Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(ewacka @ 2013 02 11, 16:45)
kiek ta Zoja ima ir kokiu budu vyksta jos seansai, pati pasakoja is kortu, ar klausi, ji atsako...?  g.gif

Ima kiek duosi kaipo tokio tarifo ji neturi. Buria is taro kortu, is paprastu kortu, is rankos, is kavos tirsciu, is gimimo datos, viska sita ji pati pasakoja, galima ir papildomai kazko klausti.
Atsakyti
QUOTE(liliok1982 @ 2013 02 12, 10:42)
Ima kiek duosi kaipo tokio tarifo ji neturi. Buria is taro kortu, is paprastu kortu, is rankos, is kavos tirsciu, is gimimo datos, viska sita ji pati pasakoja, galima ir papildomai kazko klausti.

Man asmeniskai nelabai patiko, nes labiau psichologiskai snekejo nieko konkretaus .. apie dabarti visiskai nieko tik apie ateiti kuri gali but ir tolima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anetaa89 @ 2013 02 12, 14:57)
Man asmeniskai nelabai patiko, nes labiau psichologiskai snekejo nieko konkretaus .. apie dabarti visiskai nieko tik apie ateiti kuri gali but ir tolima smile.gif

As sakau is savo ir savo draugiu patirties ir butent tas kad sneka psichologiskai labai pozytyviai nuteikia. P.S man labai konkreciai viska nupasakojo. Bet tai tik mano nuomone
Atsakyti
ar kas nors girdejote apie deduka gyvenanti salia zaliuju ezeru vilniuje??sake kad jisai buria, gydo, prakeiksmus nujama.ar istikruju? pasidalinkite atsiliepimais.aciu
Atsakyti
Gal kas žinote būrėją, kuri labai gerai burtų Vilniuje būtent žaidimo kortomis? Kažkada pažinojau vieną moterį prieš kokia dešimt metų, kuri buvo tiesiog neprilygstama: užtekdavo ateit, prieš ją tyliai atsisėst, nereikėda klausti ar aiškinti, o ji viską pasakydavo kaip iš knygos. Bet jos jau nebėra... Po to keliskart lankiausi pas taro kortomis buriančias, bet vis kažkaip migloti tie atsakymai būdavo ("arba... arba... galimybės... gal..."), o kartais psichologinė konsultacija ir tiek. Todėl dabar daug labiau pasitikiu žaidimo kortomis buriančiomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2013 02 14, 19:41)
ar kas nors girdejote apie deduka gyvenanti salia zaliuju ezeru vilniuje??sake kad jisai buria, gydo, prakeiksmus nujama.ar istikruju? pasidalinkite atsiliepimais.aciu

Ir man idomu. ax.gif
Atsakyti
Yra tokia bureja Margarita seskineje.Ji pasako viska.
Papildyta:
Gal kas gali pasakyti ka nors apie ekstrasense is Vievio.Noriu pas ja nuvaziuoti.Kokie atsiliepimai? Ka ji daro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalija@1: 19 vasario 2013 - 18:49
QUOTE(Vitalija@1 @ 2013 02 19, 18:56)
Gal kas gali pasakyti ka nors apie ekstrasense is Vievio.Noriu pas ja nuvaziuoti.Kokie atsiliepimai? Ka ji daro?

Buvau pas ją labai seniai ( aišku jei apie tą pačią kalbam).. Tai galiu pasakyti, kad jokio įspūdžio ir kliedesiai.. doh.gif Tik pamenu streso privarė ir tiek.. Kai tada pas ja buvau, tai sako po mėnesio ar kelių tėtį palaidosi ( ačiū Dievui jau daug metų praėjo ir tėtis gyvas ir sveikas).. Ale mama ligota ir t.t ( mama sveika ir gyva iki šių dienų).. Nu vienužodžiu nieko apie ją aš gero pasakyt negaliu.. Net nepamenu ką daugiau sakė, bet ir nenorėjau atsimint..
Atsakyti
siandien eisiu pas Stasele is pasilaiciu. Kas buvote ar verta eiti ?
Atsakyti
Neverta ieti nei pas Staselę nei pas Zoselę. Nejaugi Jūs tokios naivios, moterys??? vaikštote nuo vienos prie kitos, kol galų gale išgirstate daugiau mažiau tai ką norite girdėti :)Ir už tai susimokate? smile.gif Ar negeriau tada pasikalbėti su patikima drauge arba mama, jai išsipasakoti ir paprašyti patarimo gyvenimiško? Ir tai bus nuoširdu ir nemokama. Jokio ateiteis spėjimogalių šitos pseudobūrėjos neturi, tai tiesiog verslas. Jei Jus domina kaip tai daroma pasiskaitykite informacija, tai tik psichologija, naglumas ir malimas liežuviu - štai visa paslatis. Pradžiai galite ir čia paskaityti: http://www.egzorcist...ystes-issipildo ir pagalvoti ar aš tikrai tokia kvaila, kad leidžiu save apgaudinėti už savo paęios pinigus?
Atsakyti
QUOTE(Ellein @ 2013 02 20, 12:12)
Neverta ieti nei pas Staselę nei pas Zoselę. Nejaugi Jūs tokios naivios, moterys??? vaikštote nuo vienos prie kitos, kol galų gale išgirstate daugiau mažiau tai ką norite girdėti :)Ir už tai susimokate? smile.gif Ar negeriau tada pasikalbėti su patikima drauge arba mama, jai išsipasakoti ir paprašyti patarimo gyvenimiško? Ir tai bus nuoširdu ir nemokama. Jokio ateiteis spėjimogalių  šitos pseudobūrėjos neturi, tai tiesiog verslas. Jei Jus domina kaip tai daroma pasiskaitykite informacija, tai tik psichologija, naglumas ir malimas liežuviu - štai visa paslatis. Pradžiai galite ir čia paskaityti: http://www.egzorcist...ystes-issipildo  ir pagalvoti ar aš tikrai tokia kvaila, kad leidžiu save apgaudinėti už savo paęios pinigus?

Sveika,
kažkada tikėjau, kad visa yra gryni niekai, buvau labai kritiška ir visiškai netikinti būrimais, kol vienas susitikimas šio įsitikinimo neapvertė aukštyn kojom. Tau nieko neįrodysiu, kol pati neišbandysi. Bet sutinku, kad yra daug tokių, kurios tik pelnosi ir išvis nežinia, ar gerai lįsti ten, kur mums lįsti galbūt nereikėtų... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitalija@1 @ 2013 02 19, 18:56)
Yra tokia bureja Margarita seskineje.Ji pasako viska.
Papildyta:

Gal galima plačiau apie Margaritą iš Šeškinės?.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(intainta @ 2012 10 22, 17:20)
Sveikos,

Pirma karta pas Sergeju buvau pries gerus 10 metu.Pirma karta tada ejau pas koki nors bureja is vis, tad degiau nekantrumu ir smalsumu.Atejau - o jis man irgi pasake, kad nieko apie mane pasakyti negali.Pasake, kad uzsakyciau baznycioje misias uz mirusius artimuosius, o tada ateiciau.Taciau cia as nesustojau - uzsakiau misias ir vel nuejau pas ji.smile.gif
Vat tada jis man labai daug ka papasakojo ir, zinoma, nustebino tokia informacijos apie mane gausa. Joks vien tik psihologas ar tik siaip mokantis pasakoti aplink ir salia, tokios info pasakyti negaletu.Tad tikrai manau, kad sis  zmogelis turi ypatingu sugebejimu.
Ir pildosi jo pranasystes taip pat.Zinoma, ne 100 proc , bet kokie 80 proc.tikrai.Buvau ne viena karta pas ji, tai buvo tokiu pranasysciu, kad visai nepataike.Bet yra sakoma, kad zmogus savo mintimis ir poelgiais gali keisti ar koreguoti savo ateiti.Tad nieko nuostabaus, kad kazkas ir neissipildo.
Vienas tokiu epizodu, kaip Sergejus istraukia tokia info, apie kuria net nenutuoki.
  Atsimenu tada Sergejus klause manes "kieno garbei pavadinote dukra?" O as sakau "vyras toki varda isrinko", nes net nesidomejau, kodel vyras toki varda sugalvojo.Sergejus sako "vyras pavadino dukra kazkokios moters garbei..."As atejus namo klausiu vyro " kieno garbei pavadinai dukra?" Jis net issiziojo, tipo is kur zinai? Po to prisipazino, kad buvo jo klaseje l.grazi mergaite tokiu vardu:)

sveika gal turi kontaktus Segejaus, buciau labai dekinga, nes gyvenimas mano pilnas painiavos, -
Atsakyti