Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr67

As visada dedu tik kukuruzu krakmola, nes bulviu net nezinau kur pirkti rasciau, nes gyvenu ne Lt, tik manyciau beda yra galbut ne tame, gali buti zelatinoje ir apskritai kiek esu kur skaicius tai krakmolas kietina mase, tai jo nereik padauginti.
bandau isivaizduoti kaip tas pastilazas galejo luzineti, nes ir man karta buvo lyg panasiai, tai as ka darau pries dengdama labai gerai ji isminkau, o jei buna sunkoka, nes jis toks gaunas kietesnis paprastai kaip pastovi, tai tuomet kartais idedu i mikrobangu krosnele keletui sekundziu ir tada gerai atminkau ir kloju. man pastilazas geriausiai patinka is visu masiu. o valgyt tai as jo vistiek nevalgau tai jokio skirtumo kokia bus mase, svarbu, kad dengtusi puikiai.
gal kam pades mano postringavimai biggrin.gif
Atsakyti
Na taip ir man ji patikdavo labiausiai ,matyt as krakmolo turejau deti geriau maziau (na as cia taip garsiai mastau)o i mikrobange ir as dejau nes kitiap be sansu ka nors padaryti butu buve....
man reikes padaryti vaikinukui su 16 gimtadieniu torta jis labai domisi tokiom lenktyninem masinom
user posted image kaip jus manote ar nebus keistai juokinga jei pabandyciau torte padaryti kokia dykumos kopu imitacija ir uzdeciau toki padaryta panasu modeli...gal biski nemoku paaiskinti...Na bet esme tame 16 metu ir masina ant torto...nors tai jo silpnybe...jis del ju eina is proto
Papildyta:
Tiesa siandien nusipirkau cukrinio popieriaus,bet dar jo nestudijavau gal kas zinote kaip jis tvirtinasi su pastiliazu, su mase,gal tiesiog su vandeniu?bet juoda spalva idomu kad nepaleistu spalvos...
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 08 09, 23:12)
as asmeniskai darau asseni pastilaza, labai super man jis thumbup.gif , ir dedu bulviu krakmola

gal receptuka galima butu mirksiukas.gif
nes as radau tik toki is saldainiu pagal asseni http://www.supermama...?...&p=29445265
o pastilazo neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 08 10, 01:00)
Idomu kazin ar butu kur video pasiziureti,nes as taip bijau



paziurek virsuje esancioje papuosimo temoje. Yra ten Olestos video kaip tik dengimas staciakampio torto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 10 rugpjūčio 2011 - 07:08
QUOTE(Asseni @ 2011 08 10, 07:07)

Sveikute, gal galima butu jusu pastilazo receptuka, nes jo neikur neradau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(astatortas @ 2011 08 09, 23:12)
as asmeniskai darau asseni pastilaza, labai super man jis thumbup.gif , ir dedu bulviu krakmola

Gal pagal sita darai ?
http://www.supermama...?...&p=30611490
Atsakyti
maršmelo masę toli gražu ne visoms pavyksta padaryti nepriekaištingą, tai viena...antra priežastis, kodėl jos negaminu masiškai, tai jos kosminė savikaina, dėl skonio nesiginčysiu, pati skaniausia iš tiesų ir pati valgomiausia iš visų, bet nėra pati lengviausia padarymui, išeiga maža, savikaina labai brangi, jei dedi pačius kokybiškiausius produktus... ir tarkim man rytoj reikėtų tą 15 kg vestuvinį apdengti, tai ką aš žinau kiek man reikėtų josios priminkyti, ir kokia gautųsi viso to savikaina...galų gale darbui jinai irgi nėra pati patogiausia, gerai, jei pavyksta gerai padaryti, nesugumėja, nesitampo, o jei per daug atšildai, tada pasidaro elastinga nežmoniškai ir pakelti ant didelio diamtero torto pasidaro sudėtinga, nes pakeli, o Tau plonėjančiai tysta jinai, na su ja tarkim reikia didesnių įgūdžių dirbant, nei kad su kitomis masėmis...dar vienas jos minusas, spalvų išgavimo skalė maža...

pastilažas pagaminamas greitai, nepriklus darbui, nerasoja, geras savikainos ir išeigos santykis, puikiai dažosi, todėl manau dauguma ir renkasi...

saldaininė masė nepakeičiama, kai reikia gražios kūno spalvos, arba gražios rudos spalvos, va tada jinai liuksiškai tinka...

jei mergytės neužpyks, prisimenu vieną tortą pernai gamintą, kuris dengtas Maršmelow saldainių maseneprisiminsiu žinoma kelių normų čia man reikėjo tam tortui, bet tikrai nemažai...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 10 rugpjūčio 2011 - 07:56
QUOTE(Olesta @ 2011 08 10, 07:55)

Oj koks tortas didelis bigsmile.gif wub.gif

saldaininė masė ir maršmelo masę , cia vienas ir tas pats, ar skirtingos mases ? as jau susipainiojau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 10 rugpjūčio 2011 - 08:07
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 10, 09:06)


saldaininė masė ir maršmelo masę , cia vienas ir tas pats, ar skirtingos mases ? as jau susipainiojau blush2.gif

vienas ir tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 08 09, 16:07)
Laba diena,
noriu paklausti jūsų ar reikia brandinti marshmallow saldainių masę?



As nebrandinu , pasidarau ir is karto kociuoju.
Atsakyti
QUOTE(B&J @ 2011 08 10, 09:13)
As nebrandinu , pasidarau ir is karto kociuoju.

Labai ačiū.
Atsakyti
Mergaites, yra saldainine mase, o yra sokoladine saldainine mase. Cia du skirtingi receptai.

Saldainine, tai tik tie zefiriukai su cukraus pudra, o saldainine sokoladine mase, tai zefiriukai+sokoladas (sokoladas bet koks, gali buti baltas, gali buti juodas)+cukraus pudra.

erikiuxxx, apie koki pastilaza eina kalba? As rasiau tik pastilaza lipdymui, yra virsuje receptas
Atsakyti
[quote=Olesta,2011 08 10, 07:55]
maršmelo masę toli gražu ne visoms pavyksta padaryti nepriekaištingą, tai viena...antra priežastis, kodėl jos negaminu masiškai, tai jos kosminė savikaina, dėl skonio nesiginčysiu, pati skaniausia iš tiesų ir pati valgomiausia iš visų, bet nėra pati lengviausia padarymui, išeiga maža, savikaina labai brangi, jei dedi pačius kokybiškiausius produktus... ir tarkim man rytoj reikėtų tą 15 kg vestuvinį apdengti, tai ką aš žinau kiek man reikėtų josios priminkyti, ir kokia gautųsi viso to savikaina...galų gale darbui jinai irgi nėra pati patogiausia, gerai, jei pavyksta gerai padaryti, nesugumėja, nesitampo, o jei per daug atšildai, tada pasidaro elastinga nežmoniškai ir pakelti ant didelio diamtero torto pasidaro sudėtinga, nes pakeli, o Tau plonėjančiai tysta jinai, na su ja tarkim reikia didesnių įgūdžių dirbant, nei kad su kitomis masėmis...dar vienas jos minusas, spalvų išgavimo skalė maža...

pastilažas pagaminamas greitai, nepriklus darbui, nerasoja, geras savikainos ir išeigos santykis, puikiai dažosi, todėl manau dauguma ir renkasi...

saldaininė masė nepakeičiama, kai reikia gražios kūno spalvos, arba gražios rudos spalvos, va tada jinai liuksiškai tinka...

jei mergytės neužpyks, prisimenu vieną tortą pernai gamintą, kuris dengtas Maršmelow saldainių maseneprisiminsiu žinoma kelių normų čia man reikėjo tam tortui, bet tikrai nemažai...



ACIU uz paaiskinima , nors ir ne mano klausimas buvo, as irgi suku galva kuom tos mases skiriasi, kodel renkates viena ar kita doh.gif Nors man irgi skaniausia Marsmelow mase , vaikai nulupineja nuo torto sonu biggrin.gif
Atsakyti