Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(Vitulka @ 2011 08 17, 23:04)
B Rich keratin kaukė. Jau antra. Patinka. Laukiu nuolaidų ir vėl pirksiu
user posted image

as jau 7-ta tokia siandien pribaigiau, visai patiko, bet taaaip atsibodo, kad nemanau, jog bekartosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 08 18, 09:59)
Kuo patinka?  smile.gif

viskuo. Plaukai minkšti, švelnūs, pasipūtimą kažkiek nuima, gražiai, lengvai plaukai krenta. Kaip už tokią kainą, tai super smile.gif

QUOTE(Viktorija69 @ 2011 08 18, 10:35)
as jau 7-ta tokia siandien pribaigiau, visai patiko, bet taaaip atsibodo, kad nemanau, jog bekartosiu  rolleyes.gif

aš pakaitom su kitom priemonėm naudoju, kažkaip nespėjo atsibost ax.gif
Papildyta:
papildau B rich kaukė patinka labiau už Aussie 3 min miracle:
user posted image
Atsakyti
As tai galeciau girt ir girt B rich kauke. nu man ji tobula. sedziu va dabar su isdziuvusias plaukais po jos nu tai wub.gif kaip plaukas graziai krenta, padrekintas visas, blizga, minkstas wub.gif jau 2 sunaudojau tikrai pirksiu dar viena.
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 18, 01:21)
Žvilgtelkit aukščiau,pirmoj puslapio žinutej esu parašius kuo neįtiko ji man.  bigsmile.gif

Jau radau blush2.gif ne visi akli mato doh.gif vakar pabandžiau tą kaukę - man visai nieko ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 08 17, 09:42)
O kaip Macadamia priemonės?

Nieko stebuklingo, eilinės priemonės, kainuojančios šiek tiek daugiau už eilines... biggrin.gif Nekartosiu, nes nesužavėjo....

QUOTE(koko_sa @ 2011 08 17, 10:33)
Ir iš kur perkat jas? cool.gif

Iš LT, nebrangios ir taip yra, o juo labiau patogiose mini pakuotėse (šampūno būna 30ml, aliejuko 10ml), kurios idealiai tinka pabandymui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 18, 10:51)

QUOTE(Prietarai @ 2011 08 18, 10:56)

O koks jūsų plaukų tipas? dažyti ar ne? smile.gif
Atsakyti
user posted image

Labai patiko smile.gif Ateity tikrai kartosiu, šįkart turiu kitą kremuką paakiams nusipirkusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 08 18, 14:57)
user posted image

Labai patiko smile.gif Ateity tikrai kartosiu, šįkart turiu kitą kremuką paakiams nusipirkusi ax.gif

Kaip tik testuoju šį ir patinka thumbup.gif Nors "Clinique" kosmetikos atžvilgiu kiek nusiteikusi esu...
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 08 18, 13:16)
O koks jūsų plaukų tipas? dažyti ar ne?  smile.gif

nedažyti. Normalūs, plaunu dukart savaitėj, galai tik linkę sausėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 18, 11:51)
viskuo. Plaukai minkšti, švelnūs, pasipūtimą kažkiek nuima, gražiai, lengvai plaukai krenta. Kaip už tokią kainą, tai super  smile.gif
aš pakaitom su kitom priemonėm naudoju, kažkaip nespėjo atsibost  ax.gif

o kokia kaina su akcija?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 08 18, 14:23)
o kokia kaina su akcija?

su nuolaida apie 6, be nuolaidos apie 10 smile.gif
Atsakyti
user posted image
Kur ja perkate? Visos taip giria, tai ir man spirga išbandyt lotuliukas.gif
Atsakyti