Prisiminiau be auksciau parasyto mano recepto kalafioru salotu, kad man dar labai skanu, kalafiora smulkinta ziedyneliais apvirti siek tiek pasudytame vandenuke, tada apkepti juos (jei reikia dar prideti druskos, pipiru, vegetos - savo megiamu prieskoniu), kai jie apkepa, iberti i keptuve dziuveseliu, dar pora minuciu pakepti ir valgyti. Labai skanu tiesiog su juodos duonos riekele.
Taip pat dar teko ragauti, galiu pasakyti, kad visai nieko skonis. Kalafiorus apvirti kaip auksciau jau parasiusi esu. Vel berti juos i keptuve, apkepti siek tiek ir deti tarkuoto fermentinio surio. Kepti kol suris issilydys. Taip pat skanu su duoneles riekele. Manau galima ir orkaiteje pasigaminti, specialiuose indeliuose....
Abu varianatai skanus, bet man vis tik pirmasis skanesnis, nuo pat vaikystes seneliu gaminamas. Nostalgija siam pateikaliukai likusi
Pabandykite, labai paprasti, bet skanus gaunasi