Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(shopingas @ 2011 08 12, 19:12)
Dabar turiu Thayer's hamamelio tonika, kuri isipyliau i purskiama indeli, tai kartais ji naudoju veiduko atgaivinimui.

Aš daug iš vandens ir nesitikiu biggrin.gif Man tik patinka apipurkšt veiduką po kreminės ir birios pudrų, tuomet natūraliau veidukas atrodo, ne toks miltuotas ax.gif
O Thayers tonikais kažkada domėjaus, bet nepatiko, kad daug dirgiklių turi: alkoholio, to pačio hamamelio, citrusinių vaisių ekstraktų, levandų ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 08 11, 22:28)
user posted image

Labai patiko ir bus kartojamas dar milijoną kartų

Nera stiprus lb?
Atsakyti
nu Listerinas niekas švelnumu nepasižymėjo biggrin.gif
Aš jau pripratau ir man jis visai nestiprus,bet pvz.,mano mama negali naudoti jo bo jai per stiprus biggrin.gif
Atsakyti
Subaigiau Keune design Repair šampūną. Labai patiko, labai puikiai drėkino, bet neapsunkino plauko, taupiai naudojos, manau ateity bus kartojamas.

user posted image

Ir pabaigiau n-tąjį Keune Silver Reflex naikinantį geltonumą šampūną. Į jo vietą toks pats. wub.gif

user posted image
Atsakyti
baigiau L'Oréal Paris Cleansing Wipes - Dry & Sensitive Skin.
Pačios servetėlės nėra labai šlapios, makiažą nuvalo gerai, akių neitin, reik trint gerokai. Kvapas neįkyrus. Man patiko, kad odos neįjautrina.
už Margaritos patiko labiau. L'oreal švelnesnės odai
user posted image
Atsakyti
user posted image

st moriz savaiminio idegio putos.pacios geriausios,kokias esu turejusi.be priekaistu absoliuciai. i ju vieta tokios pat wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrune0916: 12 rugpjūčio 2011 - 22:44
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 08 12, 19:22)
Aš daug iš vandens ir nesitikiu biggrin.gif Man tik patinka apipurkšt veiduką po kreminės ir birios pudrų, tuomet natūraliau veidukas atrodo, ne toks miltuotas ax.gif 
O Thayers tonikais kažkada domėjaus, bet nepatiko, kad daug dirgiklių turi: alkoholio, to pačio hamamelio, citrusinių vaisių ekstraktų, levandų ir t.t. 4u.gif

Man nuo to terminio vandenuko kartais oda patraukia, o vat su toniku to nebuna, bet ir siaip nedaznai purskalioju - turimos pudros neatrodo miltuotai ant veido, bet kartais del atgaivinimo purskiu.

Del Thayers, tai man jis laabai tinka odai, nors ir jautriaode esu - naudoju jau kelis metus ir labai patenkinta. Jokiu dirginimu, taupus. Vis isbandineju kokius hidrolatus, bet skirtumo tarp ju nematau, naudojasi gal kiek greiciau nei Thayers, o ir kaina gaunasi brangiau (nes cia vietoj nera norimu vienoj vietoj, nebent per kelias parduotuves ir tai ne visi, o tada siuntimai nemazai gaunasi (pvz vienoj parduotuvej pora daiktu perkant apie $20 net JAV doh.gif ), perku is LT arba aroma-zone.fr, bet velgi jei tiesiai i JAV, tai siuntimas brangus ir daugiau prikraut reikia, o tada mokesciai buna is muitines, nes parduotuve nesamoningai suraso kas viduje ir apmuitina). Zodziu, man kolkas pigiausias ir geriausias variantas.
Atsakyti
Baigesi eilinis Crazy Rumours vazelinas, sikart buvo apelsinu sulciu skonio wub.gif Vietoj jo, sios pacios firmos kriausiu-metu skonio balzamas is kaledines kolekcijos (berods visus tuomet susipirkau). Sandeliuke dar 5 Crazy Rumours balzamai - ilgam nereikes dar pirkt, nors jau noreciau isbandyt du Burt's Bees balzamus. ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 12, 23:55)
Del Thayers, tai man jis laabai tinka odai, nors ir jautriaode esu - naudoju jau kelis metus ir labai patenkinta. Jokiu dirginimu, taupus.

Sudominot su tuo Thayers doh.gif Reikia. O nė kiek negraužia, nesausina odos tas hamamelis? g.gif Jau norų krepšelyje iherb'e tupi cool.gif
Atsakyti
Phytomer veido prausiklis. Neblogas, gerai nuplauna makiaza, netempia odos. Panasu prausikli galima nusipirki uz 3 kart pigiau. Daugiau nekartosiu.
user posted image

Duske margaritos su medumi ir pienu, naudoju tik depiliacijai. Jau n - tasis, pirksiu dar.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 13 rugpjūčio 2011 - 13:06
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 08 13, 11:20)
Sudominot su tuo Thayers doh.gif Reikia. O nė kiek negraužia, nesausina odos tas hamamelis? g.gif Jau norų krepšelyje iherb'e tupi cool.gif

Visiskai jokio grauzimo, suasinimo ar pan nemalonumu - kitaip tikrai jo nenaudociau, nes mano oda sausa ir jautri. Vyras turi tos pacios firmos 'after shave' tonika, tai jam irgi patinka, o ir pati po depiliacijos kartais pasiskolinu.

Be to, tu Thayers labai daug rusiu yra, taip pat ir bealkoholis, tai galima pasirinkt pagal norus. O ir siaip alkoholis cia tas gerasis, t.y. is augalu, grudu ir pan isgautas, kuris pagal ideja kitokias savybes turi nei iprastai kosmetikoje naudojamas alkoholis. Gal ne visos naturalistes pritartu jo aprasymui (na sako, kad jokio skirtumo koks alkoholis, nes veikia jis vienodai), bet viena, kad kartais alkoholis reikalingas del tam tikru reakciju produkte, o ir siaip nemanau, kad gamintojai nemastantys (pvz Aubrey Organics sausos odos kremas su grudiniu alkoholiu).
Atsakyti
Paskutiniu metu subaigiau:

1) Gentelle kūno ir rankų losjonas su vitaminu E. Pusę pakuotės "paveldėjau", kai vyro sesuo kraustėsi ir paliko, o aš gailėjau išmesti. blush2.gif Pigutis skystaliukas iš prekybcentrio, didžiulis butelis kainuoja vos kelis litus, todėl nieko ypatingo iš jo nebuvo- vargais negalais sutepiau kojoms. ax.gif

user posted image

2) Oriflame Feet Up Cosy Moments Warming Cinnamon kojų kremas. Patiko, nes neblogai drėkino, minkštino pėdas ir labai wub.gif skaniai kvepėjo- dažnai ir rankas juo pasitepdavau, ne tik kojas. Pirkdama tikėjausi, kad turės kokį nors šildantį poveikį, nes rašo "warming", bet nieko panašaus jis nedarė.

user posted image

3) Biosilk plaukų šilkas, 50ml buteliukas. Labai ilgai ir skalsiai naudojosi, plaukus glotnino, bet neriebino, jie pasidarydavo švelnūs, paklusnesni, įgaudavo blizgesio- man labai patiko, ateityje šį pirkinį kartosiu, o kol kas dar imuosi kitų turimų priemonių ir laukiu Biosilk akcijų. mirksiukas.gif

user posted image

4) Montagne Jeunesse Dead Sea Mud vyriška kaukė pavargusiai odai. Nusipirkau netyčia, neapsižiūrėjusi, kad ji skirta vyrams... doh.gif tongue.gif Naudojau porąkart, bet nepatiko, nes graužė odą, sunkiai tepėsi, tai truputis jos taip ir liko nepanaudota, uždžiūvo- dabar išmečiau. Vieninteliu šios kaukės pliusu įvardinčiau labai gerą vyriškų kvepalų kvapą. rolleyes.gif

user posted image

5) Rasa kremas-gelis. thumbup.gif Jau n-toji mano sunaudota jo pakuotė, dažniausiai tepiau ne pagal paskirtį, o po depiliacijos/epiliacijos/skutimo, kaip priemonę nuo plaukelių įauginėjimo ir pūlinukų. Kol kas nutariau daryti pertrauką ir nebepirkti, kad pažiūrėčiau, ar bus skirtumas šioje srityje jo vis tik nenaudojant... g.gif

user posted image

Atsakyti