Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(preta @ 2011 09 25, 17:45)
Sakykit, o kaip Jus ji naudojate?  ax.gif  Kiek supratau istepate visa galva ir kiek laiko laikote?  g.gif
Beje, girdejau, jog daugelio firmu varnalesu aliejus ne is pirmo karto issiplauna, kaip su siuo?  ax.gif
Super daiktas  wub.gif  Geriausias bakteriju naikintojas ir zaizdeliu dezinfekutojas  thumbup.gif

aš tepu tik saknis.. ax.gif seip buvo viena karta kad issiplovus galva ir plaukam isdziuvus jie riebaluoti kazkokei buvo.. tai dabar visada gerai sampunu ištrinu saknis biggrin.gif
Atsakyti
Neradau nieko geresnio, kas pakeistų dušo gelį ir sviestuką kūnui:
user posted image
user posted image

Tad naudoju n-tąjį kartą. Gaila, LT nėra, tad tenka užsitavarinti kuriam laikui Airijoje arba Anglijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 27 rugsėjo 2011 - 13:07
QUOTE(shopingas @ 2011 09 26, 19:24)
Baigesi Bath & Body Works 'nectarine mint' antibakterine zele - nuolat ja naudoju (tik kvapa vis kita perku), nes patinka kvapais, gera kaina (nors toks daiktas isvis nera brangus), patogi pakuote. O butent sis kvapas man pats paciausias is visu turetu  wub.gif

O kaip sudėtis, kiek alkoholio? Beje, bathandbodyworks.com puslapyje prie prekių išvis nerašo sudėties ar aš tiesiog nematau?
Atsakyti
user posted image
Superine Loccitane veido kaukė, po naudojimo veido oda nepaprastai sušvelnėdavo ir išsivalydavo. Vienintelis minusas - keistas ryžių kvapas ir nelabai patogi pakuotė, iš kurios sunkiai iškrapščiau likutį, na ir aišku kaina...
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 09 27, 14:04)
Neradau nieko geresnio, kas pakeistų dušo gelį ir sviestuką kūnui:

Asos.com mačiau šių prekių...o kai siuntimas nemokamas tai viliojo kažką išbandyti smile.gif
Kaip kvapas ir konsistencija dušo gelio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 09 27, 14:27)
Superine Loccitane veido kaukė, po naudojimo veido oda nepaprastai sušvelnėdavo ir išsivalydavo. Vienintelis minusas - keistas ryžių kvapas ir nelabai patogi pakuotė, iš kurios sunkiai iškrapščiau likutį, na ir aišku kaina...

Nesausina odos ? Vis nedrįstu pabandyt, tik ratais parduotuvėj vaikštau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 09 27, 14:18)
O kaip sudėtis, kiek alkoholio? Beje, bathandbodyworks.com puslapyje prie prekių išvis nerašo sudėties ar aš tiesiog nematau?

Alkoholio 68%. Na kad neteko matyt antibakteriniu zele/skysciu/purskikliu ir pan, kuriuose nebutu reikiamos alkoholio koncentracijos. Sudeties tai tikrai neraso ju puslapyje, o butent sios zele ilgoka sudetis, tai tingiu nurasinet, bet manau nera bloga, nes nelabai ka ten pridesi i toki produkta (tingejau ir analizuot i gala ingridientus, bet pradzia gera). BBW produktu sudetis siaip isvis nekokia yra, bet antibakteirnes zele man rodos nera blogos.
Atsakyti
Estee Lauder blakstienų tušas "Projectionist". Man patiko - stebuklų nedarė, bet gerai laikėsi, gražiai tepėsi, tikrai bus kartojamas.. Tik kad dabar visokių miniukų per akcijas prisikaupė, tai tuos reik pribaigt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 09 27, 21:18)
Alkoholio 68%. Na kad neteko matyt antibakteriniu zele/skysciu/purskikliu ir pan, kuriuose nebutu reikiamos alkoholio koncentracijos. Sudeties tai tikrai neraso ju puslapyje, o butent sios zele ilgoka sudetis, tai tingiu nurasinet, bet manau nera bloga, nes nelabai ka ten pridesi i toki produkta (tingejau ir analizuot i gala ingridientus, bet pradzia gera). BBW produktu sudetis siaip isvis nekokia yra, bet antibakteirnes zele man rodos nera blogos.

Viskas aišku smile.gif Norėtųsi šiaip ką iš ten išbandyt, bet tikriausiai, kad sudėtys nelabai kokios, nes internete radau info, kad nemažai kam ir alergijos, ir bėrimai atsiranda. Nors prekės tai fainos atrodo ir pakuotės simpatiškos biggrin.gif
Atsakyti
Golden Rose nagų lakai 3vnt....
Ne tai kad pasibaigė, bet pati jų atsikračiau, nes nieko baisesnio už juos nesu turėjus.... doh.gif Neverta nei 50ct mokėt schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 09 27, 18:30)
Nesausina odos ? Vis nedrįstu pabandyt, tik ratais parduotuvėj vaikštau  doh.gif  biggrin.gif

Kaukė skirta riebiai odai, mano mišri, bet odos neišsausina, nors aš po valančios kaukės dažniausiai naudoju dar ir drėkinančią arba kremais prisitepu, tai nepajutau tikrai jokių išsausėjimų.
Atsakyti
o kokia tos ryziu kaukes kaina? smile.gif
Atsakyti