Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 30 tema

QUOTE(Laputa @ 2011 08 16, 20:30)
Aciu, neaisku ka veikiau per masini pirkima, nes neatsimenu nieko smile.gif

O nors ka pirkai atsimeni?! g.gif biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas pippa kelnes jau turit?
http://www.jcrew.com...39364/39364.jsp

Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 08 16, 21:10)
00. Jos tikrai nera padidintos,kaip,kad rase Cikada g.gif nes man teko matuotis ir Fabien kelnes,tai tos tikrai kokiu pusantro dydzio padidintos, o sios,sakyciau klubams apie 90cm. Beje,modelis ryskiai liekninantis. Nezinau tik,ka as darysiu su ta chaki spalva g.gif nieko neturiu savo garderobe doh.gif

Tai su 87-88 klubais 00 bus dideles? g.gif doh.gif Chloja, o jos tikrai kanda, kap Cikada rase? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 16, 19:31)
O nors ka pirkai atsimeni?! g.gif  biggrin.gif

liezuvis.gif biggrin.gif
Nors vienu baciuku laabai laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 08 16, 19:10)
00. Jos tikrai nera padidintos,kaip,kad rase Cikada g.gif nes man teko matuotis ir Fabien kelnes,tai tos tikrai kokiu pusantro dydzio padidintos, o sios,sakyciau klubams apie 90cm. Beje,modelis ryskiai liekninantis. Nezinau tik,ka as darysiu su ta chaki spalva g.gif nieko neturiu savo garderobe doh.gif

drinks_cheers.gif ir as nezinau, kaip derinti, man ta splava nelabai, nors siaip kelnes patiko, ir su dydziu pataikiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 08 16, 20:44)
liezuvis.gif biggrin.gif
Nors vienu baciuku laabai laukiu  rolleyes.gif

A, vadinasi dar nera taip blogai biggrin.gif
Kokiu?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 16, 19:51)
A, vadinasi dar nera taip blogai biggrin.gif
Kokiu?

Siu, prisiskaiciau vienam bloge, kad labai smagus ir prisireike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 08 16, 20:54)
Siu, prisiskaiciau vienam bloge, kad labai smagus ir prisireike  doh.gif

Galetu tik platforma aukstesne buti. Paskutiniu metu uzveze mane tik ant aukstu batu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 16, 19:57)
Galetu tik platforma aukstesne buti. Paskutiniu metu uzveze mane tik ant aukstu batu rolleyes.gif

As tai tikiuosi, kad isvis galesiu pavaikscioti biggrin.gif Nes nelabai pas mane tokiu, dazniausiai lygiapadziai nugali.
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 08 16, 21:07)
As tai tikiuosi, kad isvis galesiu pavaikscioti biggrin.gif Nes nelabai pas mane tokiu, dazniausiai lygiapadziai nugali.

Baik baikas, nera cia su kuom nepavaikscioti, suoliuosi kaip stirna irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 16, 20:15)
Baik baikas, nera cia su kuom nepavaikscioti, suoliuosi kaip stirna irnesakyk.gif

Tikiuosi blush-anim-cl.gif friends.gif

--
sm kvailioja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 16 rugpjūčio 2011 - 20:31
QUOTE(savita1 @ 2011 08 16, 20:15)
As pasiemiau 2 dydi su 93cm g.gif Gali buti, kad bus dideles tada jeigu su 90cm 00 gerai unsure.gif O koki siaip visu kelniu ar sortu is jcrew?

Savita, tik 00 kelniu/sortu imu 4u.gif
Tiesa,gavau tuos raudonus sortus su bantukais wub.gif Kadangi niekad seile ju nemaciau 00 dydzio,tai emiau nulinuka. Ir liuks 4u.gif Modelis ju labai,sakyciau,isskirtinis, audinys su graziu blizgesiu (akivaizdu,kad sudetyje yra silko). Mano manymu,tai jie pamazinti, nes man su 87 klubais nulinukas tiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(varlyte3 @ 2011 08 16, 20:43)
Tai su 87-88 klubais 00 bus dideles?  g.gif  doh.gif Chloja, o jos tikrai kanda, kap Cikada rase?  unsure.gif

Mano nuomone,kad Cikada turi nulini dydi su 00 dydzio etikete biggrin.gif
Cikada, cia juokais as,aisku mirksiukas.gif Na, geros jos man, tikrai ne per dideles, ziurisi kaip Jcrew nuotraukoj, ant manekenes. Jos ir neturi buti aptemptos kaip ir jau minetos Fabien kelnytes 4u.gif Man valio,kad jos per liemeni idealiai, per klubus nekaba ir liuks, vadinas,galima nesioti 4u.gif Bet chaki spalva g.gif ... dar mastau. Ir,aisku, griebiau dar jas uz visa kainyte doh.gif
Atsakyti