jauciu, kaip vien ziuredama storeju
QUOTE(astatortas @ 2011 08 09, 22:44)
dekuj dekuj Sandrulyte , gulbes ir visi papuosimai pas mane is tos pacios mases kaip ir dengiu torta, atskirai niekad nedarau , pastilazo 
o kuri tu pastilaza naudoji? As vis tebevargstu su tais pastilazais
meljola,labai gražūs tortai
aš visad darau pastilažą iš galvos,dedu šaukštą želatinos ir 6 šaukštai vandens,2 šaukštai krakmolo,medaus gal koks šaukštas,tada rugštelės,ir maišau dedu pudrą,vėl maišau..tada pereinu į minkimą-šlikšteliu kiek aliejaus,paminkau,dar vos limpa-tada maišelyn ir palieku nakčiai...niekad nesigavo trūpantis ar koks
aš visad darau pastilažą iš galvos,dedu šaukštą želatinos ir 6 šaukštai vandens,2 šaukštai krakmolo,medaus gal koks šaukštas,tada rugštelės,ir maišau dedu pudrą,vėl maišau..tada pereinu į minkimą-šlikšteliu kiek aliejaus,paminkau,dar vos limpa-tada maišelyn ir palieku nakčiai...niekad nesigavo trūpantis ar koks
Laba
Temoje "Tortų, pyragų ir kitų saldumynų puošimas, nuorodos, vaizdinė medžiaga ir kt." yra pateiktas MMG masės receptukas (dvigubai ir viengubai normai), norėjau pasiteirauti. Pas mane tortas 23 cm skersmens ir 10 cm aukščio, šią masę geriau darytu dvigubai normai ar viengubai normai, kad užtektų tortukui? Darau pirmą kartą, tai spėju kad plonai iškačioti man gali ir nesigauti.
Ir darant šokoladinį tinklelį. Jis liptų ant torto kuris padengtas MMG mase?
Temoje "Tortų, pyragų ir kitų saldumynų puošimas, nuorodos, vaizdinė medžiaga ir kt." yra pateiktas MMG masės receptukas (dvigubai ir viengubai normai), norėjau pasiteirauti. Pas mane tortas 23 cm skersmens ir 10 cm aukščio, šią masę geriau darytu dvigubai normai ar viengubai normai, kad užtektų tortukui? Darau pirmą kartą, tai spėju kad plonai iškačioti man gali ir nesigauti.
Dekui, merginos uz patarimus. Net nepamaniau, kad galima perkaitinti sokolada. Pirmas blynas beveik visuomet prisviles. Bandysiu perkaitint ir idet dar siek tiek medaus. Ziuresiu, kas gausis
QUOTE(Jurguzia @ 2011 08 10, 17:55)
Laba
tokio dydzio tortui tikrai uzteks vienos normos MMG
QUOTE(keno @ 2011 08 10, 18:40)
tokio dydzio tortui tikrai uzteks vienos normos MMG
o,kam tinklelis bereikalingas,jeigu ten jau bus mase padengta
nebent tik virsu apdenk mase,o sonus dek tinkleli,aptepus plonai sviestiniu kremu 
Ačlū.
Mase dengsiu tortą tai ryt. O sviestiniu kremu geriau šiandien sutepti ar ryt? Tortas jau pora valandų kaip šaldytuve tvirtėja.
QUOTE(Jurguzia @ 2011 08 10, 19:09)
Ačlū.
Mase dengsiu tortą tai ryt. O sviestiniu kremu geriau šiandien sutepti ar ryt? Tortas jau pora valandų kaip šaldytuve tvirtėja.
as pries dengima aptepu
QUOTE(Asseni @ 2011 08 10, 08:22)
Mergaites, yra saldainine mase, o yra sokoladine saldainine mase. Cia du skirtingi receptai.
Saldainine, tai tik tie zefiriukai su cukraus pudra, o saldainine sokoladine mase, tai zefiriukai+sokoladas (sokoladas bet koks, gali buti baltas, gali buti juodas)+cukraus pudra.
erikiuxxx, apie koki pastilaza eina kalba? As rasiau tik pastilaza lipdymui, yra virsuje receptas
Saldainine, tai tik tie zefiriukai su cukraus pudra, o saldainine sokoladine mase, tai zefiriukai+sokoladas (sokoladas bet koks, gali buti baltas, gali buti juodas)+cukraus pudra.
erikiuxxx, apie koki pastilaza eina kalba? As rasiau tik pastilaza lipdymui, yra virsuje receptas
Rase astatortas kad dengia pagal asseni pastilaza, bet as tokios ir neradau , tik figurelem, arba pagal cipsiuka
Dabar zinosiu
QUOTE(B&J @ 2011 08 10, 08:31)
ACIU uz paaiskinima , nors ir ne mano klausimas buvo, as irgi suku galva kuom tos mases skiriasi, kodel renkates viena ar kita
Nors man irgi skaniausia Marsmelow mase , vaikai nulupineja nuo torto sonu 
idomu ko denge Bijola, nes ten labai skani mase, visi ir tik norejo torto gabaliuka ,kur daugiau yra mases
[quote=ausriniuks,2011 08 10, 09:54]
[quote=Olesta,2011 08 10, 11:12]
Aciukas
[quote=Irme,2011 08 10, 14:23]
Kamuolys labai superinis
Meljola
ogo,kiek tortu
QUOTE(meljola @ 2011 08 10, 15:33)
Labai grazus tortukai
Ar jus turite savo albumeli tortuku ?
nes visus sios tortukus esu jau macius daug seniau