Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Sveikos smile.gif
Gal kas esate girdeje apie Lena Janulina?
Anksciau ji priiminejo Vilniuje Kauno g.
Aciu uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

norėjau pasiteirauti, gal kuri neseniai buvote pas p. Galiną iš Žaliųjų ežerų? Buvau pas ją 2008 m. ir vėl norėčiau apsilankyti, deja, jau kurį laiką nekelia ragelio.
Atsakyti
QUOTE(Newby @ 2013 03 07, 15:40)
Sveikos smile.gif
Gal kas esate girdeje apie Lena Janulina?
Anksciau ji priiminejo Vilniuje Kauno g.
Aciu uz bet kokia info 4u.gif

Esu buvus, bet ne dėl ateities pranašysčių, o dėl sveikatos bėdų. Sužinojau apie ją iš draugės, kuriai ji atstatinėjo stuburo slankstelius į vietas. Draugė sakė, jai labai pagerėjo reikalai su nugara, skausmai praėjo. O mano sveikatai jos seansas ir manualinis slankstelių atstatymas įtakos neturėjo, todėl dar kartą neičiau.
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2013 03 09, 19:43)
Sveikos merginos 4u.gif

norėjau pasiteirauti, gal kuri neseniai buvote pas p. Galiną iš Žaliųjų ežerų? Buvau pas ją 2008 m. ir vėl norėčiau apsilankyti, deja, jau kurį laiką nekelia ragelio.

Gal kur išvykus trumpam, nes šiaip ji tebedirba.
Atsakyti
Gal kas buvote pas VIda is pasilaiciu ax.gif man ji patinka,esu buvus pas daugeli bureju Vilniuj,bet si buria paprastom kortom,bent jau praeiti labai tiksliai pasake,o ateiti ziuresim doh.gif kas liecia klausimo sprendima siulyciau ja thumbup.gif aiskiai isdesto,suprantamai!
Atsakyti
GAL KAS GIRDEJOTE APIE VERA IS SVENCIONIU? AR APIE LIOLIA KAZKUR GYVENA UZ SKAIDISKIU
Atsakyti
turiu klausima del Silvijos. O atejus pas ja, ji pati viska ima pasakoja apie tave ar turi klausineti ir ji atsakineja i klausimus?
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2013 03 18, 13:23)
turiu klausima del Silvijos. O atejus pas ja, ji pati viska ima pasakoja apie tave ar turi klausineti ir ji atsakineja i klausimus?

Atsakineja i klausimus.
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2013 03 18, 14:23)

Man ji pirmiausia nieko neklausinėjus pati išmetė kortas, atseit, pažiūrėsim kas čia tokia atėjo biggrin.gif o paskui jau galėjau klausinėti ir pagal tą išdėliojimą, ir pagal kitus.
Atsakyti
QUOTE(r.rasaite @ 2013 03 03, 12:41)

už konsultaciją iš manęs paėmė 50 lt. na manau skambinkitės darbo dienom, tiesiog sutarsit laiką ir tiek smile.gif

Na, pirma turiu pasakyti, kad siaip labai issamiai ir labai i tema nupasakojo esama situacija, tiek darbine tiek asmenine. Vienintelis dalykas, kad brangu. Maniau, kad konsultacija kainuoja 50lt. o cia puse valandos 50lt. Apie tai galetu ir ispeti atejus, nes gal zmogus nepasiemes net tiek pinigeliu... o neskaitant to, tai bent jau man pasirode labai issami, apgalvojanti. Nieko neklausinejo, ismete kortas, pasake, tada ejom prie rupimu klausimu.
Atsakyti
sveiki, gal zinote kas galetu uzkalbeti nuo alkoholizmo is nuotraukos? Nes jegu jau nera kentet ir seimos griauti nesinori. Parasykite i AZ. Aciu.
Atsakyti
Sveiki, gal kas yra buves nesenai pas ziniuone Dana is Nemencines? kokie butu atsiliepimai?Ji tik kaip uzkalbetoja ar ir buria? Aciu 4u.gif

Atsakyti