Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 20, 17:03)
Atejo tokia linksma mintis katik. Isivaizduoju Vaizgante skrendancia lektuvu i jungtinius arabu emiratus aplankyt savo anuko  lotuliukas.gif

thumbup.gif Iš serijos "niekada nesakyk niekada".
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 20, 17:24)
Aciu. Koks siltas vejas isisuko cia i musu tema...  4u.gif

Ačiū Jums! smile.gif)))))))
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 20, 16:56)
Ko norėti iš tautos, kuri tautos dvasią iškeitė į komerciją? Kuri sako, kad jos protėvių religija yra katalikybė? Tai iš kur gali būti pagarba sau, kai nežinai, kas per mišrainė esi?

Būtų feisbukas, palaikinčiau biggrin.gif Bet iš principo labai svarbu galbūt orientuotis į tuos žmones, kurie dar pamena, suvokia ir pažįsta savo šaknis ir girdi, ką jos jiems kalba ax.gif O atvirauti forume su manančiais kitaip nėra jokio reikalo, tai per daug asmeniška ax.gif Asmeninė nuomonė, žinoma 4u.gif

P.S. Kažkaip tikrai tema tokia lengvai paaugliška darosi, niekas nepastebit? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 09 20, 15:31)
smile.gif Kaip mokykloj, griezta ,viska zinanti mokytoja visus surikiavo smile.gif

Man čia panašiau į mokyklą, kur vaikai daro ką nori ir mokosi kada nori, ką nori smile.gif kaip tos mokyklos vadinasi dabar nepasakysiu... smile.gif Žaliųjų ar laisvųjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 20, 17:27)
Paskutiniu metu šioje temoje labai pasijuto naujų mokslo metų pradžia. Kai kas čia atėjo į pirmą klasę, kai kas norėtų likti pataisų, nes antrai dar nepribrendo...Kiekvienas auga savu greičiu.  ax.gif

O kitas apskritai nori sustoti augęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 09 20, 17:36)
Geriau man patarkit, kaip susivizualizuot gražesnes formas  4u.gif Kažkaip bandžiau afirmaciją "aš esu soti ir laiminga", bet nifiga nepadeda  biggrin.gif

lotuliukas.gif Na, tokiom afirmacijom tai tik cepelinus kimšti, kol pasisotinsite biggrin.gif Atleiskite, bet tokia mintis atėjo smile.gif Jei prašote patarimo - mano nuomone, "Aš esu graži, sveika ir laiminga" afirmacija duotų daugiau naudos smile.gif Aš, pavyzdžiui, turiu problematišką odą, tad neseniai tik susiprotėjau naudoti tokią afirmaciją, tuo pat metu vizualizuojant savo grožį, sveikatą ir laimę biggrin.gif Na, žinot, rezultatai jau pradeda matytis! Tiesa, ne per dieną - problema tęsėsi kelerius metus,- bet savaitėlė, kita, ir matosi pagerėjimas. Linkiu, kad visos afirmacijos jums neštų teigiamus pokyčius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 09 20, 15:44)
Būtų feisbukas, palaikinčiau biggrin.gif  Bet iš principo labai svarbu galbūt orientuotis į tuos žmones, kurie dar pamena, suvokia ir pažįsta savo šaknis ir girdi, ką jos jiems kalba  ax.gif  O atvirauti forume su manančiais kitaip nėra jokio reikalo, tai per daug asmeniška  ax.gif  Asmeninė nuomonė, žinoma  4u.gif

P.S. Kažkaip tikrai tema tokia lengvai paaugliška darosi, niekas nepastebit? biggrin.gif

Like Like Like Like biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 20, 16:40)
Taika cia ir yra pas mus  mirksiukas.gif  Nuomoniu issiskyrimas dar nereiskia karo.

Afirmacija tikrai netinkama. Bent jau man, zodis "soti" iskarto sukelia tam tikrus vaizdinius. Sedziu fotelyje su apsunkusiu issiputusiu pilveliu  biggrin.gif
As sakyciau "Atrodau puikiai. Patinku sau tokia kokias esu" arba "Kasdien atrodau vis lieknesne (arba pilnesne, cia priklausomai kam ko reikia), vis labiau sau patinku"
smile.gif

Dar labai svarbu pakeisti fraze "nifiga nepadeda". Reikia sakyti "kasdien figa vis labiau padeda si afirmacija"  biggrin.gif

Gal vizualizuok save sportuojančią ir sveikai besimaitinančią, gal tada ateis noras taip ir gyventi- sveikiau, daugiau judant, daug laiko praleidžiant ore ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 20, 16:40)
Dar labai svarbu pakeisti fraze "nifiga nepadeda". Reikia sakyti "kasdien figa vis labiau padeda si afirmacija"  biggrin.gif

Reikės pabandyt biggrin.gif
QUOTE(Uchimono @ 2011 09 20, 16:49)
lotuliukas.gif  Na, tokiom afirmacijom tai tik cepelinus kimšti, kol pasisotinsite  biggrin.gif  Atleiskite, bet tokia mintis atėjo smile.gif Jei prašote patarimo - mano nuomone, "Aš esu graži, sveika ir laiminga" afirmacija duotų daugiau naudos smile.gif

Oi, gal ir ne į temą, bet priminėt man kai ką blush2.gif Pabūsiu popsininkė, bet per M1 girdėjau, kaip Aistis su Mindaugu prisiskambinusiems klausytojams liepia kartoti aš laimingas ir linksmutis biggrin.gif Nu žinokit, tikrai veikia - toks juokas paima, šypsena užvaldo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 09 20, 16:44)

Pastebim, bet ir gyvenime ir bendravime reikia visko po truputi. Kartais rimties, kartais pakvailiojimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 09 20, 17:55)
Reikės pabandyt  biggrin.gif

Oi, gal ir ne į temą, bet priminėt man kai ką  blush2.gif Pabūsiu popsininkė, bet per M1 girdėjau, kaip Aistis su Mindaugu prisiskambinusiems klausytojams liepia kartoti aš laimingas ir linksmutis  biggrin.gif  Nu žinokit, tikrai veikia - toks juokas paima, šypsena užvaldo  thumbup.gif

biggrin.gif Na, ir aš nusišypsojau, ačiū! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 09 20, 17:36)
Taikos, merginos  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Nepamirškim, apie ką tema  wub.gif 
Geriau man patarkit, kaip susivizualizuot gražesnes formas  4u.gif Kažkaip bandžiau afirmaciją "aš esu soti ir laiminga", bet nifiga nepadeda  biggrin.gif

Aš tai pastaruoju metu kasryt nusistebiu garsiai prie veidrodžio: "nu bet tai kaip man niekas į kūną neina!" bigsmile.gif Juokas juokais, bet veikia geriau, nei kiekvieno kąsnio svėrimas ir kalorijų skaičiavimas biggrin.gif

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 20, 17:57)
Pastebim, bet ir gyvenime ir bendravime reikia visko po truputi. Kartais rimties, kartais pakvailiojimo  ax.gif

Ne apie kvailiojimą aš 4u.gif Šiaip...
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 09 20, 17:44)
Kažkaip tikrai tema tokia lengvai paaugliška darosi, niekas nepastebit? biggrin.gif

Viskas yra gerai thumbup.gif Apsilankė naujų veidų, įnešė gaivaus oro ir naujų minčių thumbup.gif Na nenorėkite to nusistovėjusio vandens
Atsakyti