Įkraunama...
Įkraunama...

Emigracija II

QUOTE(laukianti29 @ 2013 10 15, 14:43)
Faktas, Violetisimo. Ta mintį pratęsiant visai neblogas Saboliaus interviu:

http://www.moteris.l...u.d?id=63012342

drinks_cheers.gif pritariu daugumai issakytu minciu.
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2013 10 15, 14:32)
o vat čia buvo padavalkos lygio komentaras.

Jus visu pirma pasiziurekite i savo lygi-puikuojasi, kokia ji daug pasiekusi, kaip tuo niekas negali patiketi ir visi jai be galo pavydi biggrin.gif Kaip sauksi taip atsilieps.

O del lietuviu pasiekimu uzsieny, tai nereikia buti detektyvu, kad viska suprastum-nueikite I kitas temas-baisiojo rytu Londono tema turi daugiausia dalyviu, darbo UK temoje-snekos vien apie zemiausio lygio fizinius darbus, aktyviausia UK lietuviu tema-apie council house (socialinis bustas) ir pasalpas smile.gif Tik cia jau tokie visi daug pasieke ir turtuoliai susirinke. Labiausiai man gaila lietuviu, kurie skaitu ju melagystes, tiki, prisikuria roziniu svajoniu ir emigruoja palike visai normalu gyvenima Lietuvoje-tokiu ne viena zinau.
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2013 10 15, 15:10)
Jus visu pirma pasiziurekite i savo lygi-puikuojasi, kokia ji daug pasiekusi, kaip tuo niekas negali patiketi ir visi jai be galo pavydi  biggrin.gif Kaip sauksi taip atsilieps.

O del lietuviu pasiekimu uzsieny, tai nereikia buti detektyvu, kad viska suprastum-nueikite I kitas temas-baisiojo rytu Londono tema turi daugiausia dalyviu, darbo UK temoje-snekos vien apie zemiausio lygio fizinius darbus, aktyviausia UK lietuviu tema-apie council house (socialinis bustas) ir pasalpas smile.gif Tik cia jau tokie visi daug pasieke ir turtuoliai susirinke. Labiausiai man gaila lietuviu, kurie skaitu ju melagystes, tiki, prisikuria roziniu svajoniu ir emigruoja palike visai normalu gyvenima Lietuvoje-tokiu ne viena zinau.

Mergaite ar daug tos emigranto duonos tu ragavus, jei dar prieš tris metus gyvenai Vilniuje? Ir kas tau rožinius akinius uždėjo, kad iš ten lėkei? Ir koks jau tas tavo nuosavas verslas? Nagus ar blakstienas priauginėji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2013 10 15, 16:14)
Mergaite ar daug tos emigranto duonos tu ragavus, jei dar prieš tris metus gyvenai Vilniuje? Ir kas tau rožinius akinius uždėjo, kad iš ten lėkei? Ir koks jau tas tavo nuosavas verslas? Nagus ar blakstienas priauginėji?  biggrin.gif

Is kur i kur lekiau? biggrin.gif tai kad as pries 3 metus Vokietijoj buvau, detektyve. Jo, priaugineju, bet labai svajoju gauti garbinga 5-iu lenku ir 3-iu bulgaru padavalku priziuretojos pozicija uz £1 daugiau per valanda negu jie, nes noriu, kad ir man taip pavydetu kaip jums biggrin.gif ai, beje, saket pagal profesija dirbat. Kurioj profkej baiget padavalkos profesija? As irgi noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byebyelondon: 15 spalio 2013 - 15:42
QUOTE(byebyelondon @ 2013 10 15, 15:31)
Is kur i kur lekiau? biggrin.gif tai kad as pries 3 metus Vokietijoj buvau, detektyve. Jo, priaugineju, bet labai svajoju gauti garbinga 5-iu lenku ir 3-iu bulgaru padavalku priziuretojos pozicija uz £1 daugiau per valanda negu jie, nes noriu, kad ir man taip pavydetu kaip jums biggrin.gif ai, beje, saket pagal profesija dirbat. Kurioj profkej baiget padavalkos profesija? As irgi noriu.

Jūs skaitote viską iki galo? Tikrai? Šiuo metu dirbu pagal profesiją. Turiu bakalauro laipsnį kurio profkėse negausi mirksiukas.gif

Prieš tris metus buvote Vokietijoje, tačiau draugių ieškojote Vilniuje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2013 10 15, 15:10)
man gaila lietuviu, kurie skaitu ju melagystes, tiki, prisikuria roziniu svajoniu ir emigruoja palike visai normalu gyvenima Lietuvoje-tokiu ne viena zinau.

O tai kas cia prisigyre, kad ne padavalkos lygio yra ir savo versla DE turi? bigsmile.gif Gal ir jus meluojat, ka? Ar cia tik visom kitom taikoma?
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2010 04 24, 09:58)
Sveikos, panos! Panasi tema jau yra, bet ji jau uzdaryta. Esme tame, kad su buvusiomis geriausiomis draugemis paskutiniu metu issiskyre interesai ir apart vaikino nelabai beliko su kuo bendrauti.. :/ Nors ir stengiuosi buti mielas, geras zmogus, turiu aukstaji issilavinima, gerai atrodau ir esu komunikabili. Siaip nesu tas zmogus, kuriam su savim butu labai jau blogai, as megstu pabuti viena, paskaityti knygas, pasedeti facebooke, uzsiimti patinkancia veikla, bet kartais norisi nuosirdzios mergaitiskos kompanijos, praleisti smagiai laika, nueiti kur nors smile.gif Mano draugas, kaip ir daugelis vyru, nera ypatingas pramogu megejas, tad kartais buna nyku..Na, bet uzteks skustis, labai laukiu jusu zinuciu i až. Esu is Vilniaus ir man 23 metai.

Štai. Data ir jūsų žinutė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Juodre-: 15 spalio 2013 - 15:47
QUOTE(-Juodre- @ 2013 10 15, 16:46)
Štai. Data ir jūsų žinutė.

2010 metu balandis jums pries 3 metus? Skaiciuot jusu nuostabiajam padavalku bakalaure neismokino?smile.gif 2010 spali tikrai buvau Vokietijoje, bet tai ne tavo reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byebyelondon: 15 spalio 2013 - 16:22
Aš su turgaus bobomis nesikolioju ir kitoms nepatariu smile.gif O skaitantiems ir galvojantiems apie emigraciją pasakysiu tik tiek - pilna užsieny gerus darbus dirbančių lietuvių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2013 10 15, 17:18)
Aš su turgaus bobomis nesikolioju ir kitoms nepatariu smile.gif O skaitantiems ir galvojantiems apie emigraciją pasakysiu tik tiek - pilna užsieny gerus darbus dirbančių lietuvių smile.gif

drinks_cheers.gif
o tokiu,kurios isivaiszduoja esancios virsenes,ale verslininkes,o visi kiti tik nevykeliai emigrantai buvo ir bus smile.gif
Del tu bomzu rajonu,tai turbut su kuo bendrausi,kokio socialinio sluoksnio pats esi,tai ta ir bent kurioj saly matysi,man paziurejus i LT kaimus ir rajonus irgi bomzynas atrodo,vien jau per tv pagalba pamatysi ko nemates doh.gif tai jeigu is tokiu chebros emigruoja,tai aisku,paskui baubs per visus forumus,kad tik bomzai uzsieny lietuviai yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2013 10 15, 11:32)
o vat čia buvo padavalkos lygio komentaras.

o kodel? gal teisybe pasake: turi versla.
tik jus pacios priduret is pagiezos: ...klestinti versla...
Papildyta:
QUOTE(Violetisimo @ 2013 10 15, 11:40)
Given, o kodel vis prikisate ta "dergia ant Lietuvos, skundziasi, kad ji negali lasiulyti ir t.t.". O gal nedergia? Gal myli, brangina, didziuojasi savo saknimis, taciau ar butina ten gyventi? Man, sakykim, Italijoj silciau. O Graikijoj maistas skanesnis. Vokietijoj pinigai geresni, o Afrikoj - zmones. Kodel turime apsiriboti viena salimi? Gyvenimas per trumpas uzsideti sau kazkokius nesancius barjerus.

tu brangini.
kiti dar ir kaip dergia. ankstesnese temose pries n metu galima buvo ir ausis nusikabinti beskaitant.
bet dantu taisytis vis tiek grizta.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 10 15, 18:20)
o kodel? gal teisybe pasake: turi versla.
tik jus pacios priduret is pagiezos: ...klestinti versla...
Papildyta:

tu brangini.
kiti dar ir kaip dergia. ankstesnese temose pries n metu galima buvo ir ausis nusikabinti beskaitant.
bet dantu taisytis vis tiek grizta.

Bet,tai kliuna ziuriu tie dantys visiems biggrin.gif mano kolege aire pvz.i Prancuzija skraido taisytis,nes ten pigiau ir draugu turi,visi iesko kur pigiau,tai faktas,as pvz.apispirkti i Berlyna skrendu,nu tai ka?taip ir su tais dantim,visi iesko pigiau ne tik Lietuviai mirksiukas.gif
Atsakyti