Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Mary Kay Clarifyin kauke.
Taip ir nesupratau ar patiko biggrin.gif Kaip ir neblogas, bet pilna kaina daugiau nepirkciau. Su paprastu moliu galima panasu efekta isgaut smile.gif
user posted image
Atsakyti
sunaudotas pavasari pirktas macadamia aliejukas 5ml
user posted image
naudojau retai,kazkokio ypatingo poveikio nepastebeta,kvepia saldziai,riebus,galima padauginti. manau daugiau nebepirksiu,grisiu prie Brelil bio-treatment wub.gif
Atsakyti
CVS vatos ovaleliai - nebesuskaiciuoju jau kelinti, o ju vietoj tokie patys 4u.gif
user posted image

Spry dantu pasta - visai patiko, gaivi metine pasta, gerai vale. Manau visai tiketina, kad kada nors bus kartojama.
user posted image
Atsakyti
visai patiko, manau prie progos kai busiu eurokos įsigysiu vėl rolleyes.gif
user posted image

iki paskutinio lašo išsunkiau cray.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 09 30, 12:19)
visai patiko, manau prie progos kai busiu eurokos įsigysiu vėl  rolleyes.gif

čia kojų ar rankų kremas? Nes jeigu kojų, tos pačios firmos, tai man bjauresnio kremo už jį dar netekę turėt. Lipnus, toks vazelininės konsistencijos riebalas ir kvapas labai jau ne koks doh.gif

čia mano pabaigtukai:

user posted image

anksčiau buvau pripratusi prie pienelio tipo valiklių, bet šitas irgi patiko, labai gerai akis nuvalo, užtenka pridėt prie jų suvilgytą valikliu vatos tamponėlį, palaikyt trumpai ir viskas greit nusivalo smile.gif akių kol kas negraužia, kartotinas.

user posted image

patinka šitie želiniai dezikai, bet kvapo tikrai neišlaiko tas 24h biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Blundus @ 2011 09 30, 13:58)
čia kojų ar rankų kremas? Nes jeigu kojų, tos pačios firmos, tai man bjauresnio kremo už jį dar netekę turėt. Lipnus, toks vazelininės konsistencijos riebalas ir kvapas labai jau ne koks  doh.gif

rankų, kvapas toks rusiškas biggrin.gif baltos spalvos, ganėtinai tirštas, rankos po jo būna šilkinės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blundus @ 2011 09 30, 13:58)
user posted image

patinka šitie želiniai dezikai, bet kvapo tikrai neišlaiko tas 24h  biggrin.gif

Man jie patiko tuo, kad ilgai kvapo nėr, bet sugadinau milijoną rūbų per juos. Pažastys pasidaro nebeišskalbiamos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo man_patinka_lietus: 30 rugsėjo 2011 - 19:56
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2011 09 30, 20:56)
Man jie patiko tuo, kad ilgai kvapo nėr, bet sugadinau milijoną rūbų per juos. Pažastys pasidaro nebeišskalbiamos  doh.gif

o man vis nedašildavo nuo ko rūbų pažastys pabaldavo doh.gif doh.gif Nors elementaru biggrin.gif kai pasakėt... tokia lemputė virš galvos užsidegė bigsmile.gif Visai įmanomas variantas, nes vienas mano mėgstamesnių buvo ir tebėra, tik su kitais maišydama dabar naudoju... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saharienne: 30 rugsėjo 2011 - 20:21
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2011 09 30, 19:56)
Man jie patiko tuo, kad ilgai kvapo nėr, bet sugadinau milijoną rūbų per juos. Pažastys pasidaro nebeišskalbiamos  doh.gif

Jums rimtai šitie želiniai Lady Speed Stick tepa rūbus blink.gif na, aš kol kas nei ant vieno savo drabužio to nepastebėjau, nors naudoju būtent šituos deo nebe pirmą ir ne antrą kartą. Man greičiau baltos dėmės pažastyse atsiranda patepus sausu arba purškiamu deo 4u.gif
Atsakyti
Baigesi Jason sampunas nuo pleiskanu - pirktas del sios priezasties, bet pora kartu pagelbejo atplaunant plauku dazus (na sampunai nuo pleiskanu gali pablukint plauku dazus, tai kelis kartus perlaikius man padejo).
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 09 27, 20:18)
Alkoholio 68%. Na kad neteko matyt antibakteriniu zele/skysciu/purskikliu ir pan, kuriuose nebutu reikiamos alkoholio koncentracijos.

Sitam nera alkoholio isvis ir raso, kad uzmusa tiek pat bakteriju, kiek alkoholinis wink.gif
Atsakyti