Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūnas vyro akimis?

QUOTE(Bambo0cha @ 2011 08 23, 14:37)
O ta suglebusi krutine gero vyro rankose gali buti ir nesuglebusi smile.gif

Galima plačiau? biggrin.gif Jis ją pripučia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 08 23, 14:40)
Galima plačiau?  biggrin.gif  Jis ją pripučia?  blink.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 23, 13:39)
Pataikunas laugh.gif

Ne, tiesiog nebe paauglys, kuris viska mato tik rozinemis akimis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2011 08 23, 13:40)
Galima plačiau?  biggrin.gif  Jis ją pripučia?  blink.gif

Siaip jau krutine, kaip ir dar keletas kuno vietu sekso metu sustangreja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 23, 13:12)
Galetu rolleyes.gif O moteriskes, kaip suprantu, tai beveik visos savimi patenkintos. Tai kam tie straipsniai apie dietas, kremus ir t.t...

Ne ne ne, kiekviena turi tokiu vietu, kurias noretusi patobulinti.
Pvz. as turiu, bet del to kazkaip nepergyvenu visiskai biggrin.gif Ir dabar nepergyvenu, kai turiu salia mylimaji, ir anksciau nepergyvenau, kai neturejau biggrin.gif
Atsakyti
na su krutinemis tai visu problema smile.gif visos norime didesniu matau g.gif pamenu kai buvau nescia, ir issipute krutine. oi svente vyrui buvo.... neatsitraukdavo nei per coli lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambo0cha @ 2011 08 23, 14:49)
Siaip jau krutine, kaip ir dar keletas kuno vietu sekso metu sustangreja tongue.gif

Jau tik nereikia pasakoti, tikrai nesustangrėja tiek, kad būtų akivaizdžiai pastebima lotuliukas.gif

QUOTE(jovitel12 @ 2011 08 23, 22:13)
na su krutinemis tai visu problema smile.gif visos norime didesniu matau  g.gif  pamenu kai buvau nescia, ir issipute krutine. oi svente vyrui buvo.... neatsitraukdavo nei per coli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš nenoriu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 08 23, 20:33)
Aš nenoriu laugh.gif

tai nemaza dabar turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 08 23, 14:51)
Ne ne ne, kiekviena turi tokiu vietu, kurias noretusi patobulinti.
Pvz. as turiu, bet del to kazkaip nepergyvenu visiskai  biggrin.gif Ir dabar nepergyvenu, kai turiu salia mylimaji, ir anksciau nepergyvenau, kai neturejau  biggrin.gif

Ir kokia ta kuno vieta?

QUOTE(jovitel12 @ 2011 08 23, 22:13)
na su krutinemis tai visu problema smile.gif visos norime didesniu matau  g.gif  pamenu kai buvau nescia, ir issipute krutine. oi svente vyrui buvo.... neatsitraukdavo nei per coli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dydis man nera labai svarbus, noreciau stangresniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 24, 09:46)
Ir kokia ta kuno vieta?
Dydis man nera labai svarbus, noreciau stangresniu tongue.gif

oi, ne viena ji lotuliukas.gif
Peveze tie patys papai irgi po gimdymo ziuri zemyn... ir sumazejo iki C nail.gif
Dar pilvas bigsmile.gif
Bet man tai visai visai netrukdo g.gif Manau, kad protingi vyrai pastebi ne minusus, o pliusus ir vidu, gera nuotaika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 08 24, 11:08)
oi, ne viena ji  lotuliukas.gif
Peveze tie patys papai irgi po gimdymo ziuri zemyn... ir sumazejo iki C  nail.gif
Dar  pilvas  bigsmile.gif
Bet man tai visai visai netrukdo  g.gif Manau, kad protingi vyrai pastebi ne minusus, o pliusus ir vidu, gera nuotaika  4u.gif

Po skyrybu lengvai pradejot kitus santykius? Nebuvo visiskai visiskai jokiu pergyvenimu del savo isvaizdos?
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 24, 10:22)
Po skyrybu lengvai pradejot kitus santykius? Nebuvo visiskai visiskai jokiu pergyvenimu del savo isvaizdos?

Po skyrybu irgi kaip Jus buvo keletas trumpalaikkiu santykiu, taip sakant, pasitikrinau savo verte lotuliukas.gif Ir po kokios gero pusmecio atsibodo visi tie trumpalaikiai. Tada kaip tycia susitikom su dabartiniu.
Tokiu kaip pergyvenimu nebuvo, na, gal viena kita mintis, kaip cia atrodysiu... bet... sampano taure ir gera kompanija tuos visus komplekselius nustumdavo i paskutine vieta mirksiukas.gif

Dabar berasydama prisiminiau, kad karta gavau kvietima i pirti-jacuzzi 1x1, ir sulaukiau net komplimento, kad grazi krutine lotuliukas.gif Net zaktelejau pamenu biggrin.gif O zmogus negalejo akiu atitraukti... blink.gif Nezinau, ka galvojo, kai turinys buvo ispakuotas, ai, bet man ir neidomu... Kadangi per sekanti pasimatyma ir kvepalus padovanojo, tai gal labai neissigando g.gif Taip, kad tos baimes ir tas vaizdelis gal tik mums pacioms atrodo negrazus - vyrai mato kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 08 24, 11:35)
Po skyrybu irgi kaip Jus buvo keletas trumpalaikkiu santykiu, taip sakant, pasitikrinau savo verte  lotuliukas.gif Ir po kokios gero pusmecio atsibodo visi tie trumpalaikiai. Tada kaip tycia susitikom su dabartiniu.
Tokiu kaip pergyvenimu nebuvo, na, gal viena kita mintis, kaip cia atrodysiu... bet... sampano taure ir gera kompanija tuos visus komplekselius nustumdavo i paskutine vieta  mirksiukas.gif

Dabar berasydama prisiminiau, kad karta gavau kvietima i pirti-jacuzzi 1x1, ir sulaukiau net komplimento, kad grazi krutine  lotuliukas.gif Net zaktelejau pamenu  biggrin.gif O zmogus negalejo akiu atitraukti...  blink.gif Nezinau, ka galvojo, kai turinys buvo ispakuotas, ai, bet man ir neidomu... Kadangi per sekanti pasimatyma ir kvepalus padovanojo, tai gal labai neissigando  g.gif Taip, kad tos baimes ir tas vaizdelis gal tik mums pacioms atrodo negrazus - vyrai mato kitaip... 

Gera zinoti, kad bent kazkiek suvirpejo klausimas del isvaizdos laugh.gif Man viena taure nepadetu laugh.gif
Atsakyti