1) Nivea Invisible Black & White pieštukinis dezodorantas. Visai patiko, patikimai saugojo nuo prakaito ir kvapo, tik palikdavo baltas dėmes- bet iš pieštukinio kitaip ir nesitikėjau... Esu išbandžiusi daugumą Nivea dezodorantų ir, kadangi jie yra vieni mano favoritų, šį kada nors kartosiu.

2) Faith in Nature intymios higienos prausiklis. Seniai norėjau jį išbandyti, bet įsigijus truputėlį nuvylė. Kaip prausiklis, buvo tikrai neblogas: neerzino, švelniai prausė, bet buvo išties neskalsus ir kvepėjo aštriai, panašiai kaip kokie skalbimo milteliai.

Nežinau, ar kartočiau, nes Lactacyd arba paprasti lietuviški Margarita "intymukai" labiau man patiko.

3) Dvi Superdrug veido kauklės: 1. su braškėmis ir 2. su uogomis (foto suradau tik vienos iš jų, bet kita tokioje pačioje pakuotėje). Esu jau prieš tai naudojusi kitų rūšių Superdrug kaukes (su agurkais, su šokoladu), tai labai patiko. Šios irgi buvo geros, malonios, nuostabiai kvepiančios.

Abi su grūdeliais- šveičiamosios, tai pavalė odą. Kiekvieno jų pakelio man užtenka 4-5 kartams. Bus kartojamos.