Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 8

Gal kam pravers?

Если Любви мало или просто нет, то получается к примеру следующее:
ОБЯЗАННОСТЬ без любви делает человека РАЗДРАЖИТЕЛЬНЫМ.
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без... любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДА без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВОСПИТАНИЕ без любви делает человека ДВУЛИКИМ.
УМ без любви делает человека ХИТРЫМ.
ПРИВЕТЛИВОСТЬ без любви делает человека ЛИЦЕМЕРНЫМ.
КОМПЕТЕНТНОСТЬ без любви делает человека НЕУСТУПЧИВЫМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
ЧЕСТЬ без любви делает человека ВЫСОКОМЕРНЫМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Кинешемский район Макарьевский монастырь
Игумен Евмений smile.gif
Atsakyti
Pravers.
Ačiū.
Atsakyti
dabar rankose laikau Louise L.Hay "Mylėdamas save tu būsi laimingas" čia rašo kad žvynelinė - baimė būti įskaudintam. Savo jausmų ir savęs slopinimas. Nenoras atsakyti už savo jausmus. Reikėtų sau kartoti : aš tvirtas visokiems gyvenimo džiaugsmams. Aš nusipelnau visko, kas geriausia. Aš myliu save ir pritraiu sau.
Apskritai odos susirgimai nuo nerimo, baimės, įsisenėjusios nuosėdos sieloje. Man grasina. Reikėtų mastyti : aš su meile saugau save džiaugsmo ir ramybės mintimis. Praeičiai atleista, ji pamiršta. Dabar aš visas laisvas.
kepenys - pykčio ir primityvių jausmų tvirtovė. Nuolatiniai skundai. Savo priekabumo pateisinimas ir tuo pačiu savęs apgaudinėjimas. Tinkamas mastymas būtų - aš pripažįstu meilę, ramybę ir džiagsmą. Nuo šiol aš gyvenu atvira širdimi. Ieškau meilės ir visur ja randu.
Blužnis - manija. Įkyrios mintys. tinkamas mastymas butu - aš myliu save ir pritariu sau. Aš pasitikiu gyvenimo vyksmu, žinodamas, kad gyvenimas skirtas man. Aš esu saugus. Viskas yra gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 08 25, 09:23)
dabar rankose laikau Louise L.Hay "Mylėdamas save tu būsi laimingas" čia rašo kad žvynelinė - baimė būti įskaudintam. Savo jausmų ir savęs slopinimas. Nenoras atsakyti už savo jausmus. Reikėtų sau kartoti : aš tvirtas visokiems gyvenimo džiaugsmams. Aš nusipelnau visko, kas geriausia. Aš myliu save ir pritraiu sau.
Apskritai odos susirgimai nuo nerimo, baimės, įsisenėjusios nuosėdos sieloje. Man grasina. Reikėtų mastyti : aš su meile saugau save džiaugsmo ir ramybės mintimis. Praeičiai atleista, ji pamiršta. Dabar aš visas laisvas.
kepenys - pykčio ir primityvių jausmų tvirtovė. Nuolatiniai skundai. Savo priekabumo pateisinimas ir tuo pačiu savęs apgaudinėjimas. Tinkamas mastymas būtų - aš pripažįstu meilę, ramybę ir džiagsmą. Nuo šiol aš gyvenu atvira širdimi. Ieškau meilės ir visur ja randu.
Blužnis - manija. Įkyrios mintys. tinkamas mastymas butu - aš myliu save ir pritariu sau. Aš pasitikiu gyvenimo vyksmu, žinodamas, kad gyvenimas skirtas man. Aš esu saugus. Viskas yra gerai. smile.gif

ačiū net ašaros kauptis pradėjo... ai šiandien man taip blogai
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 08 25, 09:37)
ačiū net ašaros kauptis pradėjo... ai šiandien man taip blogai

4u.gif na leisti sau liūdėti yra prabanga ir tuščias laiko gaišimas... pažiūrėkit kiek visko daug gražaus aplik.. reikia džiaugtis vien tuo kad gali matyti... aš stengiuosi neleisti sau prabangos - liūdėti smile.gif tada ir gyvenimas šviesenis atrodo... nors kai pagalvoji tai geriau negalvoti kiek visko yra dėl ko galima liūdėti biggrin.gif bet mes per mažai laiko turim kad galėtumėm jį liūdesiui švaistyti... kokias minis paleisi .. tokios atgal sugrįš tik parsineš dar blogesnių.... reikia atiduoti visai visatai meilę tada ji mums sugrįš net nelaukiant ir nesitinit...
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2011 08 23, 16:50)
Reiktų šias knygas įrašyti sekančios temos pradžioje smile.gif

manau mintis gera. Ir kiekvieną kartą atidarant naują temą jas įkelti.
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 08 25, 09:57)
4u.gif  na leisti sau liūdėti yra prabanga ir tuščias laiko gaišimas... pažiūrėkit kiek visko daug gražaus aplik.. reikia džiaugtis vien tuo kad gali matyti... aš stengiuosi neleisti sau prabangos - liūdėti  smile.gif  tada ir gyvenimas šviesenis atrodo... nors kai pagalvoji tai geriau negalvoti kiek visko yra dėl ko galima liūdėti  biggrin.gif bet mes per mažai laiko turim kad galėtumėm jį liūdesiui švaistyti... kokias minis paleisi .. tokios atgal sugrįš tik parsineš dar blogesnių.... reikia atiduoti visai visatai meilę tada ji mums sugrįš net nelaukiant ir nesitinit...

Aš matau ir myliu tai kas aplink. Pasidžiaugiu kieviena pakelėj sutikta gėle, žydinčiu medžiu. Be galo mėgstu gamtą. Man vien nuo miško kvapo wub.gif Bet kartais jaučiuosi tokia tuščia, be širdies, o manyje slypi kažkoks blogis kuris verčia mane liūdėti. Kartais ašaros kaupiasi be beikalo, užima gerklę..
Atsakyti
Štai ką parašysiu gal jums atrodys keista.. bet
Šiandien nusipirkau knygą Pamilk savo ligą ir po pietų petraukos eidama gatve nešiau ją glėbyje. Ėjau apie nieką negalvodama, bet su liūdna nuotaika. Ir staiga vienu momentu man taip prašviesėjo galvoje net nesupratau kas nutiko. O paskaičius kelis jos puslapius supratau, kad ji turi gydomųjų galių wub.gif Labai tikiuosi kad man ši knyga padės 4u.gif

Džiaugiuosi kad čia užsukau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 25 rugpjūčio 2011 - 15:01
QUOTE(Violencija @ 2011 08 25, 11:31)
manau mintis gera. Ir kiekvieną kartą atidarant naują temą jas įkelti.

Gal geriau iškelti sąlygą perskaityti bent vieną iš sąrašo knygų, o tik tada klausti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai čia tuoj jau reikės ir egzaminą išlaikyt, ir diplomą gaut, kad patekt į temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2011 08 25, 18:55)
Tai čia tuoj jau reikės ir egzaminą išlaikyt, ir diplomą gaut, kad patekt į temą  biggrin.gif

Žmonės yra savanaudžiai: iškilo spuogas, atsiverčia supermamą ir tikisi, kad kažkas aptarnaus ir dar maloniai. Ir vis kartojasi tie patys klausimai. Gal kas pasiaukotų ir nuskenuotų kad ir L.Hay knygos gale esančią lentelę. Žinau, kad rašau labai nedraugiškai, bet kad ir vartotojiškoji visuomenė draugiškumu nepasižymi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 25, 20:02)
Gal kas pasiaukotų ir nuskenuotų kad ir L.Hay knygos gale esančią lentelę. Žinau, kad rašau labai nedraugiškai, bet kad ir vartotojiškoji visuomenė draugiškumu nepasižymi... ax.gif

aš turiu nusiskenavus tą lentelę ax.gif ir ne tik ją, o ir visą knygą tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violencija: 25 rugpjūčio 2011 - 20:30