Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių statybos rudeniop

QUOTE(mergina05 @ 2011 08 07, 23:12)

Giedruole ir Viliene mestelkit kontaktus fasadčikų...

Mano fasadčikai - bloge. 40Lt/m2 kosmosas - nesenai lyg 25-30 buvo
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2011 08 07, 23:07)
Isvaziuoji vakare, ryte buni vietoj ir isausus saulei eini i viesbuti miegoti.

Bene geriausia mano zinota alternatyva

Irgi variantas, tik nakties miego niekas nepakeis, bent jau man, nesenai išbandžiau tavo alternatyvą - 8vakare iš Olandijos ir 9ryte į viešbutį netoli Poznanės. Pamigau iki 14val ir vsio, biologinis laikrodis rodo kad diena. biggrin.gif
Dar priklauso kiek turi darbo nuvažiavęs. Mes jei reikia toli nuvažiuoti per PL startuojam 4.30 kartais 4, tuomet per 4.5 val su pusryčiais (Ostraw Maz, prie išvažiavimo į 8, kairėj pusėj - rekomenduoju) pasiekiam Varšuvą. Beje į 7 patogu su fūrom važiuoti apvažiavimu 50. Dabar kai 8 stipriai remontuoja Targowek rajone Varšuvą labai apsimoka apvažinėti. Jei startuoji 4.30 tai kažkur ~Katowice būsi apie 13.30 - lieka pusdienis pasidarbuoti.
Atsakyti
Mergina maniškiai dirbo už 30Lt, bet lyg komanda iširo, tai kad kiti gerai darys negarantuočiau. bet jei reikia paklausiu telefono. aš kažkaip surandu, o po to vyras su jais atsibašliuoja, pas mane telefonai neužsilaiko.
Atsakyti
Termoizoliacija ir sandarumas, + garo izoliacija.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 08 07, 21:23)
2.2t+ 600 už viršįtampius.
Kol kas nesujungti, nežinau ar jungs - palietu elektrikams spręsti, namas tokio kol kas neturi.

siaip prie apskaitos skydo yra izeminimas su maziau nei 30 omu, bet cia yra operatoriaus tinklas, prie namo turi buti izeminimas su maziau nei 10 omu, tai zaibosaugos izemintuvas privalo buti sujungtas su namo izemintuvu, kitu atveju gali atsirasti potencialu skirtumas. Kazkaip keista kad jums nereikejo daryti izemintuvo, nebent atstumas nuo apskaitos spintos iki namo labai trumpas. As tai pasidariau gilumini vertikalu izemintuva , 3 strypai po 1,5 m, matuojant gavosi 5,4 omo, nuo izemintuvo laida nuvedziau iki laikino skydelio. Pasiklausinekit del visa ko elektriku.
Atsakyti
Sveiki, norėčiau paklausti, gal kažkas statėtės namą iš YTONG blokelių??? Dabar bandau išsiaiškinti, ar juos galima tinkuoti iš vidaus paprastu tinku(kalkės, cementas) ar tik tuo vadinamu roundboundu ar kaip ten wink.gif nes vieni statybininkai taip sako, kiti - kitaip ...
Atsakyti
Sveikos,
greičiausiai ir mes jungsimės į Jūsų būrį 4u.gif Kolkas tvarkomės popierius. Bet iškart iškilo klausimas. Norim statyt gyvenamąjį namą sodų bendrijoje Kauno raj. Žėmės paskirtis: žemės ūkio paskirties žemė. Ar reikia keist tą paskirtį žemės jei namas didesnis nei 80 kv? Gal kas susidūrėt? Nes vienur randu kad reikia keisti, kitur kad reikia su pirmininku suderint 4u.gif Ačiūūūū
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2011 08 08, 21:02)
siaip prie apskaitos skydo yra izeminimas su maziau nei 30 omu, bet cia yra operatoriaus tinklas, prie namo turi buti izeminimas su maziau nei 10 omu, tai zaibosaugos izemintuvas privalo buti sujungtas su namo izemintuvu, kitu atveju gali atsirasti potencialu skirtumas. Kazkaip keista kad jums nereikejo daryti izemintuvo, nebent atstumas nuo apskaitos spintos iki namo labai trumpas. As tai pasidariau gilumini vertikalu izemintuva , 3 strypai po 1,5 m, matuojant gavosi 5,4 omo, nuo izemintuvo laida nuvedziau iki laikino skydelio. Pasiklausinekit del visa ko elektriku.

Jei reikia - tikriausiai dar darys. Įvadinis paklotas, bet abu galai niekur neprijungti, name skydelis tik ant palangės guli o pagrindinio net nemačiau dar smile.gif
Atsakyti
Man ydomu, kokios dabar tinkuotojų kainos aplink? ax.gif
Atsakyti
Tinkavimas kalkiniu cementiniu 20-25Lt/m2 su medžiagom.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 08 04, 00:35)
O sveikinu sukūrus naują temą smile.gif teisingai darot, ir gerai kad ne monolitinė mano nuomone.
Verslai, Tilo duris ėmei? Prašom plačiau, nieko neslėpk smile.gif

Sveiki -neslepiu nieko (tik daug reikalu doh.gif -duris emiau pas Gyty(juk tu Giegruole man jas ir uzrodei thumbup.gif )siuo momentu daug reikalu ner kada net prie kompo prisest doh.gif
Atsakyti
tai taip taip pas gytį tik visa kita domina. JAu tikriausiai Verslas įkurtuves greit švęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 08 09, 13:09)
Jei reikia - tikriausiai dar darys. Įvadinis paklotas, bet abu galai niekur neprijungti, name skydelis tik ant palangės guli o pagrindinio net nemačiau dar smile.gif

Labas,

ne visai į temą, bet gal gali nufotkint kaip pas tave lauko palanges kraštas po aptinkavimo atrodo, jei nesunku. Ar užlenkinėjo jie palangiu kraštus į viršų šonuose, ar dėjo tiesias palanges? jei užlenkinėjo, tai kiek cm mazdaug?
mes dėsim savaitgalį patys, tai noriu žinot, kaip turėtų būt ax.gif pas pažystamus užlenkinėjo, bet arba blogai sudejo palanges, arba blogai struktūrą - nu kazkaip labai nesgrabnai man atrodo...

Ačiū 4u.gif
Atsakyti