Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Elvital kaukė plaukams (kaip nuotraukoje, kito produkto nebandžius), net nežinau kažkiek patiko stebuklų nedarė, bet manau bus kartojamas produktas, kokybės ir kainos santykis atitinka vienas kitą.
user posted image
Atsakyti
Išmetu "Pink Up Crystal Care" serumą, nes netrumpą laiką nenaudojau (buvo paliktas lentynoje specialiom progom) ir pakeitė kvapą. Atsiliepimai apie poveikį labai geri bigsmile.gif Suglotnina, minkština, padaro plaukus lengvai iššukuojamus, labiau žvilgančius, malonius liesti, neįkyriai kvapnius beigi neriebina. Tai turbūt pati geriausia mano bandyta "Kaaral" priemonė (o bandžiau visai nemažai). Na, kaina kaip už 75ml tai gan aukštoka, nors, tiesa, produktas tikrai skalsus. Galėčiau rekomenduoti kaip dėmesio vertą plaukų serumą smile.gif Dar ir "sukuriantį" apsaugą nuo karščio.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 rugpjūčio 2011 - 08:08
QUOTE(Victorious @ 2011 08 09, 07:54)

O man jis absoliuti nesąmonė, naudoju tik kad sunaudoti, nes realiai jokio poveikio nematau. Man kur kas geresni buvo Alfaparf Semi di lino Cristalli Liquidi (tik šis labai neekonimiškas) ar Wella SP (nepamenu jau tikslaus pavadinimo, nes senesnėse pakuotėse naudojau, bet porą bonkiukų esu sutepusi).
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 08 09, 10:40)
O man jis absoliuti nesąmonė, naudoju tik kad sunaudoti, nes realiai jokio poveikio nematau. Man kur kas geresni buvo Alfaparf Semi di lino Cristalli Liquidi (tik šis labai neekonimiškas) ar Wella SP (nepamenu jau tikslaus pavadinimo, nes senesnėse pakuotėse naudojau, bet porą bonkiukų esu sutepusi).

Su plaukais taip jau yra, kad tinkamos priemonės - labai individualus dalykas pagal plaukų struktūrą, būklę ir norimą gauti rezultarą. Tiesa, bent "Alfaparf Semi di lino Cristalli Liquidi" yra ale gydomojo poveikio aliejus - ne kosmetinio pobūdžio gražinantis serumas "paskutiniam štrichui"(kaip "Kaaral" minėtasis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 rugpjūčio 2011 - 08:54
Madara deo
user posted image

Dantų pasta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 08 09, 10:16)
Madara deo
user posted image

Ir kaip ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 08 09, 09:35)
Ir kaip ?  bigsmile.gif

Man neitin ax.gif pusdienį kažkur teapsaugo
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 08 09, 08:48)
Su plaukais taip jau yra, kad tinkamos priemonės - labai individualus dalykas pagal plaukų struktūrą, būklę ir norimą gauti rezultarą. Tiesa, bent "Alfaparf Semi di lino Cristalli Liquidi" yra ale gydomojo poveikio aliejus - ne kosmetinio pobūdžio gražinantis serumas "paskutiniam štrichui"(kaip "Kaaral" minėtasis).

aš nemanau, kad bet kuri silikonų turinti priemonė yra gydomojo poveikio, tas Semi di lino lygiai toks pats silikoninis dalykėlis kaip ir Pink up, gražiais aprašymais nesu linkusi tikėti, nes sudėtis viską pasako 4u.gif aišku, nuo kiekvienos plauko priklauso, kokios priemonės labiau tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 08 09, 13:09)
aš nemanau, kad bet kuri silikonų turinti priemonė yra gydomojo poveikio, tas Semi di lino lygiai toks pats silikoninis dalykėlis kaip ir Pink up, gražiais aprašymais nesu linkusi tikėti, nes sudėtis viską pasako 4u.gif aišku, nuo kiekvienos plauko priklauso, kokios priemonės labiau tinka ax.gif

Iš esmės taip (nors aš silikonų nesibaidau ir apskritai tokiu kaip plaukų "gydymu" netikiu biggrin.gif), bet norėjau pasakyt, kad "Pink Up" serumas skirtas plaukų padailinimui, glotninimui, blizgesiui - kitaip sakant, šukuosenos užbaigimui (proginis variantas) - tai puikiai ir atlieka, jis nėra skirtas apsaugoti nuo šakojimosi, lūžinėjimo ir pan.(kaip būna nurodyta kitų priemonių aprašymuose), dėl to šios "Alfaparf" ir "Kaaral" priemonės nėra lygintinos. Gal tiesiog ne pagal savo plaukų ir savo poreikius pasirinkote. Iš "Kaaral" neblogas "Triaction" "rimtesnis"serumas, skirtas plaukų galiukams ir "kitiems plaukams" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 rugpjūčio 2011 - 11:46
Šiandien sunaudojau iki galo:

AA matiniškumą suteikiantis veido kremas:
user posted image

Patiko, malonus kvapas, stebuklų nedarė, blizgesys vistiek galiausiai prasimušdavo po kurio laiko, bet šiaip neblogas, mano odai tiko. Manau kartočiau wink.gif

Neutrogena deep moisture body lotion:
user posted image

Vienas geriausių turėtų kūno losjonų, iškrapčiau iki paskutinio lašo biggrin.gif Labai greitai susigeria, iškart galima rengtis, puikiai drėkina, tinka ir iškart po depiliacijos teptis. Ir kvapas švelnus ir malonus. Kartosiu ateityje smile.gif
Atsakyti
Pedisation pėdų scrub'as, vienas mano mėgstamesnių, tikrai bus kartojamas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saharienne: 10 rugpjūčio 2011 - 07:45
user posted image

nepatiko, nekartosiu, niekam nerekomenduosiu biggrin.gif
Atsakyti