Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 30 tema

savita1 labai viskas graziai ziurisi su Lolli kelnytemis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 17 rugpjūčio 2011 - 15:21
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 17, 16:08)
Savita kaip visad wub.gif  o batuku kulniukas galetu voooos storesnis but ax.gif

Aciukas smile.gif
O man kaip tik faina kad jis plonesnis, storu turiu nemazai, plonas kulnas elegantiskiau atrodo smile.gif
Atsakyti
Savita, o pasirodyk su tom rudom/zaliom portia kelnem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 17, 16:11)
Savita, o pasirodyk su tom rudom/zaliom portia kelnem blush2.gif

biggrin.gif Tingiu lyginti, visos susiglamze baisiai.
Gal kada kita karta jeigu neparduosiu, dabar jau fotosesija baigesi.
Atsakyti
Savita, viskas labai graziai atrodo tau wub.gif
Atsakyti
Savita, viskas kaip visada grazu 4u.gif
Atsakyti
savita, labai gražiai atrodo visi derinukai wub.gif kokie ten džinsiukai pas jus? Gražiai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Savita, viskas grazu smile.gif

Tai ryt jau turetu j.crew tekstelt ka nors ispudingo po sitiek tylejimo, pvz fall sale ir nuolaida 40 rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu mergickos, smagu girdeti bigsmile.gif
Tiju, ten Levis dzinsai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 17, 16:08)
Savita kaip visad wub.gif  o batuku kulniukas galetu voooos storesnis but ax.gif

As pritarciau SaiMitai 4u.gif Man tos spilkutes kazkaip jau atgyvenes dalykas atrodo g.gif nors, is kitos puses- tai klasika 4u.gif Man asmeniskai sis modeliukas,lyginant su Love me knot, atrodo paprastesnis, toks kasdieninis.
Man labai patiko tos Love me knot basutes,labai lauksim mergaiciu atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti
Love me knot basutes tai zinoma kad tokios puosnesnes, bet jos jau ne kasdieniui tampymui, ne i darba, o man tai butent tokiu reikejo. Bet realiose foto, tai man jos bobutiskos atrodo http://cgi.ebay.com/...7b#ht_878wt_952
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 17, 14:56)

Dailūs pirkinukai smile.gif Basutės ne mano skonio, bet svarbu jums patinka ir patogios smile.gif O blousana su sijonu net labai gerai atrodo thumbup.gif Jei su kokiu ryškesniu sijonu paderinus, toks laisvesnis viršus super būtų, mm wub.gif
Atsakyti