Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių žaidimai

sedint visi zodiniai zaidimai tinka, pasaku kurimai ir kt.
Beje as prisiminiau pora zaidimu, kuriu cia nemaciau.
Pirmas labai judrus reikia poru ir balionu, ant vaikino kojos uzrisamas balionas, jo panele kartu sokdama turi ji saugoti, kad jo nesusprigdintu ir tuo paciu bandyti susprogdinti kitu poru balionus, laimi tas,kas ilgiausiai issoka su balionu.
O kitas irgi soka poros, vaikinai turi buti su svarkais. Groja muzika, jai nustojus groti mergina turi pervilkti svarka isvirksciai vaikina ir toliau soka vel velka i geraja puse. Iskrenta ta pora kuri nespeja arba pervelka paskutine.
Gal kam patiks smile.gif
Atsakyti
smagus žaidimas:
http://www.youtube.c...h?v=vm_aBwBr9cQ lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauce @ 2009 05 14, 15:44)

smagiausia ir linksmiausia kai zaidziama estafetemis.tada kiekviena komanda palaiko savuosius,buna smagaus surmulio.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2003 10 29, 04:46)
Jo, žinau žaidimukų. Pagalvosiu, kelis parašysiu, vėlaiu gal dar ką prisiminsiu.

Tradicinis jaunavedžiam - surašyti ant lapukų daug darbų šeimoje (vaikų gimdymas, dulkių valymas, alaus gėrimas, tt) ir duoti traukti jauniesiems. Būna daug juoko. Tik kokia kalba rašyt, tai jau jum galvot  wink.gif.

Dar jaunavedžiam - į obuolį prismaigstyti daug daug dantų krapštukų ir duoti jį. Jaunasis (jaunoji) turi tarukdamas po vieną krapštuką pasakyti po vieną gerą antrosios pusės savybę. Efektingiau, kai tai daro tik vienas. Tarkim, vienas gali tai atlikti atskirai nuo kito -per mergvakarį/bernvakarį ir tai būti įrašyta, o kitas jau per vestuvių balių.

Paskiau - visos merginos nusimauna po vieną batą ir sumeta vidury patalpos. Vaikinai (geriau užsisukę) išsirenka po batą ir eina ieškot savo poros šokiui.

Dar kaip susiskirstyt porom - iš anskto pasiruošti juostelių  dveijų spalvų (kad skirtųsi - pvz. raudonų ir žalių). Surišti raudonas su žaliom, o kelias surišti vienodos spalvos - raudoną su raudona, žalią su žalia. Vienas turi laikyti juosteles per surišimą ir visi renkasi jusoteles pagal spalvą - merginos raudonas, vaikinai - žalias. Ir taip susidaro poros, nebūtinai skirtingų lyčių  ;D.

Galima surengti porų varžybas. Vienam poroje užrišamos akys, kitam į rūnus prisegama skalbinių segtukų. Ir tas užrištom akim turi surast ir išsegt visus segtukus. Laimi, kas greičiausiai.

Visiem žaidimas - visi ratu susėda, vidury kokiam inde ar kepurėj sudėti lapeliai (visi tušti, tik ant vieno užrašas "žudikas" - aišku, gali būti ir koks kitas žodis ar ženklas) - visi išsitraukia lapukus. Visi stebi vieni kitus, o ats, kur žudikas, tai stengias kam nors mirktelt akį, kad kiti nepastebėtų. Tas, kam mirkteli, išeina iš rato. O kas pastebi, kas yra žudikas, gali jį "suimti".

Na va, truputį prirašiau - gal kuo pasinaudosit.  wink.gif wink.gif


sveiki,radau jusu zaidimuko aprasyma,kuri galima pravesti per vestuves.Ten kur reikia rasyti darbelius ant lapuko ir traukti jauniesiems smile.gif noriu paklausti,kokius dar darbelius galima rasyti,gal kur galima daugiau paskaityt apie si zaidima?gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(palmolive @ 2007 06 07, 13:27)
kada geriausia zaisti ta zaidima su kopustais, ar gamtoj su pulku ar tada kai gris i sventimo vieta  mirksiukas.gif





na kai ash buvau pamerge, tai jauniesiems ir pamergems su pabroliais dave zaisti su kopustais kai jau buvom geroookai ikaushe...pleshem ta kopusta visaip, ir dantimis ir nagais, kas greiciau, kuriai porai pirmai pavyks, ir pleshdama galvojau, kaip jie sugebejo ten kazka igrusti.....
o paskui jie sako ech juuusss, jaunieji jau susiprato, kad kopustuose vaiku nebuna....todel ir zenijasi, o jums dar ankstokaaa

kaip geda buvo ir kaip visi zvengem kad susimovem
biggrin.gif:D:D blush2.gif
Atsakyti
Si tema, tikrai puiki, galima rasti zaidimu ivairiu stiliu vestuvems pradedant nuo tradiciniu su pulkais iki moderniu tik su liudininkais, aciu visoms pasidalinusioms po vestuviu pasidalinsiu, ko as sulaukiau smile.gif
Atsakyti
O kam kartais naudojamos "leikos" (piltuvėliai) vestuvėse ?
Atsakyti
cia kuriom atrodo poslas zaidimas kur reikia pamergem sokinejant pripusti baliona. tai cia yra videop kur viska daro vaikinai atseit zirgu lenktynes smile.gif
http://www.videovest...imas-video-0248 biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 03 26, 17:27)
cia kuriom atrodo poslas zaidimas kur reikia pamergem sokinejant pripusti baliona. tai cia yra videop kur viska daro vaikinai atseit zirgu lenktynes smile.gif
http://www.videovest...imas-video-0248  biggrin.gif  thumbup.gif


Man tai visi sitie zaidimai tragedija doh.gif Dar tetruksta estafetes perduodant seimyninius triusikus ir ale baisiai juokingo pasityciojimo sugalvojant vienas kitam pravardes. Labai dziaugiuosi, kad mano vestuvese visu situ nesusipratimu nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 03 26, 18:32)
Man tai visi sitie zaidimai tragedija  doh.gif  Dar tetruksta estafetes perduodant seimyninius triusikus ir ale baisiai juokingo pasityciojimo sugalvojant vienas kitam pravardes. Labai dziaugiuosi, kad mano vestuvese visu situ nesusipratimu nebus smile.gif

na man visokie tokie žaidimai per vestuves irgi nelabai ... schmoll.gif
Atsakyti
Manęs tokie žaidimai irgi nežavi. Mąstau, ar išvis nereikėtų tokių žaidimų atsisakyti savo vestuvių dieną. Gal būtų galima sugalvoti kažką ir be kvailų žaidimų.
Atsakyti
QUOTE(ingoo @ 2011 03 27, 11:43)
Manęs tokie žaidimai irgi nežavi. Mąstau, ar išvis nereikėtų tokių žaidimų atsisakyti savo vestuvių dieną. Gal būtų galima sugalvoti kažką ir be kvailų žaidimų.




Pritariu thumbup.gif

mano ir musu ta diena yra, o ne issidirbinejimu is musu ir musu draugu....
Atsakyti