Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių statybos rudeniop

QUOTE(Giedruolė @ 2011 08 04, 21:59)
OK maždaug aišku.

Ant sienų užsinešat 4 brūkšnius ir turit lygį, tada reika skersai ir išilgai, apytiksliai pagal brūkšnius ir vualia smile.gif o kai betonuosit tada ir susigaudysit milimetrus, betonas dėl skystumo lyginasi lengviau ir kokybiškiau.
Atsakyti
Ačiū ačiū visiems. faktas nelaukiu aš to etapo, nes esu dar jam nepasiruošus, o po savaitėlės jau reikės kapstyt šitą reikalą.
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas Ringauduose ar aplink juos esat issikase sulinius. Kazin kaip siame kraste vasara su vandeniy? Kvartalo vystytojas eilini kart pavede su vandeniu...kaimynai paskutine minute persigalvojo mestis ant bendro grezinio. O mums vieniems ji darytis labai jau didele investicija (virs 20kLt) siai dienai gaunasi...Ieskau alternatyvu...
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2011 08 05, 12:22)
Sveiki,
Gal kas Ringauduose ar aplink juos esat issikase sulinius. Kazin kaip siame kraste vasara su vandeniy? Kvartalo vystytojas eilini kart pavede su vandeniu...kaimynai paskutine minute persigalvojo mestis ant bendro grezinio. O mums vieniems ji darytis labai jau didele investicija (virs 20kLt) siai dienai gaunasi...Ieskau alternatyvu...

Esu tik girdejusi, kad su vandeniu siose apylinkese ne kas, o kaip is tiesu reiketu paklausineti, kur aplinkui gyvena sodybose g.gif
Atsakyti
Pas mus visi aplink turi geriamo vandens šulinius ir išsikvietinėja geriamo vandens kad atvežtų užpildyti. apie 6m3 kainuoja 80Lt arba 150Lt (čia pagal vežėją). ir nesvarbu kiek susipilsi, mokėsi už pilną cisterną. faktas kad šuliniuose vanduo nesilaiko, tiksliau nesikaupia ir dėl to kad grežinių gylis siekia net 130m žmonės naudojasi tokia alternatyva.
Mes kol kas planuojam mestis su kaimynais gręžiniui, bet ką gali žinot gal kai ateis laikas irgi pabėgs. O šitas varinatas nepatrauklus atsiskaitymo už elektrą lygmenyje.
Atsakyti
Gal kas zino kur gauti pigiau lenkisko paparasto EPS70 polistirolo, pritrukom 30 poku...
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2011 08 05, 11:22)
Sveiki,

Pas mus sode Prie Ringaudu, prie Medeinos yra sulinys vandens turime istisai ir labai daug.
Atsakyti
Sveikos,

ieškom žmogaus galinčio sudėti ąžuolines grindjuostes (plintusus) Kaune? Gal kas pažįstat kokį nebrangininką? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 08 05, 15:15)
Pas mus sode Prie Ringaudu, prie Medeinos yra sulinys vandens turime istisai ir labai daug.

Duok dieve kad ir pas mus butu. Nes nebeismanau ka daryti. O kokio gylio pas jus sulinys?
Dabar pastrigom santechnikos paieskose. Kas pasidare pradine santechnika(vamzdziai, katiline, radiatoriai ir pan.) Dar be visokiu unitatazu ir kriaukliu, kiek mazdaug kainavo iranga ir darbas, i kokia suma realu sutilpt (sildomu grindu tik ~20 kv.m?
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2011 08 05, 17:09)
Duok dieve kad ir pas mus butu. Nes nebeismanau ka daryti. O kokio gylio pas jus sulinys?

zinok neisivaizduoju, paklausiu vakare mamos.. bet turbut kokia 10 ziedu
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 08 05, 09:24)
Ačiū ačiū visiems. faktas nelaukiu aš to etapo, nes esu dar jam nepasiruošus, o po savaitėlės jau reikės kapstyt šitą reikalą.

mes rytoj sita zaidima pradesime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 08 05, 09:24)

o mano vyras jau baigia beveik isbetonuoti grindis.. ateina laikas langu dejimui. Negalim uzbaikt fasado siltint kaip sakiau nes polistirolo pritrukom smile.gif
Atsakyti