QUOTE(given444 @ 2013 10 14, 14:05)
vadinasi jus DE visai kitur sukates? nes kaip tik skaiciau kad DE yra lb blogai, krize net patiems vokieciams, darbo jega pinga, istrigo ypac tai, kad vokieciai orus - ir kad ir sudurdami nuo iki, net gedinasi prasyti pasalpu, kurios jiems teisetai priklauso.... cia gal nuo rajoni/miestu tokia padetis?

Kiek žinau, smarkiai apkarpytos pensijos (neaktualu), dėl darbo jėgos pigimo, tai turbūt tiesa irgi, mano atlyginimas nėra aukštas kaip DE, bet kadangi esu nekvalifikuota toje srityje, darbas sėdimas, ne fizinis, o pinigų man visiškai pakanka, tai kažkaip ir nesieškau nieko kito. Be to, dabar laukiuosi, tai tuoj atsiduosiu motinystei Žinote, kodėl vokiečiai skundžiasi? Nes jie anksčiau gyveno daug geriau (markių laikais), jie skundžiasi visur ir visada: jiems brangu už duoną mokėti vieną eurą iš savo poros tūkstančių uždirbamų, jiems brangu mokėti eurą su centais už litrą benzino, jiems brangu mokėti 100eur per mėnesį už vandnį, elektrą ir šildymą kartu sudėjus. Jie dejuoja. Aš ne. Gal todėl man čia labai gerai