Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos gyvenimas 1 kamb. bute

Aha 4u.gif .Tik su paskolom beda.Gi si oro negausi kokia 150 000 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renule @ 2011 08 04, 23:11)
Sveikos, ar yra tokių, kurie su dviem vaikiukais gyvena 1 kamb. butelyje? Kaip tvarkotės? Kaip sutelpate? Ar labai sunku taip gyventi?..


Tvarkomes ir sutelpame su trimis. Laukiam nesulaukiam zinoma kol galesime kraustytis, kol kas tai neimanoma, bet po metu busta jau galesime pakeisti.
O kol kas - kambarys pertvertas spintomis, ten mazasis dukters kambariukas, o maziausias vaikutis tebemiega pintame lopsyje. Jokio kosmaro nera ir nematau as jo, gal gelbsti mano perdetas tvarkingumas - tai nuolat viskas savo vietose ir maza erdve del ismetytu daiktu netampa baisia netvarka tongue.gif
Miegamojo reikalai labai paprastai sutvarkomi smile.gif Juk vaikai eina i mokykla, darzeli, pas senelius smile.gif Tai ir atsakymas aiskus.
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2011 08 18, 11:22)
1.Aš mąstyčiau apie tai, ar įmanoma virtuvę nesunkiai ir nebrangiai paverst vaiko kambariu, o didįjį kambarį - virtuve, valgomuoju ir svetaine (ant svetainės sofos miegotų tėvai).

2.Mano giminaičiai kažkada gyveno trise viename mažame bendrabučio kambarėlyje ir aš kartą pas juos nakvojau bigsmile.gif


Mes 5 gyvenam smile.gif 2 suaugę,2 berniukai ir šuo. 36 kv butas.
1. Mes taip butą perdarėm. Iš virtuvės- vaikų kambarys. Virtuvė perkelta vietoj tamsaus kambariuko ir sieninės spintos. Problemų su komunaliniais išvedžiojimais nebuvo , tik teko sienoj skylę pramušt,kad viską prasukt į kitą sienos pusę.
Tas vienintelis kambarys- ir sveitainė ,ir tėvelių miegamasis, ir valgomasis ir bendras kambarys,kuriame verda visas šeimos gyvenimas. Net šuo turi savo atskirą kampelį su savo sėdmaišiu.

2. Aš visą savo brolio trijų asmenų šeimą dar papildomai suguldau biggrin.gif
Vaikams specialiai pirkom dviaukštę lovą.Didelę,kad laisvai suaugęs žmogus miegoti galėtų.Plius dar su papildomai ištraukiama viena lova.
O kur dar du pripučiami čiužiniai lotuliukas.gif
Žodžiu ,per vakarėlius su draugais, su artimaisiais vaikai suguldomi atskirai,o tėvai vakaroja kiek tik yra noro lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes gyvenom su dviem vaikais 43 kvadratu namo daly, db isikelem i iki 35 kvadratu namuka, kur apacioj virtuve, o virsuj kambariukas, dar dusas, tulikas ir mazas prieskambaris. Sutelpam kazkaip smile.gif
Atsakyti