Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Chanel maskuojantis pieštukas - man maskavimo užteko, visai patenkinta juo buvau. Naudojau ir prieš pudrą, ir kartais tiesiog atskiras vietas pamaskuodavau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saharienne: 07 spalio 2011 - 06:39
Aussie šampūnas. Labai patiko ir tikrai kartosiu, nes puikiai tiko mano plaukams. Taip pat labai skalsus. O jau kvapas tai išvis pasakiškas.. smile.gif
user posted image

Lumene blakstienų tušas. Visai neblogas, tik man per didelis jo šepetėlis. Šiaip natūraliai dažantis, kasdienai pats tas.
user posted image

Gillette skutimosi putos. Pačios geriausios, perkamos jau ne pirmus metus.
user posted image

Taip pat šuns dėka (apgriaužė - gerai, kad buvau daugiau nei įpusėjusi juos) teko atsisveikinti su šiais produktais:

Weleda Iris losjonas veidui. Labai patiko, mano odai tiko. Konsistencija kiek skystoka, todėl nelabai taupiai naudojosi, bet kvapas ir poveikis man tiko smile.gif Tikrai pirksiu pakartojimui.
user posted image

Lūpų balzamas. Skanus kvapas, gerai drėkina lūpas, tik nepatogi pakuotė.
user posted image
Atsakyti
Kur yra pikrti Aussie sampunu? 4u.gif beje to skrabo rusisko taip ir neradau,nebuvo eurokose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 10 07, 15:33)
eurokose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 10 07, 14:38)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 10 07, 10:36)
Aussie šampūnas. Labai patiko ir tikrai kartosiu, nes puikiai tiko mano plaukams. Taip pat labai skalsus. O jau kvapas tai išvis pasakiškas..  smile.gif

Turiu toki pati, lyg ir sausina man plaukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 10 07, 14:58)

pabandykit sausiems pažeistiems plaukams, tas turėtų patikti, nes man labiau patiko už tą volume. manau visi purumo suteikiantys šampūnai turi tokią savybę pasausinti plaukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 10 07, 14:58)

Kadangi aš naudoju aliejukus plaukams po plovimo ir kas be ko kondicionierių, tai nepastebėjau, kad man sausintų.. smile.gif
Atsakyti
Weleda Iris losjonas veidui. Labai patiko, mano odai tiko. Konsistencija kiek skystoka, todėl nelabai taupiai naudojosi, bet kvapas ir poveikis man tiko smile.gif Tikrai pirksiu pakartojimui.
user posted image

o ką gero daro,kokia jūsų oda.?kuo patinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 07 spalio 2011 - 16:42
QUOTE(rentabili @ 2011 10 07, 17:41)

o ką gero daro,kokia jūsų oda.?kuo patinka?

Mano oda mišri į riebumą.
Drėkina. Patinka, kad gerai susigeria, nekemša porų.
smile.gif
Atsakyti
Atsisveikinu su EcoTints 'mocha velvet' lupu balzamu su spalva - tikrai gerai pigmentuotas, gerai padrekina lupas, bet spalva visiskai man netinkanti. Galvojau sunaudosiu namuose budama, bet kazkaip vistiek nesinori bile kokia spalva tepliotis.... ax.gif Beje, turiu tos pacios firmos Eco Lips lupu balzama uogu skonio (bespalvis), tai juo labai patenkinta, nes ir drekina puikiai, ir skonis neikyrus ir malonus (man primena Haribo guminuku meskiuku skoni).
user posted image

QUOTE(agnite @ 2011 10 07, 11:36)
Lūpų balzamas. Skanus kvapas, gerai drėkina lūpas, tik nepatogi pakuotė.

As kito kvapo turejau, bet taip ir nenaudojau, nes lupoms man mazokai drekinimo....
Atsakyti
Wet n Wild mineralinė presuota pudra. Vidutiniška, nes ne visada išlaikydavo tiek kiek reikia. Turėjo savybę po pusdienio dingti nuo veido biggrin.gif Ir šitaip niekšiškai elgdavosi netgi su primeriu. Bet sunaudojau garbingai tongue.gif

user posted image

Keli lašeliai beliko AO veido toniko su šaltalankiais. Puikus, tarnavo ir kaip veido kremas dienomis, kai norėdavosi ant veido kuo mažiau. Valydavo, padrėkindavo. Žodžiu smagus ir vertas pakartojimo, kuris vieną dieną bus cool.gif

user posted image
Atsakyti