Įkraunama...
Įkraunama...

Darbų kainos šiai dienai 2

Sveikos, statybininkės 4u.gif
Gal kas nors gali parekomenduoti meistrus (ar meistrą), kurie galėtų pakankamai greitai suklijuoti klinkerio plyteles? Pradėjome dekoruoti namą, tinką uždės pakankamai greitai (jau baiginėja), bet va kadangi užsitempėm su darbais, mūsų mestras pabėgo ir artimiausią mėnesį bus užimtas kitame objekte. O mes kadangi jau name gyvename, tai mėnesį su pastoliais ir užklijuotais langais tikrai nesinori laukti doh.gif doh.gif doh.gif
Kvadratūra būtų apie 50 kv. m., veiksmas - Vilniaus rajonas (Pagiriai).
Būčiau labai dėkinga už kontaktus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 05 liepos 2012 - 10:13
Gal kas galite pasakyti, kiek kainuoja kamino apskardinimas?
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2012 07 16, 09:07)
Gal kas galite pasakyti, kiek kainuoja kamino apskardinimas?

Jei daro tie patys,kas ir stoga deda - tada apie 200 lt,jei kaminas standartinio aukscio. Jei vien kamino apskardinimas-vienas stogininkas sake,kad ima tada uz kamina 400 lt.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Kreipiuosi i tuos,kurie jau pasistate namukus su klausimu,kaip daret su lietvamdziais?Ar samdet skardininka ar pirkot lietvamdzius? Idomu,kaip pigiau?
Pasidalinkit informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga mamyte09 @ 2012 07 16, 13:13)
Sveiki 4u.gif

Kreipiuosi i tuos,kurie jau pasistate namukus su klausimu,kaip daret su lietvamdziais?Ar samdet skardininka ar pirkot lietvamdzius? Idomu,kaip pigiau?

Mes tik ką susimontavoms lietvamzdžius - plieninius pirkom. Man rodos skardininkas nepadarytų apvalių g.gif o man apvalūs gražu. O dėl kampuotų - tai nežinau kas pigiau gautųsi. Man rodos tie kampuoti lietvamzdžiai visi būna ale "namudinio" lankstymo ir kurie lanksto skardą , tai tie ir lietvamzdžius padarytų.
Pas mus tai jau vidaus darbai vyksta - užsakytos plytelės į tambūrą ir vonią (virtuvė liko), nusipirkom grindų dangą. Dabar sienų spalvą renkuosi - nusipirkom kelis litrus spalvų pabandymui, tai vis ne tas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2012 07 16, 13:18)
Mes tik ką susimontavoms lietvamzdžius - plieninius pirkom. Man rodos skardininkas nepadarytų apvalių  g.gif o man apvalūs gražu. O dėl kampuotų - tai nežinau kas pigiau gautųsi. Man rodos tie kampuoti lietvamzdžiai visi būna ale "namudinio" lankstymo ir kurie lanksto skardą , tai tie ir lietvamzdžius padarytų.
Pas mus tai jau vidaus darbai vyksta - užsakytos plytelės į tambūrą ir vonią (virtuvė liko), nusipirkom grindų dangą. Dabar sienų spalvą renkuosi - nusipirkom kelis litrus spalvų pabandymui, tai vis ne tas  doh.gif

o kokius sienų dažus žiūrit?
Atsakyti
QUOTE(*Indrulka* @ 2012 07 16, 15:43)
o kokius sienų dažus žiūrit?

Caparol samtex 7 ar panašiai, vadinasi šilko matiniai. Moki-veži jiems akcija -35proc...
Atsakyti
QUOTE(laiminga mamyte09 @ 2012 07 16, 11:13)
Sveiki 4u.gif

Pirmiausia reiktų žinoti tikslią stogo kvadratūrą tam, kad paskaičiuoti kokia lietaus nuvedimo sistema būtų optimali. Skambinkite į tuo užsiimančias firmas, nusiųskite nuotraukų, pasimatuokite ilgius ir padarys pasiūlymus smile.gif Ar gamintis firmoje skardinę sistemą ar pirkti "gatavą" plastikinę čia jau subjektyvios nuomonės klausimas.
Atsakyti
QUOTE(metalz @ 2012 07 17, 12:42)
Pirmiausia reiktų žinoti tikslią stogo kvadratūrą tam, kad paskaičiuoti kokia lietaus nuvedimo sistema būtų optimali. Skambinkite į tuo užsiimančias firmas, nusiųskite nuotraukų, pasimatuokite ilgius ir padarys pasiūlymus smile.gif Ar gamintis firmoje skardinę sistemą ar pirkti "gatavą" plastikinę čia jau subjektyvios nuomonės klausimas.

Gatava galima pirkt ir plienine, nebutinai plastikine..
Atsakyti
Gala galit kas pasakyti kiek kainuoja rozeciu, jungtuku sudejimas, pajungimas? T.y. tie kauseliai jau yra suleisti i sienas, reikia tik sudeti vidurius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 07 18, 11:59)
Gala galit kas pasakyti kiek kainuoja rozeciu, jungtuku sudejimas, pajungimas? T.y. tie kauseliai jau yra suleisti i sienas, reikia tik sudeti vidurius smile.gif

Jeigu atmintis nepaveda 4-5 lt.
Atsakyti
Gal kas šiltinote stogą akmens ar stiklo vata? Kiek kainuoja toks darbas?
Atsakyti