Elvital kaukė plaukams (kaip nuotraukoje, kito produkto nebandžius), net nežinau kažkiek patiko stebuklų nedarė, bet manau bus kartojamas produktas, kokybės ir kainos santykis atitinka vienas kitą.
Išmetu "Pink Up Crystal Care" serumą, nes netrumpą laiką nenaudojau (buvo paliktas lentynoje specialiom progom) ir pakeitė kvapą. Atsiliepimai apie poveikį labai geri
Suglotnina, minkština, padaro plaukus lengvai iššukuojamus, labiau žvilgančius, malonius liesti, neįkyriai kvapnius beigi neriebina. Tai turbūt pati geriausia mano bandyta "Kaaral" priemonė (o bandžiau visai nemažai). Na, kaina kaip už 75ml tai gan aukštoka, nors, tiesa, produktas tikrai skalsus. Galėčiau rekomenduoti kaip dėmesio vertą plaukų serumą
Dar ir "sukuriantį" apsaugą nuo karščio.

QUOTE(Victorious @ 2011 08 09, 07:54)
O man jis absoliuti nesąmonė, naudoju tik kad sunaudoti, nes realiai jokio poveikio nematau. Man kur kas geresni buvo Alfaparf Semi di lino Cristalli Liquidi (tik šis labai neekonimiškas) ar Wella SP (nepamenu jau tikslaus pavadinimo, nes senesnėse pakuotėse naudojau, bet porą bonkiukų esu sutepusi).
QUOTE(Tikrė @ 2011 08 09, 10:40)
O man jis absoliuti nesąmonė, naudoju tik kad sunaudoti, nes realiai jokio poveikio nematau. Man kur kas geresni buvo Alfaparf Semi di lino Cristalli Liquidi (tik šis labai neekonimiškas) ar Wella SP (nepamenu jau tikslaus pavadinimo, nes senesnėse pakuotėse naudojau, bet porą bonkiukų esu sutepusi).
Su plaukais taip jau yra, kad tinkamos priemonės - labai individualus dalykas pagal plaukų struktūrą, būklę ir norimą gauti rezultarą. Tiesa, bent "Alfaparf Semi di lino Cristalli Liquidi" yra ale gydomojo poveikio aliejus - ne kosmetinio pobūdžio gražinantis serumas "paskutiniam štrichui"(kaip "Kaaral" minėtasis).
Madara deo

Dantų pasta

Dantų pasta

QUOTE(Saharienne @ 2011 08 09, 09:35)
Man neitin

QUOTE(Victorious @ 2011 08 09, 08:48)
Su plaukais taip jau yra, kad tinkamos priemonės - labai individualus dalykas pagal plaukų struktūrą, būklę ir norimą gauti rezultarą. Tiesa, bent "Alfaparf Semi di lino Cristalli Liquidi" yra ale gydomojo poveikio aliejus - ne kosmetinio pobūdžio gražinantis serumas "paskutiniam štrichui"(kaip "Kaaral" minėtasis).
aš nemanau, kad bet kuri silikonų turinti priemonė yra gydomojo poveikio, tas Semi di lino lygiai toks pats silikoninis dalykėlis kaip ir Pink up, gražiais aprašymais nesu linkusi tikėti, nes sudėtis viską pasako

QUOTE(Tikrė @ 2011 08 09, 13:09)
aš nemanau, kad bet kuri silikonų turinti priemonė yra gydomojo poveikio, tas Semi di lino lygiai toks pats silikoninis dalykėlis kaip ir Pink up, gražiais aprašymais nesu linkusi tikėti, nes sudėtis viską pasako
aišku, nuo kiekvienos plauko priklauso, kokios priemonės labiau tinka 

Iš esmės taip (nors aš silikonų nesibaidau ir apskritai tokiu kaip plaukų "gydymu" netikiu

Šiandien sunaudojau iki galo:
AA matiniškumą suteikiantis veido kremas:

Patiko, malonus kvapas, stebuklų nedarė, blizgesys vistiek galiausiai prasimušdavo po kurio laiko, bet šiaip neblogas, mano odai tiko. Manau kartočiau
Neutrogena deep moisture body lotion:

Vienas geriausių turėtų kūno losjonų, iškrapčiau iki paskutinio lašo
Labai greitai susigeria, iškart galima rengtis, puikiai drėkina, tinka ir iškart po depiliacijos teptis. Ir kvapas švelnus ir malonus. Kartosiu ateityje
AA matiniškumą suteikiantis veido kremas:

Patiko, malonus kvapas, stebuklų nedarė, blizgesys vistiek galiausiai prasimušdavo po kurio laiko, bet šiaip neblogas, mano odai tiko. Manau kartočiau

Neutrogena deep moisture body lotion:

Vienas geriausių turėtų kūno losjonų, iškrapčiau iki paskutinio lašo

Pedisation pėdų scrub'as, vienas mano mėgstamesnių, tikrai bus kartojamas:

nepatiko, nekartosiu, niekam nerekomenduosiu