Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Alytuje

QUOTE(Iggiliukas1 @ 2012 04 05, 00:40)
o gal esat kuri girdejus apie bureja is Seiriju?Butu gerai kontaktus gauti.



As buvau ir man nepatiko smile.gif

O radau salia Alytaus kita bureja - Ramune smile.gif Pataike viska is praeities ir tokiu dalyku, kuriuos tik as zinojau, ir viskas pildosi ka pasake dabar ir i ateiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iggiliukas1 @ 2012 04 04, 23:40)
o gal esat kuri girdejus apie bureja is Seiriju?Butu gerai kontaktus gauti.

Jei Ana ar Anus, tai pagailekit pinigu ir laiko. Issiklausineja pati visko, o paskui pagal tai "pasakoja" ir stengiasi bendrom frazem, kad "pataikytu". Ir lupa net 50 Lt, o informacijos is jos - nulis.
Atsakyti
QUOTE(Boobleday @ 2012 04 06, 09:00)
As buvau ir man nepatiko smile.gif

O radau salia Alytaus kita bureja - Ramune smile.gif Pataike viska is praeities ir tokiu dalyku, kuriuos tik as zinojau, ir viskas pildosi ka pasake dabar ir i ateiti smile.gif

supratau,tai gal galima tos Ramunes tel.nr..o kiek ji ima?Ir kurioje vietoje ji gyvena,gal smulkiau parasytumet ax.gif


Atsakyti
Na siandien teko aplankyti sita bureja su drauge, ir net nezinau ka galvoti, daug ka mums panasiai abiems pasakojo, net nesistenge kazko pakeisti. Gal kazka tiesios pasake... Bet ganetinai nemaloniai bendravo, nes blogai jauciasi o zmoniu duag pas ja, ant drauges vis sauke, kad ne taip nukelia kortas. Tai kazkaip jei ateini burtis, ka nukeli ar istrauki tas ir turetu buti, o jinai taip negalima traukt, na nzn keistokai.
Esu buvusi ne pas viena bureja, bet mano problemos jinai net nemate, kazkaip net nenusake... Tiesiog bendrai pasakojo, ka draugei ir tiesiog, pridejo nuo saves dar is serialo matytu vaizdu....Kazkaip viena diena buvau tv ijungus tai viena akim maciau, grynai ta pati siuzeta nupasakojo. Kazkaip sunkiai tiketina, kad taip galetu buti....
Ir kazkodel tuo visai netikiu... g.gif








QUOTE(Tauragytė @ 2011 08 08, 15:15)
Pas senute Vingio gatveje buvau pries metus. Jos tel.: 8 315 33059
Mokejau 20 lt. Siaip apie praeiti labai daug teisybes pasake,o visa kita dar neissipilde...

Atsakyti
Kreipiaus į būrėją Solveigą,radau jos skelbimą nete, išbūrė apie mane ir mano buvusį draugą iš nuotraukų,kai kas neissipidė,kas jau turėjo išsipildyt,bet kitos jos prognozės buvo tolimai ateičiai kas įvyks po 2metų.Nežinau tikėt ją ar verčiau nueit pas kokią kitą.Norėčiau išgirsti atsiliepimų apie tą Solveigą, gal kas kreipėtės ar Jums išsipildė?
Atsakyti
Norėčiau atgaivint šią temą...gal kokių naujų, patikimų būtėjų Alytuje kas žino...
Atsakyti
paskaiciau komentarus apie bureja Vingio gavej, ta senute, Olga, ir nuvaziavau. Kaip as pasigailejau. Nieko gero nepasake, apie praeiti is viso nieko nepasake, apreke dar,kad blogai nukeliu kortas, nemoku atseit, reikia lygiai nukelti...nu dar tokio cirko nemaciau,niekas dar nera pasakes, kad reikia butinai lygiai lygiai nukelti....tai gal man reikia susiskaiciuoti paemus, kad butu lygiai? Pribure, tokiu bendru dalyku, vos ne klausineja visko, pribure baisiu dalyku, kad ta pacia diena nuvaziavau pas senute i Merkine, patikrinta jinai jau kelis kartus ir niekada nenusivyliau ja....tik si karta galvojau, gal yra kur arciau, vietoj,kad nereiktu i merkine vaziuoti....nuvykus pas ja pasakiau,kad isbure blogus dalykus ir t.t. tai jinai sake - nieko as to pas tave nematau, - paziurek, kokios geros kortos krenta. Nesamone visiska. Zodziu, isbalansavo ta Olga mane visiskai. Siaubas kazkoks. Paskui ir drauge sake, kad pas ja kazkada buvo su kita drauge, tai visiskas nesamones kliedejo. Apie uzkeikimus visokius ir pan. nors mano draugei viskas normaliai sekasi ir t.t. siaubas ,zodziu, tik diena susigadinau.
Atsakyti
QUOTE(Kristiblond @ 2013 05 20, 09:08)
paskaiciau komentarus apie bureja Vingio gavej, ta senute, Olga, ir nuvaziavau. Kaip as pasigailejau. Nieko gero nepasake, apie praeiti is viso nieko nepasake, apreke dar,kad blogai nukeliu kortas, nemoku atseit, reikia lygiai nukelti...nu dar tokio cirko nemaciau,niekas dar nera pasakes, kad reikia butinai lygiai lygiai nukelti....tai gal man reikia susiskaiciuoti paemus, kad butu lygiai? Pribure, tokiu bendru dalyku, vos ne klausineja visko, pribure baisiu dalyku, kad ta pacia diena nuvaziavau pas senute i Merkine, patikrinta jinai jau kelis kartus ir niekada nenusivyliau ja....tik si karta galvojau, gal yra kur arciau, vietoj,kad nereiktu i merkine vaziuoti....nuvykus pas ja pasakiau,kad isbure blogus dalykus ir t.t. tai jinai sake - nieko as to pas tave nematau, - paziurek, kokios geros kortos krenta. Nesamone visiska. Zodziu, isbalansavo ta Olga mane visiskai. Siaubas kazkoks. Paskui ir drauge sake, kad pas ja kazkada buvo su kita drauge, tai visiskas nesamones kliedejo. Apie uzkeikimus visokius ir pan. nors mano draugei viskas normaliai sekasi  ir t.t. siaubas ,zodziu, tik diena susigadinau.


O gal būtų galima gauti kontaktus tos būrėjos Merkinėje?
Atsakyti
Konktaktai Merkines burejos, sena moteris. 831057151. Kaina 25 lt. Vaziuoti reikia prie Merkineje esancios parduotuves centre, ir ten leistis nuo kalno prie upes.
Galiu pasakyti tik tiek - kazkas rase apie ta Ana prie Seiriju, esu buvus pas abi ne po viena karta - tai galiu palyginti. Jos abi (Merkines bureja ir ta Ana) man panasiai viska pasake, tik ta Ana prie Seiriju gal detaliau siek tiek pasako, smulkiau. Aisku, ir bendru dalyku Ana daug pasako, kur kartais nezinau ar tiketi, bet,man net buvo keista,kaip jos abi man ta pati dalyka pabreze, gal po 10 kartu abi kartojo.....kad nepadaryciau tos klaidos. Ir merkines senuke ir sita is seiriju. Tik sita is seiriju labai brangi - 60 lt ima.
Atsakyti
sveikos. pamaciau jusu tema. as asmeniskai per pastaruosius 2 metus buvau pas visas na beveik visas jusu isvardintas burejas. pas Nijole, pas Aldona, dar pas kazkokia knygu bureja smile.gif ir merkines mociute. ir tiek Nijole tiek Aldona tiek Merkines bureja man ispranasavo visos tokia pat ateiti, nors visos mane mate pirma karta ir as jas taip pat,. burimo metu joms nieko nepasakojau tik klasia. tik baigus mesti kortas pasakiau kas atitiko o kas ne. tiksliausios buvo Nijole ir Merkines bureja, ypac Merkines. praeiti 100 % pasake, kai ka net pati buvau pamirsusi. o kuo nijole nustebino tuo kad kai laikiausi vairuotojo teises, man nesiseke issilaikyti vairavima valstybini, tai ji man pasake kuria valanda turiu laikyti ta egzamina ir kai uzsiregistravau tam laikui egzamina islaikiau be jokio jaudulio ir labai puikiu rezultatu. gal tai tik sutapimas, bet tas sutapimas man patiko. merkines bureja labai tiksliai pasake mano praeiti ir dabarti, lyg butu visa gyvenima stebejusi mane. ateiti jos visos trys man ismete vienoda labai " didele ir turtinga karjera " zinant savo darbo tempus ir kuo uzsiimu gyvenime ta pranasyste labai logiska. zinau tik tai kad jei gyvenime plaukiam pasroviui tai ir jos nieko ipatingo nepamatys ir mums nepasakys, bet jei nuolat dirbam su savo likimu tada ir joms kortos kazka rodys. jei noresit turiu visu nr. merkines, nijoles, aldonos, anus is seiriju, ir is vingio gatves tetulytes.. jei kas domina kanors mielai parasysiu.
Atsakyti
Na, as tai is savo ir draugiu patirties pas Vingio g. esancia Olga vykti nepatariu - pinigu metimas i bala ir tiek.
Atsakyti
Sveikutės,

Esu buvusi Seirijuose, reikia dar kartelį apsilankyti, bet pamečiau telefoną. Gal kuri pasidalintų? Forumuose jau nebėra nors kažkada esu radus... unsure.gif

Dėkoju, labai lauksiu verysad.gif
Atsakyti