QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 16, 09:19)
Tautmilės prieglaudėlė. Ji yra Buivydiškėse, garaže. Šiandien vesiuosi dukrą. Jos darbas bus glostyti depresija sergančią katę. Katė serga todėl, kad yra uždaryta narve ir jai trūksta dėmesio. Šunys vedžiojami ryte ir vakare, o kates vedžioti galimybių nėra.
Pabuvus tokioj vietoj, visos tos mūsų vizualizacijos pasirodo tokios kvailos...
vaizgante, o gal tu gyvunu tokia karma? pastaruoju metu toks keistas jausmas mane lanko, gal abejingumas, o gal susitaikymas, kad visi gyvena savo gyvenimus - gyvunai, zmones, augalai.. juk ir zmones vieni laimingi ir visko perteke, kiti laimingi skurde, treti nelaimingi, kad ir kokie laimingi kitu akim turetu buti..
QUOTE(Violencija @ 2011 09 16, 14:27)
na,pagal LT atlyginimus,geros knygos įkandamos ne kiekvienam. Ir nėra čia taip paprasta.
gera gauti knygas dovanu.. man labai patiko Adamkienes prisiminimas, kad jos kriksto mama jai visad dovanojo tik knygas ir ji sake, kokia ji nemylima jautesi vaikas, taciau kaip dabar tai ivertina..
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 16, 20:33)
Išties namuose turiu daugybę knygų, nes ir augdama jų turėjau labai daug. Bet ezoterinę biblioteką pradėjau rinkti maždaug nuo 1999 m. Yra knygų, kurias pirkau nežiūrėdama kainos, nes jos reikalingos pastoviai. Knygas perka ir vyras, jos daugiausia rusų kalba. Kadangi pritrūkom namie lentynų, kelias dėžes padovanojau vaikų mokyklai.
jei ne paslaptis kokias knygas namie skaitot pastoviai?

nes kol kas nematau prasmes skaityt knyga ar ziuret filma antra karta, gal neuztikau dar l.geru?
i KV tema skaiciau neseniai merfio "jusu galia buti turtingiems". panasiai is jo serijos, bet man patiko, tokia pries miega