Įkraunama...
Įkraunama...

Darbų kainos šiai dienai 2

Gal kas zino koki meistreli,kur nebrangiai klijuoja plyteles ir dar su smulkius elektros darbus galetu atlikti? smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal galite pasidalinti,kiek mazdaug kainavo pas jus sudeti lietmadzius?kokius dejot?
Gal galite parekomenduoti skardininka 4u.gif
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 08 18, 22:34)
Sveiki,
norėjau paklausti kauniečių. Gal kas neseniai jungėtės vandentiekį ir kanalizaciją prie miesto įrenginių ir išmanot apie darbų kainas.
Mums už 21 m su tarpiniu nuotekų šulinėliu paskaičiavo 13 500 Lt (čia jau su medžiagom). Jei be šulinėlio - 2700 mažiau. Kasimas būtų 'požeminis pradūrimas'.. (nors kažkokios kelios duobės iškasti numatytos ir ekskavatorius tipo dirbs 2 dienas, jo darbas įvertintas 1400 Lt  doh.gif )..
Ar čia realios kainos?

Man prijunge prie miesto uz 2 500 Lt su darbu ir medziagom. Buvo kazkur apie 20 metru, vienas sulinukas pas mane. Dare patys vandentiekistai "chaltura". Atvaziavo sestadieni, viska sutvarke ir dar kaip priedo "leido" naudotis vandeniu uz dyka, bent jau kol vyks statybos , atseit niekam neklius ,nes visi savi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, kiek kainuoja vonios plyteliu klijavimas? Aciu
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 08 18, 22:34)
Sveiki,
norėjau paklausti kauniečių. Gal kas neseniai jungėtės vandentiekį ir kanalizaciją prie miesto įrenginių ir išmanot apie darbų kainas.
Mums už 21 m su tarpiniu nuotekų šulinėliu paskaičiavo 13 500 Lt (čia jau su medžiagom). Jei be šulinėlio - 2700 mažiau. Kasimas būtų 'požeminis pradūrimas'.. (nors kažkokios kelios duobės iškasti numatytos ir ekskavatorius tipo dirbs 2 dienas, jo darbas įvertintas 1400 Lt  doh.gif )..
Ar čia realios kainos?

Man tai cia atrodo kosmines kainos.
Mums uz kokia 50 metru , kase ekskavatorius tarp pusu, su medziagom, su tarpiniu sulineliu , dirbo trise, paeme 3500 (kazlu Ruda) . Tiesa, "pradurimo" mums nedare, esu girdejus apie toki, tipo metras 200 lt kainuoja.
Padare per viena diena. Bet mes jau turejom projekta (250lt). Firma nevietine, gal net is Kauno.
Taciau Kaune gal kitokia tvarka del biurokratiniu dalyku. Bet man vis tiek atrodo ziauriai Jums brangiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulyte1978 @ 2012 08 21, 18:06)
Sveiki 4u.gif

Gal galite pasidalinti,kiek mazdaug kainavo pas jus sudeti lietmadzius?kokius dejot?
Gal galite parekomenduoti skardininka 4u.gif
Buciau dekinga 4u.gif

lietvamzdziu metras - pakabinti 10 lt. mes tiek mokejom birzelio men. dejom svediskus metalinius Wijo. Klaipedieti skardininka galiu rekomenduoti g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas zino meistra, kuris galetu pastatyti garazo karkasa ir uzdengti stoga?
Vilniuje.
Atsakyti
gal kas žino neitin brangų meistrelį lubų lyginimui, ir dažymui? turim plikas lubas, tik išbetonuotas, veiksmas Vilniuje rolleyes.gif
Atsakyti
labai domina įtempiamų lubų kainos (medžiagos ir darbas). Gal kas neseniai darėtės ir galite rekomenduoti. Darbai Alytuje.
Atsakyti
Gal kas zino, kiek dabar kainuoja tvoros pamato darymas (1,2 i gyli betono pripylimas ir tvoros vamzdeliu uzbetonavimas) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2012 08 21, 20:35)
Gal kas zinote, kiek kainuoja vonios plyteliu klijavimas? Aciu

mums dabar meistras klijuoja tai sake 20-25 Lt/m3
Atsakyti
QUOTE(rugiagele82 @ 2012 08 25, 21:22)
mums dabar meistras klijuoja tai sake 20-25 Lt/m3

o mums ryskiai brangiau (bet dirba labai gerai) :

grindys- 30, sienos 35, o duso pado mozaika- 50 lt/m2

Ar cia labai lupikauja, ar ir kitiems tokia kaina deda?
nes dar reiks lauko laiptu pakopas deti, bijau, kad tada visai uzsiples.
kiek kitiems kainavo laptu pakopos apklijuoti plytelemis?
Atsakyti