus, o antra - turesiu proga palyginti. Gal tiesiog mano ateitis tokia rami, kad joje praktiskai nieko nevyks ispudingo, apie ka galetu man bureja pasakyti? Gal todel Zoja ir nepasake? Zodziu, tikrai eisiu. Tik laiko klausimas
O kodel pas Jagvyga, o ne pas ka kita? Pries einant pas Zoja, pas bureja buvau laaaaabai seniai, budama dar paaugle. Todel labai kruopsciai isnagrinejau visa foruma, susisiekiau su kai kuriomis panelemis asmeniskai, pasikalbejau su pazistamais. Galvojau apie Azanova, bet daug kas sako, kad jis tiesiog komersantas. Be to, jo puslapyje yra labai gera fraze, kad jei burejas-ekstrasensas tau nepatinka, ar jauties kazkaip nepatogiai, geriau pas ji neeit. O man ziurint i jo nuotrauka kazkaip sirdy ne taip, tiesiog nekelia simpatijos. Todel pas ji ir neejau, nors kai kas atsiliepia labai gerai. Masciau apie Svetlana. Bet pasirinkau Zoja, nes ji ima kiek duodi. O tada buvo sunkus periodas su pinigeliais. Taigi pasiula tikrai yra, pasirinkimas sunkus.
Na ir prirasiau cia jums
Zodziu, kai susiruosiu pas Jadvyga, pasidalinsiu ispudziais
Kaip įdomiai.. Man Zoja tiek kalbėjo apie viską, kad po to net daug ką užmiršt sugebėjau

žolyčių parekomendavo, šiaip nemažai pataikė ir pasakė.. bet vis vien vat na norėtųsi dar kažkur nueiti
QUOTE(mamakubu @ 2012 04 10, 11:24)
Isties pozityvo Zojai netruksta. Kai pirma karta papuoliau pas ja mano gyvenimas buvo labai blogas. Dar Kaledos ant nosies, bet isejusi is jos kazka tokio pajutau gero, neapsakomai visas gyvenimas pasirode kitoks, nors praradimu buvo, bet Kaledas sutikau puikiai.
O Svieta tapo man kaip savas zmogus, mes su ja pazistamos beveik 10 metu. Ir todel jau neenu pas kitas
Mano Mama labai Svieta gyrė, kad atseit labai jau jai viską pasakė, trumpai ir aiškiai, bet čia komentarus galima sakyt tik nelabai gerus radau, tai kažkaip nedrįstu eiti