Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 8

QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 06, 21:54)
Turint atliekamų tūkstančių- kodėl gi ne?  biggrin.gif

nesupratau ironijos g.gif ar man pasivaideno, ar seminaro suma buvo nurodyta pusės tūkstančio dydžio? g.gif
psichologo, net paties prestižiškiausio, konsultacija tiek tikrai nekainuoja, o dėmesys problemai skiriamas asmeniškai, kai tuo tarpu seminare dėstomos įvairiausios, tame tarpe ir abejotinos teorijos visai miniai.

Bet, kaip sakoma, kiekvieno teisė rinktis umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gliese: 06 rugsėjo 2011 - 21:12
QUOTE(Gliese @ 2011 09 06, 20:51)
Tarpusavio santykiai yra DIDELIS darbas. Joks seminaras už Jus to darbo nepadarys. Gal tada tokiu atveju geriau nueiti pas psichologą  g.gif

Apie psichologus pasakyciau ta pati-joks, net ir pats brangiausias ir labiausiai kvalifikuotas psichologas nepades zmogui/porai, jei bent vienas is ju nenores (cia daugiau kalbu apie savo klaidu suvokima ir nora daryti pokycius savyje, kuriuos ar kursai, ar tas pats psichologas tik paskatina ir pastumeja, "uzveda" ant kelio).

QUOTE(Gliese @ 2011 09 06, 21:10)
nesupratau ironijos  g.gif ar man pasivaideno, ar seminaro suma buvo nurodyta  pusės tūkstančio dydžio?  g.gif
psichologo, net paties prestižiškiausio, konsultacija tiek tikrai nekainuoja, o dėmesys problemai skiriamas asmeniškai, kai tuo tarpu seminare dėstomos įvairiausios, tame tarpe ir abejotinos teorijos visai miniai.

Bet, kaip sakoma, kiekvieno teisė rinktis   umn.gif

Nebukit naivi. Matau, kad ir neesate susidurusi su psichologais. Viena konsultacija nieko nepakeicia, reikia kurso. O kiek tas kursas-velgi, priklauso nuo zmogaus, kiek pats turi noro keisti ir dirbti su savim. Paprastai siuloma 2 konsultacijos/sav. Kaina uz viena (50 min) svyruoja 100-130 Lt. Pasiskaiciuokit kiek menesiui iseina....

Beje, psichologai taip pat gali destyti abejotinas teorijas, dirbti abejotinais metodais, ar,kaip bebutu ironiska, tiesiog atlikti drauges klausytojos vadmeni cool.gif

Atsiprasau uz offtopic, bet neiskenciau nepasisakius i postus, kur matosi zmogus nesusidures. tas pats apie dvasines ligu priezastis-galima uzgerti citramonais galvos skausmus, leksotaniliais depresines busenas ir nerima, o galima padirbeti paciam su savim is vidaus, pirmiausia suvokti, o paskui dirbti, dirbti...

Pvz esu susidurusi tiek pati, tiek su artimo zmogaus depresija. Gere ilga laika antidepresantus. Bet tai- tas pats, kas atjungti elektra ir negirdeti skambucio. O zmogus uz duru vis skambina, skambina, tik tu jo negirdi! Sulig nutrauki AD (ijungi elektra), vel viskas atsinaujina. Bet jei pradedi gilintis i priezastis kas ir kaip ir, zinoma, jas spresti, situacija keiciasi, t.y. pats zmogus turi noreti padeti pirmiausia PATS SAU.
Papildyta:
Zinot, su didziuliu siaubu siandien stebejau viena kolege, kuriai menesines. Bemaz 3 vyrai jai siandien pabreze, kad ji ZIAURIAI pikta ir ar aplamai kada nors sypsosi. Kas dedasi moterims per tas dienas? Ar cia gal nejautimas savo moteriskumo?

Dar kita kolege neturi vyro, spejame del jos pykciu kaltas intymumo nebuvimas.

Nezinau, gal mano klausimai tokie ne visai i tema, bet ne veltui eina legendos liaudyje apie sius du, sakyciau, tikrai negalavimus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oujess: 06 rugsėjo 2011 - 21:39
QUOTE(oujess @ 2011 09 06, 22:44)
Zinot, su didziuliu siaubu siandien stebejau viena kolege, kuriai menesines. Bemaz 3 vyrai jai siandien pabreze, kad ji ZIAURIAI pikta ir ar aplamai kada nors sypsosi. Kas dedasi moterims per tas dienas? Ar cia gal nejautimas savo moteriskumo?
Dar kita kolege neturi vyro, spejame  del jos pykciu kaltas intymumo nebuvimas.

Tai kaip tik čia viskas labai moteriška, kai tiesiai šviesiai demonstruoji, jog, siaubas, vyrai, bet šiandien -negaliu lotuliukas.gif Ir dar ryt negalėsiu doh.gif lotuliukas.gif
O antras var., tai taip pat ne liga g.gif Bent jau aišku, kad ta moteris- ne netradicinės pakraipos g.gif lotuliukas.gif
Vaižgante, perduodu žodį Tau ax.gif Tau profesionaliau gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2011 09 06, 20:56)
man sis spektaklis- kosmaras doh.gif

na va,kaip skirtingai žmonės supranta tą patį dalyką mirksiukas.gif o aš jį dar sykį pažiūrėčiau ax.gif

bet pas pačią labai daug atmetimo viskam,gal nuo čia ir reiktų pradėti spręsti savas problemas,tikriausiai toks visko atmetimas ir neigimas, vyksta ir realiam gyvenime g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 09 07, 06:14)
na va,kaip skirtingai žmonės supranta tą patį dalyką mirksiukas.gif o aš jį dar sykį pažiūrėčiau ax.gif

bet pas pačią labai daug atmetimo viskam,gal nuo čia ir reiktų pradėti spręsti savas problemas,tikriausiai toks visko atmetimas ir neigimas, vyksta ir realiam gyvenime g.gif

buvau kartu su vyru -abiems visai nepatiko, kas cia keisto?vieniems patinka, kitiems ne smile.gif realiam gyvenime domiuosi,ieskau informacijos, kas paaiskintu vyru ir moteru esminius skirtumus, jauciam seimoj, kad truksta ziniu..pasimete pareigose ir nebesusikalbejime doh.gif
aciu vaizgantei uz suteikta info apie CD smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oujess @ 2011 09 06, 21:44)
Papildyta:
Dar kita kolege neturi vyro, spejame  del jos pykciu kaltas intymumo nebuvimas.

Nezinau, gal mano klausimai tokie ne visai i tema, bet ne veltui eina legendos liaudyje apie sius du, sakyciau, tikrai negalavimus  cool.gif

Su didziuliu siaubu? Pasiseke, kad jums nebuna nuotaiku kaitos ir esat nuo 18 istekejus biggrin.gif

As asmeniskai, jei ne tos dienos buciau dziaugsmingas zmogus. Buna, kad uzeina toks nenusakomas graudulys, pyktis. Cia juokies, cia gali verkti 3 val. ir saves gailetis. Paskui susivoki priezastis.
Su drauge pasnekejom, ji ne tik tom dienom buna pikta, bet dar kencia ir pilvo skausmus. Galiu pasidziaugti, kad apart tragiskos nuotaikos, bent jau jokiu skausmu nekenciu. Prie ko cia moteriskumo nejautimas? Kuom as kalta, kad gamta taip "sutvarke". Kokiais medikamentais man gydytis? Man irgi idomu butu, kad ismanancios paaiskintu kas ten vyksta. g.gif
O del tos, kuri neturi intymumo ir del to pikta, ka jai siulot, stovet ant kampo lotuliukas.gif ?

Papildyta:
QUOTE(wwwlaima @ 2011 09 07, 08:03)
buvau kartu su vyru -abiems visai nepatiko, kas cia keisto?vieniems patinka, kitiems ne smile.gif  realiam gyvenime domiuosi,ieskau informacijos, kas paaiskintu vyru ir moteru esminius skirtumus, jauciam seimoj, kad truksta ziniu..pasimete pareigose ir nebesusikalbejime doh.gif
aciu vaizgantei uz suteikta info apie CD smile.gif

O jus ieskot informacijos is dvasines puses ar is psichologines. Yra sudetingu knygu, bet jos apima jau ir visatos desnius, daugiau dvasini zmogaus aspekta.
Vyru esminius skirtimus net istoriskai ir psichologiskai grindzia dr. Barbara de Angelis knygoje "Paslaptys apie vyrus, kurias turetu zinoti kiekviena moteris"Gal rasit sau ka naudingo ? mirksiukas.gif Jeigu patiks galeciau ir daugiau rekomenduoti. O ir 10 min praleidusi knygyno ar bibliotekos psichologijos skyrelyje, manau rastumet reikalingos informacijos. Kas iesko, tas randa. Kai zmogui tikrai reikia tam tikros pagalbos ji yra siunciama jam visada tinkamiausiu budu. Tiesiog netgi ta knyga, kuri paciai uzkliutu uz akiu ir butu tai, ko reikia pradziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 07 rugsėjo 2011 - 08:51
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 06, 12:59)
Taip. Išties auginti tik vieną vaiką yra be galo sunku, kur kas sunkiau nei tris, nes trys visada turi ką veikti ir nereikalauja viso mamos dėmesio.  ax.gif

auginu du mirksiukas.gif bet kolkas jie tokio amziaus..kad tik pesasi..vienas kita vercia..kanda atima..nepasidalina ir rekia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 09 07, 10:34)
auginu du mirksiukas.gif  bet kolkas jie tokio amziaus..kad tik pesasi..vienas kita vercia..kanda atima..nepasidalina ir rekia 4u.gif

oi kaip pažįstama...
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 07, 11:16)
oi kaip pažįstama...

manyčiau daugumai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2011 09 07, 09:03)
buvau kartu su vyru -abiems visai nepatiko, kas cia keisto?

nieko bigsmile.gif gyvenimas toks.
Atsakyti
Čia priėjo Kindziulis (Vaižgantė) ir pasakė: geriausiai apie tarpusavio santykius šeimoje ir vaikų auginimą išmano netekėjusios merginos. Daugiau minčių neturiu. (100 šypsenėlių)
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 07, 18:20)
Čia priėjo Kindziulis (Vaižgantė) ir pasakė: geriausiai apie tarpusavio santykius šeimoje ir vaikų auginimą išmano netekėjusios merginos. Daugiau minčių neturiu. (100 šypsenėlių)

retas atvejis, kai visiskai su tavim sutinku biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti