Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Kažkaip pabaiga ant pabaigos smile.gif Pabaigiau Greenland kūno šveitiklį, vienas mano mėgstamesnių ax.gif Tikrai bus kartojamas
user posted image
Atsakyti
[quote=aprilita,2011 08 21, 17:55]

Nivea daugiau niekada nepirksiu, ko nepasakyčiau apie superdrug kaukes...Ilgą laiką naudojau ir svarstau, kad be reikalo jų atsisakiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2011 08 21, 18:55)

3) Dvi Superdrug veido kauklės: 1. su braškėmis ir 2. su uogomis (foto suradau tik vienos iš jų, bet kita tokioje pačioje pakuotėje). Esu jau prieš tai naudojusi kitų rūšių Superdrug kaukes (su agurkais, su šokoladu), tai labai patiko. Šios irgi buvo geros, malonios, nuostabiai kvepiančios.  wub.gif  Abi su grūdeliais- šveičiamosios, tai pavalė odą. Kiekvieno jų pakelio man užtenka 4-5 kartams. Bus kartojamos.  smile.gif

Oho blink.gif tai as ziauriai netaupi vadinasi, nes per viena karta sutepu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 08 21, 22:21)
Oho  blink.gif  tai as ziauriai netaupi vadinasi, nes per viena karta sutepu  doh.gif  biggrin.gif

As net neįsivaizduoju, kaip ant veido per kartą galėčiau tą kiekį sutalpinti (kaklo kaukėmis netepu)... biggrin.gif
Atsakyti
Paisbaigė Givenchy kremukas normaliai/mišriai odai, visai patiko, kartotinas produktas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 08 21, 21:21)
Oho  blink.gif  tai as ziauriai netaupi vadinasi, nes per viena karta sutepu  doh.gif  biggrin.gif

Aš per du kartus sunaudoju, bet kažkaip atrodo, jog penkiems kartams labai jau plonas sluoksnis turėtų gautis g.gif Tada ir to šveitimo nelabai jaustis turėtų...Bet ekonomiška drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 22 rugpjūčio 2011 - 06:57
QUOTE(smaggiuke @ 2011 08 22, 08:56)
Aš per du kartus sunaudoju, bet kažkaip atrodo, jog penkiems kartams labai jau plonas sluoksnis turėtų gautis g.gif Tada ir to šveitimo nelabai jaustis turėtų...Bet ekonomiška  drinks_cheers.gif

Aš irgi esu mėginusi tą kaukę - dviems kartams pats tas smile.gif Nors didelio įspūdžio ji, kiek pamenu, nepaliko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 rugpjūčio 2011 - 07:55
nesubaigiau, bet pats nusibaigė doh.gif
user posted image user posted image

šiek tiek sausino, spalva gal ir nieko, bet linkusi išgaruoti per ~5 min, atsinešiau į darbą su mintim optimizuoti, tepliojantis vietoj vazelino, bet kadangi šiek tiek sausino, taip ir prasivoliojo, kol šian norėdama pasitepti užuodžiau kad galiojimas pasibaigęs ax.gif tad lengva ranka keliaują šiūkšlėn
Atsakyti
user posted image

Patiko. Gražiai atskirdavo, užriesdavo, gal tankinimo trūko, bet nebyrėjo, gera sudėtis visai smile.gif

user posted image

Essence lūpų blizgis - my favourite milkshake. Drėkino, nelipnus, skaniai kvepia, spalva nuostabi thumbup.gif

user posted image

Patiko, kol plaukai nepriprato, pradėjo atsirasti pleiskanų. Šiaip plaukai būdavo švelnūs, vasarai labai gerai, nes su UV filtru, ekologiškas smile.gif

user posted image

Kondicionierius labai fainas šitas. Plaukai minkšti, švelnūs, gyvibingi
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2011 08 22, 15:03)

Patiko, kol plaukai nepriprato, pradėjo atsirasti pleiskanų.

man jau po pirmo isplovimo su Live clean kitokia rusim atsirado pleiskanu.. nors kitom prasmem, tai fainas butu smile.gif
Atsakyti
Nivea veido prausiklis
user posted image

Palmolive dušo žele
user posted image

Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 08 22, 15:55)
man jau po pirmo isplovimo su Live clean kitokia rusim atsirado pleiskanu.. nors kitom prasmem, tai fainas butu smile.gif

man po poros buteliuku eme rastis pleiskanu, kol supratau nuo ko, nes niekad neturejus ;/ nebenaudoju
Atsakyti