Labai reikia greitų atsiliepimų apie veido prausiklį su alijošium Aloe Vera Gentle Facial Wash šitą, putų pavidalo

QUOTE(picco @ 2012 02 13, 19:25)
Labai reikia greitų atsiliepimų apie veido prausiklį su alijošium Aloe Vera Gentle Facial Wash šitą, putų pavidalo 

tinka jautriai odai, yra svelnus

o odai su inkštiriukais padėtų kažin? pavalo ją, paskaistina? dar maniškė linkusi į berimą

QUOTE(picco @ 2012 02 13, 19:07)
o odai su inkštiriukais padėtų kažin? pavalo ją, paskaistina? dar maniškė linkusi į berimą 

nemanau,jug cia ne koks sveitiklis,o tik prausiklis.
daug kas gyre chocomania linija, gavau dovanu , nu nepatinka nors tu ka... kartus kvapas

Kaip kanapiu kremas rankoms? Ir vitamin E face wash?
Gal galit parasyti i az kas pigiau prekiauja,turejau 2 mergaites,bet tik vienos kontaktus issaugojus esu
Gal galit parasyti i az kas pigiau prekiauja,turejau 2 mergaites,bet tik vienos kontaktus issaugojus esu

QUOTE(wife @ 2012 02 13, 21:34)

mano megstamiausi

QUOTE(picco @ 2012 02 13, 20:07)

Su inkstiriukais nepades kovoti, nes jis begalo svelnus, jis net makiazo gerai nenuvalo. Bet man patinka , odos nesausina

QUOTE(wife @ 2012 02 13, 22:34)
Kaip kanapiu kremas rankoms?
superinis

QUOTE(picco @ 2012 02 13, 20:07)

Padetu, jei pasiimtum prausikli su juros dumbliais + tonikas, patraukia poras, dar kauke galima panaudoti karta per savaite. o jei veidas linkes i sausuma, tai po visko vit. E kremas dienai tiktu, vakarais galima tepti kanapiu dienini krema (jis ir maitina, ir drekina)

Kas del ranku kremo, tai kanapiu ranku kremas labai saunus, susigeria greitai, kvapas siaip sau

QUOTE(noraeleo @ 2012 02 13, 21:20)
daug kas gyre chocomania linija, gavau dovanu , nu nepatinka nors tu ka... kartus kvapas 

Man su kvapu irgi tas pats

Beje, duso kremas labai sudrekino ir susvelnino oda.

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 02 14, 00:10)
Man su kvapu irgi tas pats
. Bet bandysiu jaukintis

man taip buvo su moringu sviestu-kai pirma kart uostinejau parduotuvej , galvojau isgriusiu nuo tokio baisaus ir nezmoniskai stipraus kvapo. o praejo metai ir as ji net isigijau, siai dienai man jis kvepia.
QUOTE(wife @ 2012 02 13, 21:34)
kanapių kremas rankoms man pats pats pačiausias, skalsus žiauriai, pradėjau rudenį, o dar tebenaudoju, o ir labai gerai pamaitina rankas, tik prie kvapo reikia priprasti

QUOTE(Ašara @ 2012 02 14, 00:40)
man taip buvo su moringu sviestu-kai pirma kart uostinejau parduotuvej , galvojau isgriusiu nuo tokio baisaus ir nezmoniskai stipraus kvapo. o praejo metai ir as ji net isigijau, siai dienai man jis kvepia.
O man kaip moringų sviestas skaniai kvepia