Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(RainyDay @ 2011 08 19, 10:47)
subaigtas miniukas JMO kuno losiono blood orange and vanilla, dar turiu kita miniuka...

patiko? viso butelio neplanuojat pirkt? smile.gif
Atsakyti
Pasibaigė Sothys tonikas mišriai/riebiai odai ax.gif Visai patiko, kada nors tikrai bus kartojamas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Baigesi Organic Creations aliejai (makadamiju ir ryziu) - dar turiu kelis sios firmos aliejus, tai naudosiu panasia paksirtim kaip ir siuos sunaudojau. Pradzioj bandziau naudot kaip ir turetu aliejai naudotis, t.y. kosmetikos gamybai, veido prausimui, drekinimui, kaukems, masazams ir pan, bet nepatiko man ju kvapas, tai daugiau stovejo be darbo. Neseniai gavua Aura Cacia firmos makadamiju alieju ir sio kvapas visiskai kitoks, tikrai riesutinis, tokiu paskrudintu riesutu, o OC kvapas daugiau zuvi man primena.... ax.gif Matyt kokybe ju nekokia (nors Aura Cacia tamanu aliejus praktiskai taip pat kaip ir Organic Creations tamanu aliejus kvepia, bet vistiek nebenaudoju veidui OC)..... Na o panaudojau labai paprastai: maudantis po dusu as megstu, kad kojos siltai butu, t.y. butu trupuciuka vandens vonioje, tai isipilu kokio dusgelio, aliejaus, kad drekintu ******, ir vandenuko - bet dabar turiu nepatinkanti sampuna ir kondicionieriu, tai vietoj dusgelio pilu kazkuri is ju ir tada aliejaus. Bet siandien pagalvojau, kad tie aliejai man vieta uzima, sampunas/kondicionierius pustusciai, tai aliejus perpyliau tiesiai i juos ir suplakiau - nereikes kaskart miksuot, o ir greiciau issibaigs ir vietos daugiau turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 19, 12:35)
man irgi. Trūksta gaivos ir švaros jausmo išsivalius ... kaitalioju su R.O.C.S mėgstantiems kavą ir cigaretes. Nes kitaip atrodo, kad dantys apsineš  doh.gif

o man sakura daug fainesne negu isgeriantiems biggrin.gif gaivesnis jausmas burnoj.
Atsakyti
user posted image
Nelikau suzaveta siuo ranku kremu,drekino vidutiniskai,vasarai uzteko,bet saltesniam sezonui schmoll.gif Tikejausi saldzios vaniles kvapo,o gavau kazkoki prarugusi jogurta,MB isvis sake alumi kvepia bigsmile.gif lotuliukas.gif

user posted image
Turejau mazesni buteliuka,siaip patiko,greiciau isdziovindavo nagu laka ir suteikdavo puiku zvilgesi,tik kaip visada po 2-3 dienu tekdavo persilakuoti,i jo vieta bandysiu Mavala colorfix su akrilu.
Atsakyti
http://www.google.lt...h...152&bih=568

Labai patiko,malonus levandu kvapas wub.gif
Oda dar po sitos duskes pora valandu kvepejo,bus kartojama smile.gif
O i jos vieta

http://www.google.lt...a...tx=30&ty=91

Stai tokia,jau isbandziau visai maloni,taciau taip nekvepia kaip levandine duske ax.gif

http://www.google.lt...r...tx=49&ty=33

Patiko wub.gif
Plaukucius po jos likdavo svelnuciai,slystantys tarp pirstu,graziai krisdavo,na ir nors kvapas intensyvokas,bet man patiko,tikrai kartosiu,kai pabaigsiu turimas.

http://www.google.lt...a...152&bih=568

Is pradziu visai nieko buvo,bet paskui su juo isplovus plaukus ju neissukuodavau,be balzamo buvo neimanoma schmoll.gif nekartosiu...

Ismeciau prestige ranku krema su alaviju,skystalas kazkoks,nepatiko,nieko absoliuciai nedrekino,kvapas taip pat nepatiko...

http://www.google.lt...u...tx=56&ty=40

Ismeciau.Nezinau, neturiu nuomones apie ji.
Galiojimas baigsis rugsejo menesi,bet jis man kazkoks nebe toks...
Nors ir naudojau ji labai retai,nes nelabai jis man
Atsakyti
eilinis jau :
user posted image

Coslys akių makiažo valikls.
user posted image
nežinau ar kartosiu,nes nors ir neblogas,bet nebuvo geresnis už Bioderma sensibio H2O.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 20 rugpjūčio 2011 - 18:37
Nebaigiau, nes tokiai priemonei galo turbūt ir nėra doh.gif
Tiesiog pradėjo trupėti dienos metu, tad tenka atsisveikinti, pradžioje neatsidžiaugdavau jo išsilaikymu ir patogiu brėžimu

TBS Liquid Eyeliner
user posted image
Atsakyti
Išlašinau paskutinius lašus irgi Decleor toniko, irgi kartojamas kada nors bus rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Lentynos tuštėja... cool.gif
Avalon veido prausiklis su vitaminu C:
user posted image
Skaniai kvepėjo, prausė normaliai. Turiu įtarimą, kad jis man šiek tiek odą dirgindavo, ko pasekmė buvo keli nauji spuogai. Bet negaliu tvirtinti, kad būtent šis prausiklis kaltas...

PF trio pudra:
user posted image
Buvau beveik pamiršus, kaip ji man patinka (kai kurį laiką jos neturėjau). Maskuoja ji gana vidutiniškai, bet geriausiai iš visų bandytų sulaiko veido blizgesį ir suteikia puikią spalvą/švytėjimą/natūralų vaizdą veidui. Gaila, kad vis sunkiau sekasi rasti kur jas nusipirkti...

Alterna plaukų galiukų serumas:
user posted image
Buvo antrasis iš eilės. Patiko, nes neriebalina plaukų, o ir galiukai atrodė pakankmai sveiki. Vis tik bandysiu pakeisti jį kokiu nors aliejumi, nes sudėtis doh.gif

Ir anksčiau baigtas Giovanni šampūnas su arbatmedžiu:
user posted image
Patiko. Šaldantis/gaivinantis jausmas, gražūs ir purūs plaukai ir nesudirginta galvos oda. Vertas pakartojimo.
Atsakyti
Pabaigiau ir as pora dalykeliu.. rolleyes.gif
Miessence shine herbal hair kondicionieriu plaukams. Turejau miniuka. Geras, susvelnina, suminkstina plaukus. Bet didelio nepirkciau, o miniuka vel kelionems paimciau 4u.gif
user posted image
Hand made naturals aliejuka paakiams ir veidui. Naudodavau paakiams nakciai. Irgi patiko, bet nekartociau, nes kazko stebuklingo nedare (rase, kad sumazina rauksleles, gal minimaliai. http://www.handmaden...o...=full&id=32
Nair depiliacini krema. Veet labiau patinka, nes trumpiau laukt reikia ir geriau salina. Kartociau nebent jei nerasciau nuolaidu veet ax.gif arba kitoki nair krema bandyciau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 21 rugpjūčio 2011 - 14:00
1) Nivea Invisible Black & White pieštukinis dezodorantas. Visai patiko, patikimai saugojo nuo prakaito ir kvapo, tik palikdavo baltas dėmes- bet iš pieštukinio kitaip ir nesitikėjau... Esu išbandžiusi daugumą Nivea dezodorantų ir, kadangi jie yra vieni mano favoritų, šį kada nors kartosiu. rolleyes.gif

user posted image

2) Faith in Nature intymios higienos prausiklis. Seniai norėjau jį išbandyti, bet įsigijus truputėlį nuvylė. Kaip prausiklis, buvo tikrai neblogas: neerzino, švelniai prausė, bet buvo išties neskalsus ir kvepėjo aštriai, panašiai kaip kokie skalbimo milteliai. unsure.gif Nežinau, ar kartočiau, nes Lactacyd arba paprasti lietuviški Margarita "intymukai" labiau man patiko.

user posted image

3) Dvi Superdrug veido kauklės: 1. su braškėmis ir 2. su uogomis (foto suradau tik vienos iš jų, bet kita tokioje pačioje pakuotėje). Esu jau prieš tai naudojusi kitų rūšių Superdrug kaukes (su agurkais, su šokoladu), tai labai patiko. Šios irgi buvo geros, malonios, nuostabiai kvepiančios. wub.gif Abi su grūdeliais- šveičiamosios, tai pavalė odą. Kiekvieno jų pakelio man užtenka 4-5 kartams. Bus kartojamos. smile.gif

user posted image
Atsakyti