Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(dia10 @ 2012 04 09, 20:47)
50 lt ima. As tai nueiciau pasitikrinimui, gi labai smalsu ar sutaps nors kiek.

Nors kiek tikrai sutaps, jau patikrinta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virginija4747 @ 2012 04 09, 20:46)
As irgi noeciau vel pas ja patekti, man irgi viskas pildosi!!!

***** ir niekur jokios info apie ją nerandu.. jei ką sužinosit, pasidalinkit 4u.gif

QUOTE(dia10 @ 2012 04 09, 20:47)
50 lt ima. As tai nueiciau pasitikrinimui, gi labai smalsu ar sutaps nors kiek.

reikės nueit, bet vėliau manau vis tik nėra labai gerai per porą dienų pas dvi būrėjas nueiti..

QUOTE(mamakubu @ 2012 04 09, 21:57)
Nors kiek tikrai sutaps, jau patikrinta smile.gif  4u.gif

buvot Jūs pas Zoją? Kaip jums ji? skaičiau atsiliepimus labai skirtingai rašo visur.. g.gif
Atsakyti
norejau pasiteirauti Jadvygos kontaktu ir kiek ji ima, sudetinga situacija gyvenime, norisi, kad padetu susidelioti... Dekoju
Atsakyti
Ar galima butu gauti Jadvygos kontaktus ?

Aciu
Atsakyti
nu mergaitės, žinot, dar šitam puslapį buvo rašyta, kiek Jadvyga ima... kartais atrodo, jog reikia negana to, jog įdėt burnon, tai dar ir sukramtyt už jus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 04 09, 22:39)
buvot Jūs pas Zoją? Kaip jums ji? skaičiau atsiliepimus labai skirtingai rašo visur..  g.gif

Tai ir rasys skirtingai, nes zmones nevienuodi ir ne bus nuomoniu vienuodu ax.gif Man asmeniskai nieko tik sunku patekti. Nors mano pazistama sake, kad jau ji dirba komerciskai. O pas ja buvau tris kartus.
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 04 09, 19:41)
Papuolau šiandien pas Zoją.. Vakar skambinau ir pakėlė.. Šiandien buvau.. dabar nežinau mėgint dar pas Jadvygą nueiti, ar ne..  g.gif nėra gerai pas kelias eit, bet pasitikrint taip gerai būtų.. g.gif
kiek Jadvyga ima? g.gif

Buvau pas Zoja. Is pradziu vadovaujantis numerologija susako pagal gimimo data bendrus charakterio bruozus, galimas ligas ir pan. Cia pataike gerai apie visus seimos narius. Veliau buria is paprastu kortu pagal konkrecius klausimus. Na, eidama tikejausi kazko kito. Negaliu pasakyti, kad nepasake nieko. Kai ka kas tinka man asmeniskai pasake konkreciai (ne bendromis frazemis a-lia kompanija, problemos ar pan), bet kai ko nepamate is viso. Taciau man rodos, kad tokius dalykus kaip laidotuves tai jau tikrai turejo pamatyti... Veliau buria is kavos. Kas del ateities, nusake labai miglotai. Net nezinau, ar tai jau issipilde, ar dar tik turetu g.gif Bet jau jei kam reikia pozityvo, tai pas ja verta nueiti. Labai gerai praplauna smegenis ir grazina tikejima geriu. Jau ko, bet pozityvo tikrai pas Zoja netruksta.
Taciau kaip minejau, kazko man pritruko isejus. Gal konkretumo. Gal pasakymo apie praeiti ir dabarti. Nes kai nieko negirdi apie tai, kas buvo ir yra, kazkaip maziau priimi ta, kas bus. Na bet cia tik mano nuomone.
Todel dabar galvoju nueiti pas Jadvyga. Visu pirma ne i vius klausimus pas Zoja gavau atsakymus, o antra - turesiu proga palyginti. Gal tiesiog mano ateitis tokia rami, kad joje praktiskai nieko nevyks ispudingo, apie ka galetu man bureja pasakyti? Gal todel Zoja ir nepasake? Zodziu, tikrai eisiu. Tik laiko klausimas smile.gif
O kodel pas Jagvyga, o ne pas ka kita? Pries einant pas Zoja, pas bureja buvau laaaaabai seniai, budama dar paaugle. Todel labai kruopsciai isnagrinejau visa foruma, susisiekiau su kai kuriomis panelemis asmeniskai, pasikalbejau su pazistamais. Galvojau apie Azanova, bet daug kas sako, kad jis tiesiog komersantas. Be to, jo puslapyje yra labai gera fraze, kad jei burejas-ekstrasensas tau nepatinka, ar jauties kazkaip nepatogiai, geriau pas ji neeit. O man ziurint i jo nuotrauka kazkaip sirdy ne taip, tiesiog nekelia simpatijos. Todel pas ji ir neejau, nors kai kas atsiliepia labai gerai. Masciau apie Svetlana. Bet pasirinkau Zoja, nes ji ima kiek duodi. O tada buvo sunkus periodas su pinigeliais. Taigi pasiula tikrai yra, pasirinkimas sunkus.
Na ir prirasiau cia jums blush2.gif
Zodziu, kai susiruosiu pas Jadvyga, pasidalinsiu ispudziais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geocinta: 10 balandžio 2012 - 08:44
QUOTE(Geocinta @ 2012 04 10, 09:41)
Buvau pas Zoja. Is pradziu vadovaujantis numerologija susako pagal gimimo data bendrus charakterio bruozus, galimas ligas ir pan. Cia pataike gerai apie visus seimos narius. Veliau buria is paprastu kortu pagal konkrecius klausimus. Na, eidama tikejausi kazko kito. Negaliu pasakyti, kad nepasake nieko. Kai ka kas tinka man asmeniskai  pasake konkreciai (ne bendromis frazemis a-lia kompanija, problemos ar pan), bet kai ko nepamate is viso. Taciau man rodos, kad tokius dalykus kaip laidotuves tai jau tikrai turejo pamatyti... Veliau buria is kavos. Kas del ateities, nusake labai miglotai. Net nezinau, ar tai jau issipilde, ar dar tik turetu  g.gif Bet jau jei kam reikia pozityvo, tai pas ja verta nueiti. Labai gerai praplauna smegenis ir grazina tikejima geriu. Jau ko, bet pozityvo tikrai pas Zoja netruksta.
B] Masciau apie Svetlana[/B]. Bet pasirinkau Zoja, nes ji ima kiek duodi. O tada buvo sunkus periodas su pinigeliais. Taigi pasiula tikrai yra, pasirinkimas sunkus.

Isties pozityvo Zojai netruksta. Kai pirma karta papuoliau pas ja mano gyvenimas buvo labai blogas. Dar Kaledos ant nosies, bet isejusi is jos kazka tokio pajutau gero, neapsakomai visas gyvenimas pasirode kitoks, nors praradimu buvo, bet Kaledas sutikau puikiai.
O Svieta tapo man kaip savas zmogus, mes su ja pazistamos beveik 10 metu. Ir todel jau neenu pas kitas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 10 balandžio 2012 - 10:25
QUOTE(mamakubu @ 2012 04 10, 11:24)
Isties pozityvo Zojai netruksta. Kai pirma karta papuoliau pas ja mano gyvenimas buvo labai blogas. Dar Kaledos ant nosies, bet isejusi is jos kazka tokio pajutau gero, neapsakomai visas gyvenimas pasirode kitoks, nors praradimu buvo, bet Kaledas sutikau puikiai.
O Svieta tapo man kaip savas zmogus, mes su ja  pazistamos beveik 10 metu. Ir todel jau neenu pas kitas blush2.gif

Butu idomu isgirsti placiau apie Sveta is zmogaus, kuris ja gerai pazista. Neprasau dabar reklamos, o tik konkretumo biggrin.gif Pvz., yra tokiu bureju, kurios nesako, jei mato kazka blogo, pvz., mirti. Nes ne kiekvienas isgirdes gali i tai sureaguoti tinkamai, atvirksciai, laukdamas tokios pranasystes issipildymo galima is proto nueiti. Todel nekaltinu bureju, kurio nepasako, net jei mato. Taciau is kitos puses toks perspejimas kartais gali daug ka nulemti. Nes zmogus gali kitaip ziureti i gyvenima, kazka pakeisti i gera puse, sutvarkyti nepabaigtus reikalus, galu gale tiesiog pasisaugoti, nebuti lengvabudisku. Kaip pvz., koks jaunuolis, gaves vairavimo teises ir varinejes su masina be jokiu taisykliu, jei butu zinojes, kad kazkas yra pavojingo jo ateityje, gal nustotu taip lekti ir isgelbetu ne tik savo, bet ir kitu gyvybes? Zinoma, tai tik samprotavimas, bet asmeniskai man irgi svarbu isgirsti, ar ateityje nesimato kokiu tokiu nelauktu negeru dalyku. Turiu itarimu ir siaubingu sutapimu, todel ir noreciau zinoti, ar mano mintys turi pagrindo. Kaip tokioje situacijoje elgesi Sveta? Pasako ar ne? Na ir standartiniai klausimai, kiek ima, ar buria bendrai ar tik pagal klausimus, ar kalba rusiskai, kokiam laikotarpiui buria, ar dirba su nuotraukomis, ar nustato nuziurejima ir pan. Galu gale, kuriame rajone priima, kad mes tikrai zinotume, kad kalbame apie ta pacia Svietlana 4u.gif Nes gal yra kelios Svetlanos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2012 04 10, 06:39)
Tai ir rasys skirtingai, nes zmones nevienuodi ir ne bus nuomoniu vienuodu ax.gif Man asmeniskai nieko tik sunku patekti. Nors mano pazistama sake, kad jau ji dirba komerciskai. O pas ja buvau tris kartus.

gali būti, jog komerciškai, nes prieš manęs viena mergaitė dar atėjus mačiau buvo.. ax.gif
QUOTE(Geocinta @ 2012 04 10, 09:41)
Buvau pas Zoja. Is pradziu vadovaujantis numerologija susako pagal gimimo data bendrus charakterio bruozus, galimas ligas ir pan. Cia pataike gerai apie visus seimos narius. Veliau buria is paprastu kortu pagal konkrecius klausimus. Na, eidama tikejausi kazko kito. Negaliu pasakyti, kad nepasake nieko. Kai ka kas tinka man asmeniskai  pasake konkreciai (ne bendromis frazemis a-lia kompanija, problemos ar pan), bet kai ko nepamate is viso. Taciau man rodos, kad tokius dalykus kaip laidotuves tai jau tikrai turejo pamatyti... Veliau buria is kavos. Kas del ateities, nusake labai miglotai. Net nezinau, ar tai jau issipilde, ar dar tik turetu  g.gif Bet jau jei kam reikia pozityvo, tai pas ja verta nueiti. Labai gerai praplauna smegenis ir grazina tikejima geriu. Jau ko, bet pozityvo tikrai pas Zoja netruksta.
Taciau kaip minejau, kazko man pritruko isejus. Gal konkretumo. Gal pasakymo apie praeiti ir dabarti. Nes kai nieko negirdi apie tai, kas buvo ir yra, kazkaip maziau priimi ta, kas bus. Na bet cia tik mano nuomone.
Todel dabar galvoju nueiti pas Jadvyga. Visu pirma ne i vius klausimus pas Zoja gavau atsakymus, o antra - turesiu proga palyginti. Gal tiesiog mano ateitis tokia rami, kad joje praktiskai nieko nevyks ispudingo, apie ka galetu man bureja pasakyti? Gal todel Zoja ir nepasake? Zodziu, tikrai eisiu. Tik laiko klausimas  smile.gif
O kodel pas Jagvyga, o ne pas ka kita? Pries einant pas Zoja, pas bureja buvau laaaaabai seniai, budama dar paaugle. Todel labai kruopsciai isnagrinejau visa foruma, susisiekiau su kai kuriomis panelemis asmeniskai, pasikalbejau su pazistamais. Galvojau apie Azanova, bet daug kas sako, kad jis tiesiog komersantas. Be to, jo puslapyje yra labai gera fraze, kad jei burejas-ekstrasensas tau nepatinka, ar jauties kazkaip nepatogiai, geriau pas ji neeit. O man ziurint i jo nuotrauka kazkaip sirdy ne taip, tiesiog nekelia simpatijos. Todel pas ji ir neejau, nors kai kas atsiliepia labai gerai. Masciau apie Svetlana. Bet pasirinkau Zoja, nes ji ima kiek duodi. O tada buvo sunkus periodas su pinigeliais. Taigi pasiula tikrai yra, pasirinkimas sunkus.
Na ir prirasiau cia jums  blush2.gif
Zodziu, kai susiruosiu pas Jadvyga, pasidalinsiu ispudziais  4u.gif

Kaip įdomiai.. Man Zoja tiek kalbėjo apie viską, kad po to net daug ką užmiršt sugebėjau biggrin.gif žolyčių parekomendavo, šiaip nemažai pataikė ir pasakė.. bet vis vien vat na norėtųsi dar kažkur nueiti g.gif

QUOTE(mamakubu @ 2012 04 10, 11:24)
O Svieta tapo man kaip savas zmogus, mes su ja  pazistamos beveik 10 metu. Ir todel jau neenu pas kitas blush2.gif

Mano Mama labai Svieta gyrė, kad atseit labai jau jai viską pasakė, trumpai ir aiškiai, bet čia komentarus galima sakyt tik nelabai gerus radau, tai kažkaip nedrįstu eiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geocinta @ 2012 04 10, 12:41)
Na ir standartiniai klausimai, kiek ima, ar buria bendrai ar tik pagal klausimus, ar kalba rusiskai, kokiam laikotarpiui buria, ar dirba su nuotraukomis, ar nustato nuziurejima ir pan. Galu gale, kuriame rajone priima, kad mes tikrai zinotume, kad kalbame apie ta pacia Svietlana  4u.gif  Nes gal yra kelios Svetlanos  smile.gif

Ima iki 50lt. Buria ivairiai, su foto nemaciau, kad dirbtu, nuziurejima gal ir nustato, nes turiu jos padovanota knyga, ten yra visko rolleyes.gif Gyvena Pasilaiciuose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 04 10, 12:48)
Mano Mama labai Svieta gyrė, kad atseit labai jau jai viską pasakė, trumpai ir aiškiai, bet čia komentarus galima sakyt tik nelabai gerus radau, tai kažkaip nedrįstu eiti  g.gif

Komentaru net neskaiciau ne apie viena. Kai buvo labai blogai nuejau ir tiek, o poto susipazinau su Svieta. Pries ja buvo Zoja, viena is Vievio, dar buvo viena is Grigiskiu, bet su ja nepasiseke, nes ji juodoji magija uzsiima, traukia zmones i save ir pinigelius meldzia, taip ir gyvena. Gerai, kad neuzsikabinau blink.gif
Atsakyti
Sveiki. Atsiprasau, jei jau buvo mineta, bet perskaiciau visa temele ir nebepamenu... Nusprendziau ir as gal pas Jadvyga kreiptis. Kokia kalba jinai bendrauja? Moka lietuviskai ar iskart kita kokia kalba skambinant kreiptis? Beje, kurioj cia vietoj Gel.Vilko gatvej? 4u.gif
Atsakyti