Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Mergaites, man sumokejo- as parasiau lotuliukas.gif Rusu kalbos nesuprantu, koks buvo vertimas toki ir uzsirasiau.

Mano asmeniniu poziuriu tikslingiau butu sakyti "yra ir bus" arba "kasdien vis gereja".

Visa esme ne burte, ne zodziuose, o tikejime mirksiukas.gif
I viska reikia ziureti kaip i zaidima. Tokiu budu nieko neprarandame, nenusiviliame.
Teisi ir dinazaure ir vaizgante. Tiesiog as to taip nesureiksminu. Nesvarstau ar cia yra ta laime ar nera. Bus poreikis- isbandysiu, nebus ir nereikes. Zodziu "take it easy" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diana24 @ 2011 08 24, 17:25)
Kita vertus kam ta žvakė,vanduo ir veidrodis...ar vizualizacijai reikia kažkokių atributų? g.gif

Gal paklauskim pacio Mehdi? laugh.gif
Tai nera vizualizacija. Greiciau "triukas" "apgauti" samonei : ) ir itikinti pasamone.
Atsakyti
Na tai ką reiks bandyt bigsmile.gif
Atsakyti
O apgaudineti negrazu tongue.gif
Na, cia nereiktu taip visada noret, kad tik geretu ir geretu viskas smile.gif
Dar rasiau biski, bet isbraukiau. smile.gif
Atsakyti
Aš tai visada noriu,kad viskas tik gerėtų irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 08 24, 17:55)
O apgaudineti negrazu tongue.gif
Na, cia nereiktu taip visada noret, kad tik geretu ir geretu viskas smile.gif
Dar rasiau biski, bet isbraukiau. smile.gif

O kodel isbrauket, visada idomu skaityti jusu mintis, butent delto, kad jos tiesiai sviesiai, nepagrazintai : )
Is tiesu tai taip. Nereiketu kazko apgaudineti. Vien tai, kad imames priemoniu gyvenimui gerinti, rodo, kad tikime jog jis nera geras, taip iseitu, kad ir Dievu nepasikliaujame doh.gif Tik kas yra tobulas? Man idomus tie "zaidimai su afirmacijom", vizualizacijom ir pan.

Siaip as sia vasara gavau pora kartu is "keptuves galvon", bet supratau, kad na nesugriuvo tas mano pasaulis nuo tu kaukstelejimu. Is tiesu tai, kas man atrode dramatiska, fizinej plotmej absoliuciai nieko nepakeite. O dvasinej kaip visada po smugiu tik daugiau stiprybes atsiranda. Atradau, kad tikejimo turiu daugiau, negu maniau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 24 rugpjūčio 2011 - 18:08
Tai gal dar tikėjimo trūksta unsure.gif Man tai pakolkas taip ir yra: jei tikiu,kad viskas gerai,kad aš laiminga taip ir yra...kad traukos dėsnis veikia jau įsitikinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
As nepazistu zmogaus, turincio absoliutu tikejima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novilunio @ 2011 08 23, 07:00)
Kokia kalba skaitote? Ir kokiam formate knyga.
Mane irgi domina sis autorius, tik neradau sau kol kas.

Užsiprašiau ir aš tos knygos sūnaus, kad parvežtų thumbup.gif Jaučiu kad labai labai noriu kažką tokio paskatyti

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 08 24, 09:11)
Siam burtui reikia veidrodzio, zvakes ir stiklines vandens. Karta per savaite, butinai  tuo paciu metu, ziuredamos i vaidrodi ir rankose laikydamos stikline vandens, turite  10 min. kartoti tokius zodzius: "Tikiu, jauciu, matau, kad man viskas bus gerai". Po to vandenuka is stiklines isgerti.
Kitos, kurios skaite irgi prasom apsimoket po 20 euru, antraip jus uzgraus sazine 

Va tokiais burtai tai netikiu, man jie tokie nažinau kaip pasakyti net - "negražūs" ar "neskanūs"

QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 24, 14:54)
Pritariu- laimė, gyvenimo džiaugsmas arba yra, arba nėra, ir nėra prasmės tai pritraukinėti.

Aš manau, kad tas džiaugsmas nėra pastovus dalykas, tai yra tai mažiau jo...o pritraukti galima smile.gif
Miranella, aš nemokėjau 20eurų, bet aš ir nesibursiu tongue.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 08 24, 18:22)
O man regis, jis sake: "tikiu, jauciu matau, mano gyvenimas pageres"

Prisiminiau tokį multiką, kai mergaitė žiedlapį skynė ir sakė: žiedlapėli ... skrisk į šiaurę, į pietus; aš tikiu...aš jau jaučiu, išsipildys ko geidžiu...
tik tiksliai žodžių nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Miranellai nemokejai, bet man teks, taip lengvai neprasisuksi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 08 24, 20:01)
O kodel isbrauket, visada idomu skaityti jusu mintis, butent delto, kad jos tiesiai sviesiai, nepagrazintai  : )
Is tiesu tai taip. Nereiketu kazko apgaudineti. Vien tai, kad imames priemoniu  gyvenimui gerinti, rodo, kad tikime jog jis nera geras, taip iseitu, kad ir Dievu nepasikliaujame  doh.gif Tik kas yra tobulas? Man idomus tie "zaidimai su afirmacijom", vizualizacijom ir pan.

Siaip as sia vasara gavau pora kartu is "keptuves galvon", bet supratau, kad na nesugriuvo tas mano pasaulis nuo tu kaukstelejimu. Is tiesu tai, kas man atrode dramatiska, fizinej plotmej absoliuciai nieko nepakeite. O dvasinej kaip visada po smugiu tik daugiau stiprybes atsiranda. Atradau, kad tikejimo turiu daugiau, negu maniau. ax.gif

Na, man daznai kai parasau, pasirodo, kad skamba kaip koks pamokslavimas, jei taip galima issireikst. Lyg tas ar anas zmogus daro kazka netinkamai ir as kisuosi i jo laisva pasirinkima. Is tikro, tai reikia isklausyt, o daryt kaip tau paciam tuo metu atrodo geriausiai smile.gif
Tu viska gerai destai. Ir tu "keptuviu" kartais reikia. Cia gal svarbiau ne tai, kad nuolat kazkas geretu (juk zmogaus gyvenime kaip ir gamtoj nuolat vyksta pasikeitimai, pulsacijos), o kaip reaguojame i ta "blogi". Kad vat sugebet is kiekvienos, kad ir labai sudetingos ir nemnalonios situacijos pramokti ir pamatyti kazka teigiamo. Man labiau patinka afirmacija ne apie nuolatini gerejima, o viskas, kas vyksta mano gyvenime yra man geriausia.
Juk is kur atsiras ta stiprybe, jei viskas tik geres smile.gif
Ir dekingumas uz viska..uz bloga, ir uz gera. Vat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 08 24, 19:16)
Miranellai nemokejai, bet man teks, taip lengvai neprasisuksi  hihihi.gif

Oi, Miranella čia nė prie ko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2011 08 24, 19:27)
Ir dekingumas uz viska..uz bloga, ir uz gera. Vat smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 08 24, 18:27)

Jeigu viskas būna gerai, moteris tuoj susigalvoja problemas iš nieko. Taigi... ax.gif
Atsakyti