Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (10 tema)

QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 09, 16:53)
o tu sss.nesuzinosiu ryt rezultatu,nes namie dar nepajungtas internetas,tai po 2 dieneliu poilsio tik susimatysim...
doh.gif

O gal taip ir geriau lotuliukas.gif nes karksit cia visos ikalbesit dar man ta nestuke.gif rimtai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
ka tik atsiunte vyro brolio zmona nuotraukyte kur pasigimde pries 2 dieneles leliuka,tai pasiziurejau ir vos neapsiverkiau...galiu pasakyt ,kad jau 100 procentu noriu antro leliucino...toks mazas stebuklas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 08 09, 16:21)
Dar savaite iki mm mirksiukas.gif

dar daug laiko, jei testas ryskes tai bus saunu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir dar tik planuojancios smile.gif rasausi ir as i jusu gretas,pradejom ir mes planuoti leliuka,pagal skaiciavimus tai db man vaisingos dienos ir labai tikiuosi kad uzkipsiu blush2.gif bet kaip nepatinka man tas laikimas negaliu, o planuoji pirmaji vaikiuka ax.gif man idomu kokia tikimybe pastoti jei pagal vaisingumo skaiciuokli db man vaisingos dienos ir bandau pastoti per pirmaji cikla? negaliu sulaukti,nes jau noras pora metu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 09, 15:52)
Jo jo,nepasiruosus,ir rezultatu bijau,taip kad laukit rytojaus o as dar lauksiu siandien memiu  tongue.gif  lotuliukas.gif  Ryt man i darba tik 12h tai apie 10 tureciau cia apsireikst su rezultatais  biggrin.gif
Papildyta:

Nu baikit o tai tuoj tikrai neiskentesiu  doh.gif  biggrin.gif

Nee nu tai as tuomet pamatysiu rezultata tik vakare unsure.gif ,nes LT laiku 10 val as jau darbe busiu....eeeei pakentek 3 val negeruus ir darykis,nu prasaaaau...seniai jau II matem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 08 09, 17:16)
Nee nu tai as tuomet pamatysiu rezultata tik vakare unsure.gif ,nes LT laiku 10 val as jau darbe busiu....eeeei pakentek 3 val negeruus ir darykis,nu prasaaaau...seniai jau II matem smile.gif

as ir protariu tokiam pasiulymui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 08 09, 17:16)

Nenoriu siandien darytis biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 09, 17:21)
Nenoriu siandien darytis  biggrin.gif  tongue.gif

nu kokia tu begede esi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2011 08 09, 17:23)
nu kokia tu begede esi  lotuliukas.gif

Zinau,bet ziuriu as cia labiau bijau uz jus,jus tik davai davai,spaudima man darot o as ir bijau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ji dar temps guma manau....tai darykis kai mes su Basari'a darysimes sekmadieni..ka jau cia... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emiliomamayte: 09 rugpjūčio 2011 - 16:25
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 09, 16:21)
Nenoriu siandien darytis  biggrin.gif  tongue.gif

Dirzo dirzo tau,kad nervuoja cia...... biggrin.gif beje zinai kad nestukei atsakyt negalima,jei praso reikia taip daryt? cool.gif ( na cia tipo provokuoju mirksiukas.gif ) biggrin.gif
Galvoju reik pradet savo padetim naudotis,nes truks cia tie 9 men prabegt ir vel visos privilegijos dings
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 09, 17:25)
ji dar temps guma  manau....tai darykis kai mes su Basari'a darysimes sekmadieni..ka jau cia... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei testas ryt nieko nerodys ir memiu nebus tada sekmadieni kartosiu su jumis lotuliukas.gif Bet turbut tada tik patvirtinimui,nes memes niekad pas mane tiek neuzgrybauja tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Zanku @ 2011 08 09, 17:26)
Dirzo dirzo tau,kad nervuoja cia...... biggrin.gif  beje zinai kad nestukei atsakyt negalima,jei praso reikia taip daryt? cool.gif ( na cia tipo provokuoju mirksiukas.gif ) biggrin.gif
Galvoju reik pradet savo padetim naudotis,nes truks cia tie 9 men prabegt ir vel visos privilegijos dings

Jei ka as nezinojau sito lotuliukas.gif
Jo jo gali vaidinti ligone,siuntinet vyra kopustu arba braskiu ieskot naktim lotuliukas.gif kazi kaip tie vyrai istveria blink.gif
Atsakyti