Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 30 tema

Chloja, o kokie cia sortai su bantukais? Kazkaip nepamenu tokiu, negali taip buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 17, 00:09)
Chloja, o kokie cia sortai su bantukais? Kazkaip nepamenu tokiu, negali taip buti biggrin.gif

Savita, manau čia bus šie
http://www.jcrew.com...39528/39528.jsp
Atsakyti
jcrew IT'isnikas ryskiai atostogauja, nes jie nesugeba online nei akcijos pakeisti 2 savaites, nei pildyt per nuorodas
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 17 rugpjūčio 2011 - 09:02
QUOTE(vuolia @ 2011 08 17, 09:01)
jcrew IT'isnikas ryskiai atostogauja, nes jie nesugeba online nei akcijos pakeisti 2 savaites, nei pildyt per nuorodas
biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri jau esat gavusios love-me-knot platformytes? Kaip dydziai idomu g.gif Laaabai prisireike man ju doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 08 17, 10:01)
biggrin.gif

Taigi pries tai are per minus 40 procentu nuolaidike tas It'isnikas blush2.gif
Bet jau tikrai - gal kokias keturias dienas nei pildo, nei ka... Apsileidimas unsure.gif Vakar bande man vietoje garstyciu spalvos double serge sijono atsiusti juoda, tai saunu, kad Taure situacija sukontroliavo 4u.gif

Dzinte, aciu uz sortuku nuoroda, tikrai tie 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 17 rugpjūčio 2011 - 09:53
Pagaliau gavau siuntinuka, man tos Portia kelnes nea.... rolleyes.gif Bet uztai batukai kokio fainumo sitie, paskui parodysiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 17, 10:43)
Pagaliau gavau siuntinuka, man tos Portia kelnes nea.... rolleyes.gif Bet uztai batukai kokio fainumo sitie, paskui parodysiu smile.gif

Kelniu modeliukas nepatiko ar butent del spalvos? Gal imesi foto veliau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 17, 10:43)

batuku dydis atitiko bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 17 rugpjūčio 2011 - 11:17
QUOTE(Laputa @ 2011 08 17, 12:02)
Kelniu modeliukas nepatiko ar butent del spalvos? Gal imesi foto veliau?  ax.gif

Modelis man netinka toks, kazkaip nelabai graziai atrodo biggrin.gif Nepasiliksiu tikrai, pardavinesiu.
Papildyta:
QUOTE(cameja @ 2011 08 17, 12:17)
batuku dydis atitiko  bigsmile.gif ?

Idealiai drinks_cheers.gif su 39 tiko 9 dydis, bet mano peda platoka.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 17, 12:20)
Idealiai drinks_cheers.gif su 39 tiko 9 dydis, bet mano peda platoka.

Platesni, nei Talbots? Nes tu minejai jog tau siauroki jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2011 08 17, 12:21)

Emei ir tu tokias?
Atsakyti