Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 8

QUOTE(Avocetė @ 2011 09 20, 08:07)
koks cukraus kiekis kraujyje?

Tyrimai parodė,kad su cukrum viskas tvarkoj. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 09 21, 13:36)
Tyrimai parodė,kad su cukrum viskas tvarkoj. g.gif

necukrinis diabetas
Necukrinis diabetas - tai dėl antidiuretinio hormono trūkumo sumažėjusi inkstų šlapimo koncentravimo funkcija. Simptomai: troškulys, burnos džiūvimas, dažnas šlapinimasis, padidėjęs šlapimo kiekis.

Dvasine priezastis - pastovus nerimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 09 21, 12:54)
o ar kepenų cirozė-tai ne alkoholinė liga? Man rodos,kad taip....Tada reik ieškoti priežasčių kodėl yra daug geriama. Nes cirozė,tai jau gėrimo pasekmė.

tikrai ne alkoholine priezastis. Serga uosviene, kuri yra negerianti.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 09 21, 14:03)
necukrinis diabetas

Dvasine priezastis - pastovus nerimas  4u.gif

4u.gif į necukrinį diabetą nelabai panašu, iš simptomų tik dažnas gėrimas tinka. Na pasidomėsim.
O dvasinė priežastis labiau domina.. nerimas.. galbūt galbūt.. bet dviejų metų vaikas dėl ko pastoviai gali nerimaut g.gif Kažko trūksta iš mamos? Gal mama perduoda tą nerimą? g.gif bandau išmąstyti detaliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 21 rugsėjo 2011 - 17:34
QUOTE(LinguLingu @ 2011 09 20, 22:41)

Idomu tai, jog visus tris sieja cukrinis diabetas - visumoje tai daznai ir labai daznai kraujo spaudimas pakinta rysiumi su diabetu.Diabeta skatina gyvenimo dziaugsmo trukumas arba nebuvimas. O Ilgalaikis stresas bei neissprestos emocines problemos daznai buna pagrindu kraujospudziui.Skydliaukes bedos prasideda kai zmogus nesugeba uz save pastoveti ir daryti tai, ka jam diktuoja sirdis, ka jis pats nori...

Uztai, kad keista, jog vienoj seimoj g.gif o del skydliaukes-tai turbut, kad taip ir yra, man buvo sustreikavus, kai gyvenau ne taip ka sako sirdis-dabar kolkas gerai-pasitaisiau...
Tiesa, drauges prasymu paklausiu....jai ant delnu atsirado zaizdos, jau senokai-tik anksciau buvo mazesnes- oda trukineja, pati mano, jog nuo nervu-konkreciai darbo, jokie tepaliukai nepadeda...ir tiroiditas-skydliauke eda pati save.
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 09 21, 19:45)
Uztai, kad keista, jog vienoj seimoj g.gif  o del skydliaukes-tai turbut, kad taip ir yra, man buvo sustreikavus, kai gyvenau ne taip ka sako sirdis-dabar kolkas gerai-pasitaisiau...
Tiesa, drauges prasymu paklausiu....jai ant delnu atsirado zaizdos, jau senokai-tik anksciau buvo mazesnes- oda trukineja, pati mano, jog nuo nervu-konkreciai  darbo, jokie tepaliukai nepadeda...ir tiroiditas-skydliauke eda pati save.

Reikėtų pažiūrėti, kuriose delno vietose tos žaizdos- delne yra išdėstyti visi mūsų organai.
Atsakyti
o maistinis bėrimas spėju niekaip su maistu nesusijęs g.gif išbėrė krūtinę rankas blink.gif per visą savo gyvenimą nieko panašaus neturėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 23, 12:54)
o maistinis bėrimas spėju niekaip su maistu nesusijęs  g.gif  išbėrė krūtinę rankas  blink.gif  per visą savo gyvenimą nieko panašaus neturėjau  unsure.gif

Kaip suprasti- maistinis bėrimas su maistu nesusijęs?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 23, 13:58)
Kaip suprasti- maistinis bėrimas su maistu nesusijęs?

Na Sinelnikovas rašė, kad maistas neturi įtakos mūsų ligoms. Mano bėrimas toks kaip nuo maisto būtų. Tai ir galvoju mastau.gif nuo ko mane išbėrė ar nuo maisto ar nuo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 23 rugsėjo 2011 - 13:08
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 23, 13:05)
Na Sinelnikovas rašė, kad maistas neturi įtakos mūsų ligoms. Mano bėrimas toks kaip nuo maisto būtų. Tai ir galvoju mastau.gif nuo ko mane išbėrė ar nuo maisto ar nuo

Gali būti nuo neigiamų emocijų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 23, 14:12)
Gali būti nuo neigiamų emocijų.

buvo buvo, bet neypač, bet taip stengiuosi pozityviai mastyti, nepykti ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 23, 13:25)
buvo buvo, bet neypač, bet taip stengiuosi pozityviai mastyti, nepykti ir t.t.  unsure.gif

Visos stengiamės, tik ne visada išeina. ax.gif
Atsakyti