Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(amber123 @ 2011 10 09, 20:34)
kodel?  4u.gif as gal 4 jau  sunaudojau..

QUOTE(Viktorija69 @ 2011 10 09, 22:39)
O as jau koki 10 baigineju, ir man labai idomu, kodel nepatiko  drinks_cheers.gif

Kažkoks ne toks pojūtis juo nusivalius veidą, tarsi kažkokia plėvelė liktų, gal net traukia veidą šiek tiek. Man patinka kai po toniko veidas toks gaivus, sudrėkintas būna, lyg kvėpuotų. O po šio iškart norisi veido kremu pasitepti.
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 10 09, 14:31)
Weleda saltalankiu duske, kartota kelis kartus, labai patinka, vel bus kartojama kada
Suki concentrated balancing tonikas veidui, manau vel kartosiu, naudojant kartu su cukriniu prausikli bei balansuojamuoju losjonu veidui rezultatai akivaizdus thumbup.gif
Argital ranku kremkas, patiko, manau vel kartosiu, rankas gerai drekino, odele svelnia palikdavo wub.gif
Dr. hauschka volume tusas, patiko bet norisi isbandyti kt
Suki transformative cleansing molio miniukas, labai patiko, gerai nuramina oda, serpetojimus, paraudimus, pavalo neblogai, tikrai pirksiu didesni buteliuka wub.gif

kaip tonikas, neerzina, nesausina odos, kaip kad pvz dr.hauschka tonikas riebiai odai? kiek laiko uzteko to buteliuko?labai gundaus juo, bet nezinau kuri is suki rinktis tonika g.gif
Atsakyti
Margarita veido prausiklis. Visai nieko, bet nusiprausus tempdavo veidą.. g.gif Ir labai keista konsistencija - nepasakyčiau, kad skalsus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 10 09, 16:41)
Gal galima šiek tiek plačiau apie rezultatus?  4u.gif

poros tapo svaresnes, mazesnes, oda be galo svelni bei skaistesne, neberia
QUOTE(shemsa @ 2011 10 10, 11:09)
kaip tonikas, neerzina, nesausina odos, kaip kad pvz dr.hauschka tonikas riebiai odai? kiek laiko uzteko to buteliuko?labai gundaus juo, bet nezinau kuri is suki rinktis tonika g.gif

neerzina ir visiskai nesausina.... man uzteko oi gal apie 2men... mano oda misri tai uztat si tonika rinkausi o kt tonika jis maitinantis skirtas sausai odai smile.gif
Atsakyti
user posted image

Patiko,labai geras,i jo vieta margaritos su alijosium,nes zymiai pigesnis. Bet kiek bandziau margarita jau,tai valo vienodai,tik tiek,kad margarita riebina (nors abieju valikliu atveju,po to vistiek nuprausiu vandeniu).
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 10 10, 09:16)
Kažkoks ne toks pojūtis juo nusivalius veidą, tarsi kažkokia plėvelė liktų, gal net traukia veidą šiek tiek. Man patinka kai po toniko veidas toks gaivus, sudrėkintas būna, lyg kvėpuotų. O po šio iškart norisi veido kremu pasitepti.

kazkas netiko tada ryskiai, nes mano oda i sausuma, bet po jo viskas ok.. unsure.gif
Atsakyti
user posted image
vakar vakare pribaigiau, šiandien jau vėl turiu biggrin.gif man jis žiauriai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 10 10, 15:34)

vakar vakare pribaigiau, šiandien jau vėl turiu biggrin.gif  man jis žiauriai geras thumbup.gif

Gerai sulaiko kvapus? ar tiesiog neturit problemų su prakaitavimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2011 10 10, 15:37)
Gerai sulaiko kvapus? ar tiesiog neturit problemų su prakaitavimu? 4u.gif

nu didelių problemų tikrai ne, bet daugiau pajudėjus tai smirdėčiau doh.gif
o šitas tai tikrai gerai sulaiko, pasitepuir visą dieną galvos nesuku. lakstau pimyn atgal biggrin.gif
Atsakyti
Neutral makiažo valymo servetėlės. 3čios. Nusipirkau ir 4tą pakuotę. Jokių nusiskundimų, patinka, kad be kvapo. Tik kaina nepatinka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Giovanni skutimosi kremo miniukas - dar keletas miniuku ir pilna pakuote sandeliuke, man patinka 4u.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Loreal Paris Elvital Total Repair šampūnas ir balzamas : patiko, kad plaukai po balzamo lengvai šukuojami, paklusnūs, šampūnas nedirgino galvos odos. Nepatiko, kad panašu, jog nuo šių priemonių pradėjo labiau plaukai smukti....
Atsakyti