Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(aprilita @ 2011 08 13, 18:29)
3) Biosilk plaukų šilkas, 50ml buteliukas.

Buvau toki isigijus kai SM'e uzejus Biosilko manija buvo, bet nepasilikau, nes eiline silikonine plauku priemone.... ax.gif Pati naudoju Giovanni 'frizz be gone' seruma, tai man jis dar labiau patiko uz Biosilk, bet esme irgi ta pati - Giovanni irgi su silikonais. O taip norisi atrast kazkoki tikrai naturalu ir tikrai veikianti plauka (turiu viena priemone nusiziurejus, bet dar pati padoriai neisbandziau, tai nezinau kiek veiksminga, kiek patiks ir tt).... ax.gif
Atsakyti
[quote=Label,2011 08 10, 15:39]
[quote=Orestes,2011 08 09, 22:37]

Neutrogena deep moisture body lotion:
user posted image

Kur pirktas ir kokia kaina jo? ax.gif
[/quote]

Labaaai pavėluotai atsakau - pirkau maximoj, o kainos tiksliai nepamenu, bet man rodos apie 15lt kainuoja ar kažkas panašaus 4u.gif
Atsakyti
Sivakar subaigsiu Badger 'night night' balzama miegui (vaikiskas, kvapas rodos silpnesnis nei kito sio firmso miego balzamo) - juo reikia pasitept smilkinius, aplink nosi ir pan, bet man nesinoredavo ant veido tept, tai as rankas pasitepliodavau (kaip kremu), nes vistiek prie veido laikau miegodama. Galiausiai kai ilgai neissinaudojo (naudojam nuo sausio) pradejom ir kojas teptis. Mums su vyru jis tikrai palengvina uzmigima, bet kolkas nekartosiu sio, nors noreciau koki kitoki isbandyt sios firmso balzama.
user posted image
Atsakyti
Nusibaige Ecotools bronzato sepetelis - buvo kazkada iskrite sereliai (jie kaip sulipinti vienoj kruvoj), tai isikisau vel, prisiklijavau ir laike. Po to vel iskrito, bet neskubejau tvarkyt, tai dabar ispuro ir neina lengvai sukist ju atgal, todel metu ji....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 14, 01:43)
Nusibaige Ecotools bronzato sepetelis - buvo kazkada iskrite sereliai (jie kaip sulipinti vienoj kruvoj), tai isikisau vel, prisiklijavau ir laike. Po to vel iskrito, bet neskubejau tvarkyt, tai dabar ispuro ir neina lengvai sukist ju atgal, todel metu ji....

Tai kaip čia taip iškrito? naudojant pagal paskirtį ar traumą kokią patyręs buvo? g.gif nieko sau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Placebo.: 14 rugpjūčio 2011 - 20:33
QUOTE(Placebo. @ 2011 08 14, 21:32)
Tai kaip čia taip iškrito? naudojant pagal paskirtį ar traumą kokią patyręs buvo? g.gif nieko sau...

Traumu nebuvo - eme viena karta dazantis ir islindo visa puokste sereliu, tai susitvarkiau takart. Antrakart kai iskrito patingejau tvarkyt ir pastovejes issipute, tai nebesukisau jau....
Atsakyti
Weleda druskinė dantų pasta
user posted image
Mano jautriems dantims nepatiko - pasidarė dar jautresni. MB pati pati, todėl jeigu kartosi, tik jam bus.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 15, 00:11)
Traumu nebuvo - eme viena karta dazantis ir islindo visa puokste sereliu, tai susitvarkiau takart. Antrakart kai iskrito patingejau tvarkyt ir pastovejes issipute, tai nebesukisau jau....

Aišku. O kaip ilgai jį naudojot? Aš neseniai turiu, dabar baisu dažytis biggrin.gif
Atsakyti
Veet debut depiliacinis kremas labai patiko, nes labai švelnus, nedirgino odos, nebuvo pabėrimų. Bus kartojamas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 08 15, 11:00)
Weleda druskinė dantų pasta

Musu namuose ji daznas svecias - mums su vyru pati paciausia, gerai isvalo, nesujautrina dantu/dantenu (mano isvis kas biski ir kraujuoja, net pas dantiste, jei tik arciau dantenu ka daro, tai bile kiek laiko paskui krauja stabdo blush2.gif ). Pasikeiciam vis kas kelios pastos i kita, bet geresnes neatradom.

QUOTE(Placebo. @ 2011 08 15, 11:16)
Aišku. O kaip ilgai jį naudojot? Aš neseniai turiu, dabar baisu dažytis biggrin.gif

Nebepasakysiu - gal apie 2 metus ar pan. g.gif Nu bet cia mano gal toks pasitaike ir tiek, nebutinai gi jums iskris, tad naudokit drasiai.
Atsakyti
Dar viena šios dienos pabaigtuvė - Mirrolla varnalėšų aliejus ax.gif Buvo vienas mėgstamesnių, kol nepabandžiau Babuškos Agafijos varnalėšų aliejaus ax.gif Manau bus kartojamas dar kada rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 15, 15:10)
Nebepasakysiu - gal apie 2 metus ar pan.  g.gif Nu bet cia mano gal toks pasitaike ir tiek, nebutinai gi jums iskris, tad naudokit drasiai.

gerai biggrin.gif
Atsakyti