Sveikos visos kepejeles, visu tortai kaip ir visada nuostabus As irgi vis bandau laikas nuo laiko koki iskepti ir zinoma papuosti. Stai mano paskutis tortukas, skirtas krikstynoms (varskinis gaivumelis, pastiliazas)
Na susilaupiau aš bezė gamybai . Bandydiu tą lengvesnią ŠLAPIĄ. Turiu neaiškumų, gal kas galėtų pagelbėti: 1. Ar šlapia bezė gerai atlaiko kelionę, nesubliūkšta, nenučiuožia? 2. Ar nekenkia karštis ir temperatūrų skirtumas? 3. Ar nekiankia pastilažinės gėlytės (nenudažo)? 4. Torto reikia pirmadienio rytui, kada geriausia puošti. Ar tiks sekmadienio vakaras???
Sveikos, reik greitos pagalbos! Darau sokoladines rozes, mase isejo nebloga, vakare idejau i saldytuva, o siandien ja supjausciau ir nieko neimanoma daryt - ji visa luzineja ir trupa. Gal per mazai medaus?
neturiu mikrobanges gal pamegint i ciklonine? nes as jau nusiteikus ja perlydyt ir pridet medaus. kazi, ar visai nesugadinsiu.
Tiesa, tepiau keksiukus su sviesto - kondensuoto pieno kremu ir jis man siaubingai patizo, kisau i saldytuva. Jis turbut toks ir turi buti, ar turi laikytis stipriai?
Sveikos, reik greitos pagalbos! Darau sokoladines rozes, mase isejo nebloga, vakare idejau i saldytuva, o siandien ja supjausciau ir nieko neimanoma daryt - ji visa luzineja ir trupa. Gal per mazai medaus?
neturiu mikrobanges gal pamegint i ciklonine? nes as jau nusiteikus ja perlydyt ir pridet medaus. kazi, ar visai nesugadinsiu.
Tiesa, tepiau keksiukus su sviesto - kondensuoto pieno kremu ir jis man siaubingai patizo, kisau i saldytuva. Jis turbut toks ir turi buti, ar turi laikytis stipriai?
labas,senai bebuvau uzsukus,visu merginu puikus tortai idesiu ir as savo keleta prie jusu,nebepamenu kuriuos dejau,kuriuos ne viduje medutis su zele. viduje medutis. tas pats Kirbes medutis marskapones su braskemis
Papildyta: viduje sokoladinis su marskapone,karamele,sokoladu irbananais. viduje varskes,persiku ir ananasu pertepimas. viduje snikersas