[quote=Olesta,2011 08 10, 07:55]
maršmelo masę toli gražu ne visoms pavyksta padaryti nepriekaištingą, tai viena...antra priežastis, kodėl jos negaminu masiškai, tai jos kosminė savikaina, dėl skonio nesiginčysiu, pati skaniausia iš tiesų ir pati valgomiausia iš visų, bet nėra pati lengviausia padarymui, išeiga maža, savikaina labai brangi, jei dedi pačius kokybiškiausius produktus... ir tarkim man rytoj reikėtų tą 15 kg vestuvinį apdengti, tai ką aš žinau kiek man reikėtų josios priminkyti, ir kokia gautųsi viso to savikaina...galų gale darbui jinai irgi nėra pati patogiausia, gerai, jei pavyksta gerai padaryti, nesugumėja, nesitampo, o jei per daug atšildai, tada pasidaro elastinga nežmoniškai ir pakelti ant didelio diamtero torto pasidaro sudėtinga, nes pakeli, o Tau plonėjančiai tysta jinai, na su ja tarkim reikia didesnių įgūdžių dirbant, nei kad su kitomis masėmis...dar vienas jos minusas, spalvų išgavimo skalė maža...
pastilažas pagaminamas greitai, nepriklus darbui, nerasoja, geras savikainos ir išeigos santykis, puikiai dažosi, todėl manau dauguma ir renkasi...
saldaininė masė nepakeičiama, kai reikia gražios kūno spalvos, arba gražios rudos spalvos, va tada jinai liuksiškai tinka...
jei mergytės neužpyks, prisimenu vieną tortą pernai gamintą, kuris dengtas Maršmelow saldainių maseneprisiminsiu žinoma kelių normų čia man reikėjo tam tortui, bet tikrai nemažai...
ACIU uz paaiskinima , nors ir ne mano klausimas buvo, as irgi suku galva kuom tos mases skiriasi, kodel renkates viena ar kita

Nors man irgi skaniausia Marsmelow mase , vaikai nulupineja nuo torto sonu