QUOTE(Viktorija1986 @ 2012 02 13, 23:31)
Padetu, jei pasiimtum prausikli su juros dumbliais + tonikas, patraukia poras, dar kauke galima panaudoti karta per savaite. o jei veidas linkes i sausuma, tai po visko vit. E kremas dienai tiktu, vakarais galima tepti kanapiu dienini krema (jis ir maitina, ir drekina)

Cia as tai naudoju ir man labai gerai
as linkusiai i spuogus odai labiau rekomenduociau arbatmedzio serija. Ji labiau "susitvarko" su sia problema.
Papildyta:
QUOTE(milou @ 2012 02 14, 09:37)
pritariu visu 100%. labai retai ismetu vos pradetus naudoti daiktus, bet su siuo atsisveikinau labai greit. visiskai nelaike, tepe... nors siaip body shop tikrai megstu

man ir kvapai patinka, ir pats firmos poziuris i kosmetika... kiek ten naudos is jos jau kitas klausimas, nes mano oda labai sausa ir tarkim visi tie kuno sviestai man tikrai nedrekina. bet visada perku duso zeles, muilus, labai megstu bananu kvapo sampuna.
idomus dalykas man su siuo deziku.. Pirma karta ji isbandziau budama JAV (cia labai sausas klimatas ir visus metus karsta). Tai jis man nepamainomas buvo. isimylejau. Ji pasiemiau Lietuvon ir ten prasidejo sposai: visiskai nesulaike prakaito, pasitepus ryte, po keliu valandu jautesi nemalonus kvapas, nors nesu linkusi prakaituoti daug o ypac prie -30. grizus i savo dykuma, vel ta pati bonkute mane gelbeja. va taip va