QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 16, 17:25)
Tesinys dar tolokai... Nemanau, kad jis turcius su grazia masina. Kad vadovaujama darba dirba, tai dar nereiskia, kad milijonus uzdirba
O siaip neklausiau, nelabai domina
Neemiau ir neimsiu is kitu dovanu - pati uzsidirbu, tai man tas klausimas ir neaktualus.
Papildyta:
Mano geriausia drauge priima viska normaliai - todel ji ir yra geriausia
Nejau sunku suvokti, kad kiti zmones i tokius pasakymus gali normaliai sureaguoti? Ar galvojat, kad visi pagal viena sablona sukurti - pagal jus? 

Papildyta:
Mano geriausia drauge priima viska normaliai - todel ji ir yra geriausia

Aišku, galiu ir klysti. Galbūt tokių žmonių, kaip jūsų draugė yra dauguma. Čia jau reiktų dėl tikslumo kokią apklausėlę padaryti. Pvz. forumo dalyje "Sportas ir dietos"

O jei bandant susiet šitą mūsų diskusiją su tema, tai man kilo klausimas. Kaip supratau, jūs, kaip ir jūsų artimųjų rato žmonės, sveikai priimat draugišką kritiką ar pajuokavimus apie išvaizdą viens iš kito. Tai jei nebijoma, kad papeiks draugas, iš esmės nėra ko baimintis, kad būsimas meilužis kažką pagalvos apie netobulą krūtinę. Nes aukštas bendras pasitikėjimas savimi nebijo kritikos.
Nu vienu žodžiu, lauksim tęsinio. Spėju, kai pagriebs tas nusižiūrėtasis, tai visi kompleksų likučiai užsimirš.