Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūnas vyro akimis?

QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 16, 17:25)
Tesinys dar tolokai... Nemanau, kad jis turcius su grazia masina. Kad vadovaujama darba dirba, tai dar nereiskia, kad milijonus uzdirba tongue.gif O siaip neklausiau, nelabai domina laugh.gif Neemiau ir neimsiu is kitu dovanu - pati uzsidirbu, tai man tas klausimas ir neaktualus.

Papildyta:
Mano geriausia drauge priima viska normaliai - todel ji ir yra geriausia smile.gif Nejau sunku suvokti, kad kiti zmones i tokius pasakymus gali normaliai sureaguoti? Ar galvojat, kad visi pagal viena sablona sukurti - pagal jus? biggrin.gif

Aišku, galiu ir klysti. Galbūt tokių žmonių, kaip jūsų draugė yra dauguma. Čia jau reiktų dėl tikslumo kokią apklausėlę padaryti. Pvz. forumo dalyje "Sportas ir dietos" biggrin.gif
O jei bandant susiet šitą mūsų diskusiją su tema, tai man kilo klausimas. Kaip supratau, jūs, kaip ir jūsų artimųjų rato žmonės, sveikai priimat draugišką kritiką ar pajuokavimus apie išvaizdą viens iš kito. Tai jei nebijoma, kad papeiks draugas, iš esmės nėra ko baimintis, kad būsimas meilužis kažką pagalvos apie netobulą krūtinę. Nes aukštas bendras pasitikėjimas savimi nebijo kritikos.
Nu vienu žodžiu, lauksim tęsinio. Spėju, kai pagriebs tas nusižiūrėtasis, tai visi kompleksų likučiai užsimirš.
Atsakyti
QUOTE(nuar @ 2011 08 18, 01:11)
Aišku, galiu ir klysti. Galbūt tokių žmonių, kaip jūsų draugė yra dauguma. Čia jau reiktų dėl tikslumo kokią apklausėlę padaryti. Pvz. forumo dalyje "Sportas ir dietos" biggrin.gif
O jei bandant susiet šitą mūsų diskusiją su tema, tai man kilo klausimas. Kaip supratau, jūs, kaip ir jūsų artimųjų rato žmonės, sveikai priimat draugišką kritiką ar pajuokavimus apie išvaizdą viens iš kito. Tai jei nebijoma, kad papeiks draugas, iš esmės nėra ko baimintis, kad būsimas meilužis kažką pagalvos apie netobulą krūtinę. Nes aukštas bendras pasitikėjimas savimi nebijo kritikos.
Nu vienu žodžiu, lauksim tęsinio. Spėju, kai pagriebs tas nusižiūrėtasis, tai visi kompleksų likučiai užsimirš.

Bent jau as su draugais nemiegu, kad ir kokie geri jie butu laugh.gif Draugams ir meiluziams taikomi skirtingi kriterijai. Paraset taip, lyg mano aplinkoje mes saipytumemes vienas is kito laugh.gif Anaiptol taip nera, normalus bendravimas, ir tu minusu tiek nera, kad reiktu saipytis kasdien laugh.gif Jus traktuojate kaip pasisaipyma, o man tai kaip pastebejimas. Ir pati noreciau tokiu sulaukti, jeigu kas negerai. Kodel priimtina sakyti komplimentus, bet nepriimtini pastebejimai, kai kazkas negerai?
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(Lithium @ 2011 08 05, 01:01)
arba keiskit požiūrį, arba papus.

Atsakyti
Man tai gėda klausytis, kaip suaugę žmonės vien papais gyvena.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 08 21, 21:48)
Man tai gėda klausytis, kaip suaugę žmonės vien papais gyvena.

Kuom patartumet gyventi? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 21, 21:55)
Kuom patartumet gyventi? laugh.gif

Buterbrodais.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 08 21, 21:58)
Buterbrodais.

Geriau jau vien papais gyvensiu, nei paskui papais, subine ir isdribusiu pilvu doh.gif
Atsakyti
taikaus gyvenimo seimoje didziausias privalumas seksas. o vyrai pirmiausiai sutinka moteri ziuredamas jai i krutine. va tau ir gyvenimas del "papu"
Atsakyti
O jūs juos su daržovėm valgykit, ant sveikos ruginės duonelės.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 08 21, 22:44)
O jūs juos su daržovėm valgykit, ant sveikos ruginės duonelės.

Pasibaigus skyryboms tokia prabanga bus ne mano nosiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvai.ir.greitai: 21 rugpjūčio 2011 - 21:57
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 21, 21:57)
Pasibaigus skyryboms tokia prabanga bus ne mano nosiai...

uzuojauta. beliks seile varvinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitel12 @ 2011 08 21, 21:39)
taikaus gyvenimo seimoje didziausias privalumas seksas. o vyrai pirmiausiai sutinka moteri ziuredamas jai i krutine. va tau ir gyvenimas del "papu"

Papai, pasturgaliai, kojos, neveltui vyrai myli akimis ir nieko nepakeisi. Jei neziuri tai gal netradicines orentacijos vyrukas. g.gif
Atsakyti