Įkraunama...
Įkraunama...

Gastroezofaginis refliuksas (GERL)

QUOTE(zlibe @ 2011 09 12, 16:45)
na uzrase kad po maisto po 2.5ml o pries miega 5ml.bet po to maisto nesake kiek kartu.na taip as mokejau 50lt.ir tai neradau tik vienoj vaistineje uzsake.o kaip reikia pirkti per lenkus?gal gali pasakyti uzsispyrele kodel jo nedavei?

man pažįstami iš lenkų parvežė. Neduodu, nes vis dar turiu homeopatinius, o ir kosulių nebėra. tad viskas taip ir liko. O beto refliuksas dar pilnai nepatvirtintas, tad nenoriu chemijos girdyti.
Atsakyti
na mum irgi nepatvirtino.o kosulys buna nuo tu vaistu ar kaip cia? o kokie tie hemoopatiniai vaistai gal ir as pabandyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 09 12, 20:44)
na mum irgi nepatvirtino.o kosulys buna nuo tu vaistu ar kaip cia? o kokie tie hemoopatiniai vaistai gal ir as pabandyciau smile.gif

kosulys mus dėl refliukso kankino ilgą laiką, bent jau taip sako gydytoja. O vartoja mūsiškė Gastricumeel
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 09 12, 11:17)
o tau ji neuzrašė ant reklaminio lapuko? mums jį paskyrė bet aš jo taip ir neduodu, tai žinau kad 5ml bet nepamenu kiek kartų.
beje, jei turi galimybę, pirk per lenkus jį, ten jis vos 23lt (mums iš ten parvežė), o pas mus apie 45lt

Apie kokį sirupą kalbat ? Mes naudojom. Tik nežinau ar tą patį. Parašyk pavadinimą.
Atsakyti
mes naudojam baby gastrotuss.gal ir jus ta pati but idomu pasikalbeti ir suzinoti ar jum padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 09 14, 09:54)
mes naudojam baby gastrotuss.gal ir jus ta pati but idomu pasikalbeti ir suzinoti ar jum padeda  g.gif

Aš dabar neduodu, bet daviau kai sirgom. O kas tave domina?
Atsakyti
ar nebuvo pasalinio poveikio? ar padejo nuo atpylinejimo? kiek kartu per diena duoodavot?ale kiek klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2011 09 11, 11:15)
sveikos, mums irgi šituos pasiūlė, dar sakė geriausiai įsisavina ir net užgido esančias žaizdeles, jei prieš tai išgerti šilto vandeniuko - tada vaistukai keliauja šiltais takais.
o aš dabar ieškau klinikos, kuri padarytų laktozės netoleravimo testą, gal kuri darėtės??? nes pienuko atsisakėm gan lengvai (pasirodo jis virškinant kelia rūgštis), o vat sūris, varškės, jogurtas ar batonas kur pieno miltelių gali būti sunkiau atsisakyti.

atlieka santariskes, bet kazkoks ten yra marazmas del to tyrimo, ambulatoriskai nenori atlikt, tipo reik gult i ligonine, o jei daraisi mokama, tada atliks ir be ligonines... dar atrodo sorpo daro, dar daro grybo genetini is kraujo, mes padarem bet reikia atlikti ir ta paprasta, tai laukiu kada nesirgsim ir darysim.
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 09 14, 20:35)
ar nebuvo pasalinio poveikio? ar padejo nuo atpylinejimo? kiek kartu per diena duoodavot?ale kiek klausimu  4u.gif

Ne. Daviau kai visą mėnesį slogavo ir labai kosėjo. Mano panelei jau 4 metai. Mums gerl pasireiškia tik nesibaigiamčiom slogom- kitų požymių nėra. Man aiškino, kad reikia duoti po kiekvieno maitinimo ir prieš naktį po šaukštelį. Mažam pažiūrėk, dėl dozavimo. Po kiek ten rašo.
Atsakyti
nu mes tu ligu thu thu thu kaip ir neturim, bet atpylinejimas doh.gif na dabr lyg pagerejo dabar tik karta atpila i diena.bet jau eina i pabaiga tas sirupukas reiks eiti uzsakyti nes cia nelabai ju eina rasti
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 09 15, 20:14)
nu mes tu ligu thu thu thu kaip ir neturim, bet atpylinejimas  doh.gif  na dabr lyg pagerejo dabar tik karta atpila i diena.bet jau eina i pabaiga tas sirupukas reiks eiti uzsakyti nes cia nelabai ju eina rasti

Jį pirkau gintarinėje vaistinėje. Kitur ir nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 09 15, 19:14)
nu mes tu ligu thu thu thu kaip ir neturim, bet atpylinejimas   doh.gif  na dabr lyg pagerejo dabar tik karta atpila i diena.bet jau eina i pabaiga tas sirupukas reiks eiti uzsakyti nes cia nelabai ju eina rasti

pažiūrėk SM skiltyje Internetinės parduotuvės, ten yra tarpininkė, kuri siunčia iš lenkijos prekes, tad gautųsi pigiau turbūt.
dar čia radau pigiau tik nzn kaip dėl siuntimo

http://www.shop.nora...p?id_product=58

Iš čia galima tiesiai į Lt siųstis, bet siuntimas 90zlotų. tad apsimokėtų tik tuo atveju, jei atsirastų daug norinčių. ten kaina apie 20lt. Kooperacijos galimos temoje Internetinės parduotuvės, kur apsiperka be tarpininkų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 16 rugsėjo 2011 - 08:19